5 ח"כ שמתנגדים לתקציב (מצ"ב תכתובת)

tglus

New member
גם ח"כ אבשלום וילן תומך בנו../images/Emo9.gif

וכדבריו: אני תומך בעמדתכם, ואאבק בגזירה כאשר תגיע לשולחן ועדת הכספים. בברכת שנה טובה ח"כ אבשלום (אבו) וילן

נועם@בת

New member
העוזר של ענבל גבריאלי התקשר אלי

הבוקר. ביקש למסור שענבל גבריאלי תומכת במאבק שלנו ותעשה ככל יכולתה למנוע את הקיצוץ בטיפולי הפוריות. הפניתי אותו לליאור, וביקשתי שיכנס לכאן לכתוב את תמיכתו. אני לא יודעת מה הוא סיכם עם ליאור, אבל על החלטתו של ליאור אני סומכת בעינים עצומות
. נועם ~שמאז הלימודים באוניברסיטה לא דיברה עם עוזרים פרלמנטריים~

לא קיבלתי שום פניה ממנו

כך שלא סכמנו שום דבר הוא מוזמן לכתוב כאן, מוזמן לפנות אלי חשוב לי לראות התחייבות של כל חבר כנסת לתמוך במאבק ולהצביע כנגד הגזרות הללו כפי שהבטחתי באתר שיעלה בקרוב תמצא רשימת כל חברי הכנסת וליד כל חבר כנסת יופיעו מכתבי התגובה שלו וכמו כן מה הייתה הצבעתו בנושא התקציב זה ייקרא - תזכרו אותי בבואכם לקלפי

גם השר זבולון אורלב מתנגד לסעיף

אתמול זבולון אורלב התקשר אישית אל יניב ואמר לו "אנחנו מתנגדים לסעיף ונלחם בו"

neta2

New member
תגידו, אם כל כך הרבה שרים וחכ"ים

מתנגדים לקיצוץ הזה.. אז איך זה יכול להיות שהוא טרם ירד מסדר היום? איך זה עדיין מהווה איום עלינו? אני באמת לא מבינה.
כולם איתנו ועדיין שום דבר לא קורה שם.

tglus

New member
גם ח"כ שאול שמחון יו"ר ו. הכלכלה

בכנסת איתנו: טליה, שלום לך, ראשית הרשי לי לאחל לך בהצלחה. כמו כן לידע אותך שאעשה כל מאמץ במסגרת תפקידיי בכנסת ע"מ למנוע את הגזרה אני בטוח שכל סיעת העבודה תעשה כן. בברכה, חבר הכנסת שלום שמחון יו"ר ועדת כלכלה 195.213.227.123

tglus

New member
../images/Emo6.gif בהתחלה צחקתי אבל מיד תפסתי

שעד כמה שזה נכון - זה גם עצוב. דווקא חשבתי שהוא יגיב. גם אדם נוסף בועדת הכספים שאני יודעת שילדיו נוצרו בהפריות - לא טרח לענות. לגביו - לא היה לי ספק כי יענה והתבדיתי. You can never know...

tglus

New member
השרה לאיכות הסביבה יהודית נאות אתנו

שלום רב, פנייתך לשרה לאיכות הסביבה, פרופ' יהודית נאות נתקבלה בברכה. השרה מתנגדת להגבלת טיפולי הפרייה לאישה שלא זכתה לילד משלה. היא תלחם על זכותה של כל אישה להרות ולזכות בילד. כולי תקווה כי אנשי משרד האוצר ישתכנעו בנחיצות שינוי זה מהצעת התקציב הנוכחית. בברכת שנה טובה, רעות אונא צמרת יועצת השרה לאיכות הסביבה

hagk

New member
צר לי לאכזב אותך

מאנשים המקורבים לגברת אשר דיברו עימה אישית אני יודעת שהיא לא תומכת בנו אלא מתנגדת נחרצות ואף דיברה בצורה לא נחמדה על הנושא

כמו שכתב שלומי של אסנת (ואני מסכימה

איתו): "חול בעינים". אכן, עונים לנו מה שאנחנו רוצים לשמוע אבל בפועל עושים מה שטוב להם ולאו דווקא פועלים לפי מה שכתבו......
עובדים עלינו בעינים...

כמו שכתב שלומי של אסנת (ואני מסכימה

איתו): "חול בעינים". אכן, עונים לנו מה שאנחנו רוצים לשמוע אבל בפועל עושים מה שטוב להם ולאו דווקא פועלים לפי מה שכתבו......
עובדים עלינו בעינים...

tglus

New member
אכן אכזבת אותי. אחת בפה אחת בלב

כמו שנאמר. אבל אם אכן כך דעתה, אני לא מבינה למה כותבים ממשרדה את שכתבו. שלא יענו - כמו רוב חברי הכנסת שלא טרחו אפילו לאשר קבלת מכתבי.

tglus

New member
מעבירה אליה מכתב ידנית דרך אדם

המקורב אליה. מקווה שתקבל, תקרא, תטמיע, תתעשת ותתמוך בנו.

באאבו

New member
פוליטיקאים או לא??

את המכתבים האלה צריך לפרסם ברבים - כדי שיתביישו לחזור בהם מההצהרות.

kasa

New member
באאבו - רעיון מצוין ../images/Emo45.gif

לאסוף את כל התגובות החד משמעיות ולפרסם אותם !

למעלה