5 ח"כ שמתנגדים לתקציב (מצ"ב תכתובת)

tglus

New member
רעיון גדול. שומרת את האימיילים

מהח"כים וממשרד השרה יהודית נאות. אשמח להעבירם הלאה למי שיטפל בנושא.

מיכל25אב

New member
זה אני!

אני מרכזת את איסוף הפעולות שנעשו מול פוליטיקאים. שולחת לך את האימייל במסר.

אני חוזר וכותב ומדווח ומספר ומבהיר

באתר שנבנה בימים אלו ישנו דף מיוחד אל הדף הזה מגיעים בלחיצה על כפתור "תזכרו אותי בקלפי" ובדף הזה יופיעו (כנראה בדף לכל סיעה) רשימת כל חברי הכנסת וליד כל אחד יהיה קישור למכתב תמיכה במידה ונתן וכמו כן ליד כל שם תופענה התצבעותיות בנושא שלנו לחיצה על שם אותו חבר כנסת יפתח מייל ישירות אליו ובכל מקרה - מסתבר שאנשים דומים חושבים מחשבות דומות !!!

באאבו

New member
בטח התכוונת שאנשים לא דומים חושבים

מחשבות דומות..
ליאור - הכוונה שלי לפרסם את המכתבים שלהם לציבור הרחב, ולא באינטרנט. מצידי, אפילו פישקוולים (ככה כותבים?)!

kasa

New member
באאבו, נו מה יהיה ?!?

שוב אני מסכימה איתך היום...
גם אני חושבת שפרסום תגובותיהם של החכ"ים והשרים שוב באיזה "פורום סגור" שרק הנוגעים לעניין מעלעלים בו מפעם לפעם - משרת יותר אותם ולא אותנו.
פרסום תגובותיהם אולי יציג אותם באופן אמפטי ואוהד - אך מי באמת עוקב, ובודק שפיהם וליבם שווים ??? אל איזה קהל יעד זה יגיע מלבד כמה גולשים קבועים ?! מסכימה איתך שיש לצאת עם כל התגובות האוהדות אל התקשורת, בריש גלי, ולהציג את כל מכתבי האהדה הללו, בערב חדש, או בכל תוכנית דומה אחרת. משהו שגם יצור הד ציבורי רב יותר, ויגרום לחברי הכנסת להפנים את העובדה שכשזה זוכה להד כל-כך רחב - יהיה להם קצת יותר קשה לפזר הבטחות חסרות שחר. ואולי זה יגרום גם לחכ"ים אחרים לחשוב פעמיים, ולהגיד: "וואלה ?! אם אברהם פורז תומך בהם, אז גם אני...."
זה ממש מכעיס שהם כותבים לנו את מה שאנחנו רוצים לשמוע, ובדלתיים אחרות - אומרים דברים אחרים.
(ואת זה הם ימשיכו לעשות כנראה גם באתר...). אני חושבת שיש לעמת אותם בתוכנית טלויזיה עם דבריהם, ולא יתחמקו פתאום !!

tglus

New member
|בזזזגם אני חושבת שיש לפרסם בתקשורת

את תגובות הח"כים והשרים.

רחל5

New member
כשאני קוראת את התגובה הזאת

ויודעת מה כבוד השרה אומרת בארבע עיניים, לא נותר לי אלא להאנח עמוקות ולקוות שלא זה המצב אצל שאר נציגינו.

למעלה