5 דברים שלא ידענו עליך

חחחחחחח ../images/Emo3.gif ../images/Emo25.gif

חשבתי על זה בהתחלה, כששמתי את המשחקון הזה..
דווקא נשיקה טובה.
(לא הייתי מתנגדת לעוד
)

טולייצ

New member
../images/Emo26.gifטוב אז הבוקר עורר בי השראה

כל כך מוקדם עכשיו,והלכתי לישון ב 2,אבל יש סיבה טובה לכך שאני ערה! אז ככה : 1.אחי הלך היום בבוקר בפעם ה 1 לגן!
הוא בן שנה ו 9 חודשים,והוא הבן אדם היחיד בעולם שהייתי מוכנה למות בשבילו. ככה זה כשאוהבים.. 2.יש 2 בנות בעולם הזה שהייתי מוכנה לשבת כל חיי בכא בידיעה שהן ימותו,ניחשתם נכון-אודטה ופנינה (אני בלונדינית צבועה-בשני המובנים) רוזנבלום.
3.בגיל גן (2-5) אחי ישב עליי ושבר לי את היד. הייתי מאושפזת שבועיים!! בבית חולים.
4.השיר שאני הכי שונאת בעולם הוא "מי אוהב אותך יותר ממני" כולל את ההוא ששר אותו (לא זה ששילם ועשה קאבר). ולאלו שקשה להם להבין-ארקדי דוכין,ועוד אני צריכה לסבול כל פעם מחדש את התמונה שלו במסדרונות "כלי זמר". 5.הייתי רושמת פה משהו שבאמת היה מפתיע את כולם ומעורר המולה,אבל לא! אז..הייתי עושה טובה ליונתן. (חחח כמה שזה פקאצי). נהנתי

טולייצ

New member
אה וגם הייתי חולה באיזה משהו

מוזר,חודש לא הייתי בביצפר (זה היה כיתה א') שכחתי איך קוראים לזה,אולי צהבת??

טולייצ

New member
../images/Emo6.gif

מה?? אתה זה פלאפל??
השבוע מישהי שאלה אותי עלייך! אני טולייצ123 בהיידפארק! חח נו טולייצ יש רק אחת
בקיצור דבר איתי באסק,אני שונאת מסנג'ר!

פרקשון

New member
חחח אני יודע מי את

לא ידעתי שאת לא יודעת מי אני מי שאלה אותך עליי??

טולייצ

New member
אני טיפשה נו ../images/Emo13.gif

לא שמתי לב. טריטון,היא ענתה לך שהתקשרת אליי בבוםבמלה,חח אני שונאת לענות כשמתקשרים אליי ממספרים מוזרים,והיא אמרה לי אמיר או משהו כזה,אז אמרתי טוב נו נענה,וזה הייתה אתה,חחח ובדיוק לפני זה לא יודעת איך הגענו לזה שהיא שאלה אותי אם אני יודעת מי אתה.

טולייצ

New member
היום בשעה 8 בבלוג טי וי

הם משדרים מחדר החזרות שלהם רוץ לראות!! או שיש מצב שהיום לא יהיה בגלל יום השואה

•No¥a•

New member
ממ.. אוקיי בואו נראה ../images/Emo9.gif

1- אני הכי קטנה בבית, כל האחיות (3) שלי כבר סיימו צבא 2- יש לי אובססיה לפינקי
(מפינקי והמוח {לא לצחוק
}) 3- אני שונאת, אבל ממש את אבריל לאבין #%^~%$&%$#@ 4- אף פעם לא יצאת לי להשתמש באייקון הזה -
הנה, זו פעם ראשונה שלי
5- אנשים צימחוניים, בגלל שהם מרחמים על החיה ה"מסכנה" מעצבנים אותי >< ממ.. זהו :]

למעלה