5 ח"כ שמתנגדים לתקציב (מצ"ב תכתובת)

tglus

New member
5 ח"כ שמתנגדים לתקציב (מצ"ב תכתובת)

כתבתי היום לכל חברי הכנסת שראיתי לנכון. בינתיים קיבלתי תשובות מחמישה: *** גב' גלוסקא שלום רב, בכוונתי להתנגד בהצבעה על התקציב הן בגלל הקיצוץ בטיפולי הפוריות, והן מסיבות רבות נוספות. כולי תקוה שהחלטה זו לא תתממש בסופו של דבר. בברכת חתימה טובה ומועדים לשמחה, ד"ר מרינה סולודקין, ח"כ *** טליה שלום רב, ח"כ מתן וילנאי מתנגד לתוכנית הכלכלית, בין היתר בגלל פגיעה אכזרית ומיותרת זאת. נעשה הכל ע"מ שהתוכנית לא תעבור בצורתה הנוכחית. בברכה, טל אלכסנדרוביץ - שגב ע' לח"כ וילנאי **** טליה שלום רב, פניות רבות בנושא הנ"ל הועברו לח"כ איתן כבל ולכן פנה לשר האוצר והבריאות לביטול הגזירה. מצ"ב העתק פנייתו. בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה, ורד אייזנשטט עוזרת פרלמנטרית לח"כ איתן כבל *** תשובה ממשרדו של אחמד טיבי: שלום רב. בשם ח"כ אני מודה לך על מכתבך. ח"כ מטפל בנושא זה מעת קבלת החלטה זו תוך דאגה עמוקה לגורלם של מאות הזוגים שעלולים להיפגע מההחלטה. בכבוד רב כפאח עוזרת פרלמנטרית *** לכבוד הגברת טליה שלום רב, הנדון: הגבלת מספר טיפול הפוריות הריני לאשר בתודה קבלת מכתבך בלשכתי. קראתי את מכתבך בכאב לב, וכן עקבתי בדיווחי תקשורת אחר הכוונה להגביל את מספר טיפולי הפוריות. כידוע לך מפלגת העבודה איננה בשלטון ואין לה יד בתקציב השערורייתי של משרד האוצר. אני מתחייב בפניך כי אפעל במסגרת הכלים שעומדים לרשותי ואהיה שותף נאמן למאבק נגד הכוונה לקצץ בסעיף תקציבי זה. אני בהחלט סבור כי לא צריך להוסיף על הסבל הנפשי והפיזי שאת עוברת, ויש מקום לחסוך ממך עד כמה שניתן את הקושי הכלכלי הכרוך בטיפולי הפוריות. בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה, אופיר פינס-פז

חן123

New member
כל הכבוד, הן לח"כים שענו והן לך

בעיקר נגעה לליבי תגובתו של אופיר פינס. כל הכבוד!

אני קיבלתי תגובות משני חכ"ים

1. מזהבה גלאון - אישי, לא מעוזר פרלמנטרי. 2. מהעוזר הפרלמנטרי של ד"ר לאה נס (ליכוד). הוא כתב בשמה שהיא מזדהה עם מאבקנו, אבל לא ציין האם תתנגד או לא לתקציב (היא אשה דתיה עם 5 ילדים) ובמכתבי פניתי אל הפן האימהי שלה, ועל החסך במשפחה בעת החגים... מחכה לעוד תגובות

הנה התגובה של זהבה גלאון ממרצ

זוהרה בוקר טוב קראתי את מכתבך מתוך הזדהות רבה. סיעת מרצ, ואני בראשה, נעשה הכל על מנת להתנגד לתוכנית האיומה אשר פוגעת בכל רמ"ח אבריו של האזרח, וכעת מבקשת גם להתערב בזכותו להיות הורה. אנו נצביע נגד, נגד, נגד!!! בברכת שנה טובה זהבה גלאון

והתגובה מלשכתה של לאה נס - ליכוד

שלום זוהרה ח"כ לאה נס קיבלה את מכתבך והיא מזדהה עם מאבקך יהודה שוייצר דובר, ח"כ לאה נס טלפון - 702844-053 פקס - 6496585 - 02 eMail: [email protected]

מריםXX

New member
זה בדיוק הנוסח שקיבלתי בתגובה למכתב

מקווה שעצם קיומו של השטנץ לא מבשר רעות.

bambi123

New member
רק לידיעה

ד"ר נס היא מומחית לפריון הגבר שעד לא מזמן עבדה בתחום. אם היא לא תתנגד אז מי כן? לתשומת ליבם של צוות קשר לפוליטיקאים. פתאום נפל לי האסימון....

חול בעיניים

אמנם זה נשמע שכאילו הם נתנו תגובה תומכת אבל!!!!!!!!! א. מי שענה בד"כ היו העוזרים (כלומר אין ממש התחייבות של הח"כ) ב. כולם לא התמקדו ספציפית בטיפולי פוריות ואם כל הצער שבדבר יש סיכוי שנושאים אחרים יותר חשובים להם ולכן יסכימו לוותר עלינו על מנת לזכות במשהו אחר למרות מה שכתבתי אני חושב שמאוד חשוב לשלוח מיילים או פקסים כי לחץ על העוזרים משפיע בסופו של דבר גם על הח"כ. אבל יש לנסות ולהשיג מחוייבות לגבי הטיפולים ולציין בפני החכים כי כוח אלקטורלי לא קטן למטופלים כ 20% ( אם נכלול גם את המשפחה של המטופלים כוח שאין לזלזל בו)

tglus

New member
../images/Emo6.gif תגובות מעוד 2 ח"כים

טליה היקרה! סיעת מרצ מתנגדת בכל תוקף לתוכנית הכלכלית האיומה, על גזרותיה, אשר פוגעות בכל רמ"ח איבריו של האזרח. כפי שמרצ התנגדה בעבר לתוכנית הכלכלית עם הצגתהף גם כעת היא תעמוד בפרץ כנגד גזרות המתערבות בילודה. אנו אתכם. בברכה זהבה גלאון טליה שלום רב, קיבלתי את פנייתך מיום ה-30.9.92 וקראתיה בעיון. ברצוני להדגיש כי אני מתנגד נחרצות לקיצוץ השערורייתי בטיפולי הפוריות, אותו מתכוון לערוך משרד האוצר באמצעות תיקון התוספת השנייה לחוק ביטוח בריאות ממלכתי, התשנ"ד - 4991. נראה כי שר האוצר בוחר לנהל מלחמה לא רק נגד משפחות ברוכות ילדים, שגם היא לא מוצדקת, אלא נגד ילדים בכלל. אני, מכל מקום,מתכוון לפעול נגד הקיצוץ הנ"ל במסגרת מרצ והשדולה לבריאות הציבור בכנסת. בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה, חיים אורון.

ירונו16

New member
תגובה מח"כ נוסף

בן זוגי ואני יצרנו קשר עם ח"כ אילן ליבוביץ' משינוי, שגר באזורנו. הוא הודיע לנו חד משמעית כי הוא מתנגד, יחד עם כל סיעת שינוי , בכל תוקף לגזרות הללו. הוא הוסיף ואמר, שכרגע מסתמן כי לא תהיה מגבלה על מספר טיפולים אלא רק על גיל האשה.

tglus

New member
../images/Emo7.gifמגבלה על גיל האשה? ואם אני בת 44

(וניסיתי 5 שנים) נסגר עלי הגולל? למה? טליה

קלקסנית

New member
הדגשת תרומת ביצית בגילאים האילו../images/Emo35.gif

כי במבנה המוצע לא תהיה אפשרות גם למימון הפריה בתרומת ביצית כמו היום. מעל גיל 45..או כשאין תגובה שחלתית טובה.

tglus

New member
תרומת ביצית היא נושא חשוב ביותר שאנ

י חושבת כי צריך להעלות אותו. לפי החוק, קופ"ח הכללית אמורה לשלם את כל עלות טיפול תרומת ביצית. הם נותנים אישור שהם משלמים את כל העלות, אך מפנים אותך לגורם פרטי שמביא ביציות מחו"ל משום שאם עושים את זה דרכם זה לוקח כ-6 שנים. (כמעט עדיף לאמץ תינוק!!!??) הם מוכנים (אינם מחויבים, מלפנים משורת הדין) להשתתף בעלות של החלק של הטיפול שמתבצע בארץ. אבל מה שקורה הוא שנשלח זרע לחו"ל, לוקחים ביציות, עושים להן מניפולציה, מפרים אותן, מקפיאים אותן ומחזירים אותן ארצה קפואות. כך שהחלק היחידי המתבצע בארץ זו הפשרת הביציות והשתלתן ברחם המטופלת. העלות של החלק הזה היא כ-2,600 ש"ח וזה החלק שקופ"ח כללית משתתפת בו. טיפול מהסוג הזה עולה 18,500 ש"ח (לא כולל תרופות). הגיע הזמן שניתן יהיה לבצע תרומות ביצית בארץ, מבלי לשלם הון תועפות לגורמים פרטיים.

מיכלי6

New member
ללחוץ על ח"כי הימין

הכי חשוב ללחוץ על ח"כי הימין, א. כי השמאל והאופוזיציה ממילא יצביעו נגד. ב. יש להניח שתהיה משמעת קואליציונית, אבל תמיד יש כמה מורדים, ואותם צריך למצוא. אלה יכולות להיות נשים שאיכפת להן (ציפי ליבני, איכזבה אותי, גם לא השיבה על האימייל וגם הצביעה בעד גזירות נתניהו ) או אחרים שמכירים מקרוב את הנושא על בשרם או על מי מקרוביהם. ג. ללחוץ גם על הדתיים שמניעיהם זהים לשלנו השאלה למי יש קשרים בקרב המגזרים הללו ??? בהצלחה לנו

tglus

New member
באמת קיבלתי תגובות רק מח"כים מהשמאל

ואף ח"כ מהימין לא טרח לענות, כולל הנשים!!!

היו תגבות גם מהימין

נורה קיבלה תגובה מאורי אריאל - איחוד הלאומי, סופר ימין התגובה של גילה גמליאל - ליכוד זבולון אורלב - מפד"ל גילה פינקלשטיין - מפד"ל זה מי שאני זוכרת אבל אני בטוחה שהיו עוד

פרח שדה

New member
אני לא קיבלתי תשובה מאף ח"כ מהימין

לא מביבי, לא מדני נווה (שלחתי לו 2 מיילים) ולא מענבל גבריאלי.

גנדלפית

New member
בבקשה שיוציא עמדתו בכתב

וכך,לאחר ההצבעה בכנסת ,במידה ויצביע בעד התקציב(כמובן אם שינוי תפתור את בעיית המועצות הדתיות ואת שכר הלימוד לסטודנטים שעלה ב1000 שקלים שלמים...שבגללם איימו להשבית את האוניברסיטאות)נוכל לעמת אותו גם בפומבי עם המסמך

tglus

New member
גם ח"כ רשף חן איתנו

וכך כתב: אני עושה ומתכוון להמשיך לפעול נגד ההצעה אשר הנה לדעתי מוגזמת ובלתי סבירה. בברכה ח"כ רשף חן

למעלה