5 דברים שלא ידענו עליך

5 דברים שלא ידענו עליך ../images/Emo157.gif

משחק נחמד. כל אחד ייתן 5 דברים הזויים/רגילים/מפתיעים ושות' ששאר חברי הפורום לא ידעו עליו
יאללה לכו על זה..

הצבא עושה גלגלים האחוריים טוב?

חח סתם. זה פשוט רעיון כביר ^^ אוקי אני יתחיל. 5 דברים שאתם לא ידעתם עלי: 1.זיפ.. קשה משזה נדמהלי...אה! שהייתי קטנה חשבו שיש לי דלקת קרום המח[זה פיגור..] וזה בעצם הייתה דלקת אזניים!.. טוב עצם לכו תדעו :p 2.אני לא יודעת לקפוץ ראש
3.הייתי בעזריאלי רק פעמיים :ם 4.-רגע. תנו לחשוב!- שהייתי בכיתה ו' שלחתי מכתב איום לילד בכיתה ה' והביאו לתיכון משטרה :] וגם היו שוטרים צמודים לילד הזה XD 5. זה מביך. אבל אני עושה על החיים ועל הממות! ישליציציקטןוישליתחתגדול אעהההההההההה

גם לי חשבו שיש דלקת קרום המוח

עד שגילו שבכלל אין לי מוח...חחחח.... אם מישהו ראה את המוח שלי שיפנה אליי לאיציק: 342128020 תודה!

רותמיתXD

New member
עושמשו ששחכתי..

5.5 עוד לא הייתה לי נשיקה ראשונה
אמ.. נדמה לי שאפחד לוידע..אולי בעצם חזי אבל הוא בטח שכח:p

מממ תנו לחשוב

1. מכורה לטלנובלות
2. אני שונאת את החבר של חברה טובה שלי
3. אני אלג'ירית
4. אני אוהבת את דוד וקסמן
[מ"טלנובלה בע"מ"] 5. ממש אבל ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אבל ממשששש משעמם לי עכשיו

Sheygets16

New member
דוד וקסמן ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הייתי עושה לו טובה בכייף

אממ

1. שהייתי קטנה נכנס לי מסטיק לאף :S 2. אני גרה עם בני דודים שלי (זה סיפור ארוך) 3. אני אלרגית לעץ אגוזים.. כאילו לא לאגוזים, לעץ עצמו.. נהיה לי מזה דלקות בעין :/ 4. עד לפני כמה זמן חשבתי שמלפפון חמוץ זה ירק בפני עצמו ומלפפון ירוק זה מלפפון בפנ י עצמו. :S 5. יש לי כתף אחת יותר גבוהה מהשניה, אבל זה לא כל כך בולט.. רק אם מסתכלים ממש ממש ממש טוב שמים לב.. אני בטוחה שיש עוד דברים מוזרים שיש לי או שקרו לי אבל לא זכור לי כרגע.. :/ לילה טוב

חחח..

נו אבל הרוב פה לא יודעים את 2 ו5 המורה שלי לספורט גילתה את זה באמצע שיעור וכולם צחקו עליי... :S ואז התלהבתי מזה וסיפרתי את זה לכל בנאדם שראיתי חחח. אני סתומה

פרקשון

New member
צריך לחשוב

אה הא! 1. בכיתה ג' אני וחברים שרפנו פחי זבל ובאו מכבי אש. 2. בכיתה ד' זרקנו אבנים על מכוניות בהפסקות של בית ספר וניפצנו כמה שמשות עד שבא שוטר לבית ספר וקיבלתי מכתב הביתה. 3. כמה מביך-אני מדליק נודים 4. אני מעשן הרבה בזמן האחרון 5. התנשקתי עם נמש

למעלה