5 אלבומים שהייתם לוקחים לאי בודד?

Benn Is Kane

New member
פעם ראשונה שלי...!

אני חושב...

handlessman

New member
הוא שירשר אלייך אז מן הסתם הוא התכוון אלייך

אתה התכוונת להגיב להודעה הראשית, לזאת שפתחה את השרשור, אמרת על זה ש"איזה שאלה קשה....", אבל הגבת למישהו אחר שהגיב להודעה הראשית... קצת חפרתי אבל אין דרך אחרת להסביר

Musedol

New member
להופיע? איפה? דבר אליי

ואם תוכל לא לקרוא לי ביצ'...

מאוד מאוד קשה...

בין האלבומים של PT אני בכלל לא יכול לבחור. Porcupine Tree- Signify/Stupid Dream Martin Grech - Open Heart Zoo A Perfect Circle - Thirteenth Step Jeff Waynes War of the Worlds Tweaker - 2AM Wake up Call

handlessman

New member
לא, גם אני לא הכרתי מלא מאלה שהוא רשם...

זה הוא שמיוחד פה, לא אנחנו... חח

../images/Emo13.gif

פיין אוף סלביישן- רמדי ליין דרים ת'יאטר- סיינס פרום א ממורי פורקיופיין- דדווינג משהו של פלסיבו ואוסף של ג'ימי הנדריקס

O:

שמעתי שהוא טוב אבל לא שמעתי אותו מעולם למרות שחיפשתי הרבה... (טוב, אם הוא עדיף על רמדי ליין סימן שהוא ממש מדהים) יש מצב שאתה שולח לי את האלבום? O.O בבקשה? 315622034

שלי:

Nirvana- In Utero Placebo- Without You I'm Nothing Radiohead- The Bends Porcupine Tree- Lightbulb Sun/ Stupid Dream אביב גפן- המכתב

נר2

New member
עכשיו תורי..

ותודה לכל מי שענה.. מעניין: כולכם רשמתם רק אלבומי רוק.. אף אחד לא מקשיב גם לסגנונות אחרים? הרשימה שלי: nick cave & the bad seeds - the good son nirvana - nevermind ricky martin - a medio vivir the beatles - abbey road/yellow submarine/the anthology the alan parsons project - eye in the sky שלום חנוך - מחכים למשיח ...

handlessman

New member
רק רוק? סליחה?

Miles Davis זה הג'אז במיטבו, והאלבום הספציפי שרשמתי של דויד ברוזה הוא אלבום בלוזי...

נר2

New member
סליחה!

לגבי miles davis לא שמעתי עליו אף פעם אבל אנסה לחפש עליו.. על איזה אלבום היית ממליץ? לגבי דיויד ברוזה אני מכירה רק את האלבומים בעברית ובספרדית שלו.. אבל בהחלט בין ההופעות הטובות שראיתי!

handlessman

New member
אאמממ

טוב כנראה לא נחשפת לאמנים מהתקופה ההיא, שנות ה-50 המאוחרות והלאה... ותראי, תוי מה את מעדיפה... שירים קצרים וענייניים, או ארוכים אבל לא משעממים לרגע... גם יש לו סגנונות שונים. פשוט תקראי על מיילס דייויס בויקיפדיה לגבי דויד ברוזה - יש לו גם 4 אלבומים באנגלית... ועל איזה הופעה דיברת, ה-DVD של מצדה מ-93, או על Broza5?

למעלה