5 דברים שלא ידענו עליך

בכל מקרה אף אחד כאן לא מכיר אותי

חוץ מדודי... אמ, טוב 1. אני דתיה [לא ממש] 2. לפני כמה חודשים טובים הייתי כאן בתפוז על שם אחר. הייתי פעילה בפורום "הפרעות חרדה". 3. הנשיקה הראשונה שלי היתה עם בת. 4. פעם הייתי מעריצה של ווסטלייף. 5. אף פעם לא נפטר מישהו שקרוב אליי. [טפו טפו טפו] מרחמת עליכם שאתם צריכים לסבול אותי כאן

הזכרת לי כמה דברים שלא יודעים עליי-

אני גם דתיה אבל יותר נכון דתיה באילוץ. (בקיצור בית דתי, זה הכל.) ופעם הייתי גם אוהבת את ווסטלייף.. שהייתי בכיתה ד' ככה (נראה לי) אבל לא הייתי ממש מש מעריצה, רק אהבתי אותם הרבה.חח וגם הנשיקה הראשונה שלי הייתה עם בת.. ונראה לי זה גם ימשיך להיות עם בנות
[כמה שאני לא ברורה כשאני כותבת פה דברים. :/ ]

כמוני כמוך..:)

דתיה באילוץ, אהבתי את ווסטלייף הרבה [ אבל מזמןןן! ] אמ, אני רק יותר בקטע של בנים. :)

yardenbm

New member
איזה רעיון מגניב

אוקי 1.אני שמינית רוסיה אני גאה בזה (חולה על רוסים
) 2. כשהייתי קטנה לא חיסנו אותי נגד איזה מחלה סופנית כי אני ילדה אחרי תינוק שנפתר אז לא רצו שאמא שלי תאבד גם אותי והזריקה גם מסוכנת ובסוף חליתי במחלה הזאת. 3.אני משתעממת מדברים מהר עד שפעם זרקתי מישו כי נמאס לי מהרעיון של חבר. 4. החלום שלי זה לעשות עגיל בפטמה
5. אין לי חמישי אז אני ארשום על אח שלי. אח שלי נולד כתום וחשבו שהוא חולה ובסוף זה היה כי אמא שלי אכלה הרבה מנגו בלידה

רותמיתXD

New member
XD

אבאשלי אמר לי שחברה שלו פעם הייתה כתומה כי היא אכלה הרבה גזר. :ם

invAsion

New member
אוהו ../images/Emo103.gif

1. ניגנתי על סקסופון.
2. אין ל את כל הדיסקים של היהודים! :X 3. התנשקתי עם 7 אנשים שונים באותו לילה (אלכוהול..)
4. אני נהנה לפגוע באנשים
5. הייתי בוואן של היהודים

dsol

New member
טוב נו ^

1. יש לי בערך...10 שמות או יותר (דוד,דודי,דוידי,דודינקא,דודידו,סולו,דודון,דוד(יענו דודה אז דוד),דאוד,דוידו, ויש עוד בטח רק אני לא זוכר) 2. פעם נעלתי כיתה שלמה עם מורה במקלט (סיפור ארוך....ומצחיק באותו רגע). 3. אם מישהו ממש מעצבן אותי אז כדאי לו להיזהר מאוד(!!!) כי אני אוהב להחזיר ובדברים שהכי כואבים (פעם היה איזה מישהו שממש עיצבן אותי אז "בטעות" שפכתי לו צבע לתיק (שהוא קנה שבוע לפני) ורשמתי לו כמה דברים לא נחמדים) 4. אני ממש שונא ספורט ! מתחילת שנה הייתי ב 2-3 שיעורים מקסימום 5. אני לא אוהב ממתקים, עוגות ודברים מתוקים למינהם...(כן אני מוזר אני יודע) בקיצור אני מוזר ^ (שיכול להיות לפעמים גם אדם מאוד רעעע ! ) אההה ואני יוסיף עוד משהו קטנטן 6. מחר אני טס לפולין ל 8 ימים !!! ושאני חוזר הביתה כמה שעות אחרי זה אני הולך לרוקצ

למעלה