5 אלבומים שהייתם לוקחים לאי בודד?

נר2

New member
על דיויד ברוזה

ראיתי אותו בהופעה פעם ראשונה ב92 או 93 ואח"כ איזה 5-6 פעמים נוספות (האחרונה כשיצא "זה הכל או כלום"). את ברוזה5 ראיתי בערוץ 24 לא מזמן (מצוינת!). לא ראיתי אף הופעה ממצדה בלייב אבל אהבתי מאוד את שני האלבומים שיצאו ב93 וב99. במידה ותשמע על הופעה נוספת במצדה אשמח לדעת
. דווקא את 2 האלבומים שלו בספרדית אהבתי מאוד.

handlessman

New member
אוקי יש לי מלא להגיד לך...

1. היית בהופעה ב-93?? כי אם כן, יש לי את ה-DVD של ההופעה (וגם את הפסקול, ואת מתחיל לנשום - ההופעה מ-99... כולם מעולים... אני אוכל לצרוב לך מה שתרצי, אם ניפגש באיזה מפגש פורום או משהו), יכול להיות שיהיה אפשר לראות אותך, רואים הרבה את הקהל... 2. ברוזה5 באמת הופעה מעולה, עיבודים מדהימים, נגנים תותחים... יש לי את ה-DVD ההופעה, ויש לי גם עותק רזרבי אחד (אל תשאלי למה) ואני מוכן למכור לך אותו בזיל-הזול... סתם ככה בשביל ה-easy money. 3. הופעות במצדה - אם אין שיבושים, יש 2 הופעות כל שנה: אחת בתקופת סוכות במסגרת פסטיבל התמר שהיא על הר המצדה עצמו, ועוד אחת בתקופת יולי-אוגוסט ככה במסגרת פסטיבל ערד, והיא למרגלות המצדה... את מוזמנת לפורום של דויד ברוזה (שהוא כרגע די נטוש, אבל בכל זאת...) בכל פעם שמתקרבת הופעה אפשר לדעת, ויש אנשים עם קשרים ואנחנו מצליחים להשיג קומבינות ומחירים טובים

נר2

New member
כמה הסברים..

1. ב92-93 הייתי בהופעה אבל לא במצדה. משהו קטן ואינטימי יותר. אבל יש לי את 2 האלבומים שציינת והיתה תקופה שפשוט טחנתי אותם בלי סוף..
2. ברוזה 5 - בכמה אתה מוכן למכור לי את הdvd? האם יש שם גם תוספות ובונוסים? 3. ברגע שאדע על הופעה במצדה ואם אוכל ליסוע זה אכן יהיה חלום שיתגשם במיוחד אם מדובר בהופעה לזריחה.. הבעיה תמיד זה להגיע לשם!!! 4. תודה על הלינק לפורום. חפשתי אותו לפני כמה זמן והוא פשוט נעלם לי.. 5. מה אתה חושב על הבדיחה שעשו על חשבונו בארץ נהדרת?

LightbuIb sun

New member
דייויד ברוזה

הייתי בהופעה אחת שלו, והוא מופיע בזכרון ביום העצמאות. <ואחריו מוקי.> נראה לי שאלך להופעה הזו

handlessman

New member
וואלה?

יש לך יותר פרטים, מקום וכאלה? לא שאני הולך לנסוע, אבל אולי יהיו כאלה בפורום שירצו...

LightbuIb sun

New member
פרטים

זה חינם במסגרת ארועי יום העצמאות של המועצה המקומית זכרון יעקב. אמור להתחיל ב-21:00 האירוע.. לא יודע מתי הוא עולה.

נר2

New member
למי אתה קורא רמאית!?

כל עוד הרעיון הוא שלי מותר לי לשנות את החוקים לטובתי...

Hosh17

New member
וואו קשה

1. יציאה שלום חנוך 2. מנועים קדימה אלג'יר 3. האוסף של דה דורס 4. כמה אלבומים של אביב (אין ברירה, מכוצת אותם למספר אחד חח) 5. את כל האלבומים של הקיור(לא יכולה לכווץ) ובבקשה גם ג'ון לנון ורדיוהד ואואזיס ! סלחו ליייי

בבקשה:

Temple Of The Dog - Temple Of The Dog Led Zeppelin - The Song Remains The Same The Black Crowes - Amorica Pearl Jam - Ten Opeth - Ghost Reveries זה משתנה לא מעט, אבל פחות או יותר סגור.

נמנמנמנ

Blackfield Stereophonics - enoug eductation to perform john lennon - imagine bob marley - exodus genesis - the lamb lies down

למעלה