40 השירים שעשו לי את 2013

ערן1987

New member
ענק

RihannaNavy

New member
מקום 4!

Lady Gaga - Gypsy
השיר האהוב עלי מARTPOP ואחד השירים האהובים עלי של גאגא. אני ממש אוהב את השילוב בין בלדה לבין שיר קצבי יותר. הפזמון נהדר ואני אוהב אותו יותר מהבתים. הלירקה מעולה ואני מאוד אוהב את ההופעה שלו עם קרמיט. (
) הפקה מעולה. ג'יפסי וDWYW היחידים שנשארו איתי מARTPOP ואני שומע אותם בקביעות(במערכת בעיקר), וזה ממש מעצבן.

RihannaNavy

New member
מקום 3!

Britney Spears - Alien
השיר האהוב עלי מהאלבום האחרון של בריטני. הפקה מעולה של וויליאם אורביט והלירקה מעולה, ואני אוהב את הביצוע שלה בשיר, שומעים שהיא מחוברת לשיר. אני אוהב את הגרסא הרשמית הרבה יותר מהדמו שדלף, אבל אני זוכר איך התרגשתי ברמות שהוא דלף. שיר מדהים והוא הולך להישאר איתי הרבה זמן.

RihannaNavy

New member
מקום 2!

Lorde - Roylas
שיר בעל הפקה פשוטה יחסית, אבל מדבקת.
שיר עם ביצוע בגובה העיניים, אבל סוחף.
שיר מושלם. אין לי מילה אחרת לתאר את השיר הזה. באלבום עוד לא התעמקתי מספיק ואני כועס על עצמי.

ערן1987

New member
שיר מושלם באמת, משירי השנה שלי

לא יודע מאיפה היא צצה אבל אני ממש מקווה שהיא תמשיך להפציץ בשנים הקרובות

RihannaNavy

New member
מקום ראשון!

Beyonce - Bow Down/I Been On
בהתחלה רציתי לכתוב את MINE וXO, אבל החלטתי שהם יכנסו למצעד של 2014, כי שבועיים זה ממש קצת זמן, ואני צריך לתת לאלבום עוד זמן. Bow Down וI Been On ליוו אותי מאז שיצאו ושמעתי אותם כמעט ללא הפסקה מאז שיצאו. חבל לי שIBO לא מצא את דרכו אל האלבום, אבל זה לא כזה קריטי. הפקה חזקה של היט בוי בBD, והפקה חזקה וראפ מעולה של ביונסה בIBO.

RihannaNavy

New member
והתמונה:

לא הספקתי להעלות בגלל לחץ של זמן, לאמא שלי יש יום הולדת היום ורציתי להיות על הדקה

ערן1987

New member
אחלה של שילוב בין 2 השירים

אבל לא הייתי נותן לו את המקום ה-1 בחיים!

תודה רבההההההההההההההה על המצעד!! :)

למעלה