את באמת צריכה ללמוד לשרשר
ג גינגימניה New member 3/9/06 #20 ../images/Emo6.gif אני לא יכולה אני בכיתה אקדמית.. אז כל מיני הברזות וכאלו לא מתאימים..
ג גינגימניה New member 3/9/06 #36 ממנים לנו כל מיני דברים כמו קורס פסיכו'(את רובו),טיולים לאוניברסטיאות,תגבורים והם יעזרו עד קבלת תואר ראשון. וכל זה ממן איש אלמוני.. כיתה שווה ומי שלא משקיע עף
ממנים לנו כל מיני דברים כמו קורס פסיכו'(את רובו),טיולים לאוניברסטיאות,תגבורים והם יעזרו עד קבלת תואר ראשון. וכל זה ממן איש אלמוני.. כיתה שווה ומי שלא משקיע עף
B b o n c h New member 3/9/06 #32 אסף כל קשר בין השיר הזה לבין "מרי לנצח" של עברי לידר הוא מקרי בהחלט!!!!
B b o n c h New member 3/9/06 #35 שנייהם מדברים על מישהו שפגש כביכול מישהי בפאב/מסיבה מה שבא לך והלך איתה הביתה ועשו מה שעשו ובבוקר גילה שזה בן ולא בת. קצת הפוך כי במקרה של עברי לידר הוא כאילו שיחק אותה בת ופה שלום חנוך הוא הבן ש"עבדו עליו" אבל על אותו העיקרון
שנייהם מדברים על מישהו שפגש כביכול מישהי בפאב/מסיבה מה שבא לך והלך איתה הביתה ועשו מה שעשו ובבוקר גילה שזה בן ולא בת. קצת הפוך כי במקרה של עברי לידר הוא כאילו שיחק אותה בת ופה שלום חנוך הוא הבן ש"עבדו עליו" אבל על אותו העיקרון
ג גינגימניה New member 3/9/06 #37 אפ הספיישל היה אתמול, הייתי יכולה להשאר עד חמש, אבל רק בגלל הלימודים אני צריכה ללכת, אני ביינתים לא נרדמת (לא מצליחה) אז אני פה..
אפ הספיישל היה אתמול, הייתי יכולה להשאר עד חמש, אבל רק בגלל הלימודים אני צריכה ללכת, אני ביינתים לא נרדמת (לא מצליחה) אז אני פה..