לילה טוב!
S S m e l l y Cat New member 3/9/06 #38 רוקפורררררררררר../images/Emo99.gif אוי זה מהדיסק הכי טוב שלהם בעולם
Y yhaa hi New member 3/9/06 #39 אבשלום|../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif איזה שיר יפה!!! למרות שאני יותר אוהבת את זה בגרסה של רוקפור...
אבשלום|../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif איזה שיר יפה!!! למרות שאני יותר אוהבת את זה בגרסה של רוקפור...
B b o n c h New member 3/9/06 #46 ועכשיו מציצים סיקור שירים למי שלא כאן אני יכולה להחליף את אסף באולפן עם הידע בשירי שלום חנוך?
L limors2 Active member 3/9/06 #44 קור?../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif הו אבשי וון יו טוק לייק דאת יו מייק איי וומאן וואנה ספיק עברית תקנית
קור?../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif הו אבשי וון יו טוק לייק דאת יו מייק איי וומאן וואנה ספיק עברית תקנית
B b o n c h New member 3/9/06 #55 לספר? אבא קנה לי שנה שעברה ליום הולדת את האלבום "יציאה" ומאז אני חורשת עליו כי הוא מדהים!
Y yhaa hi New member 3/9/06 #51 כל אחד רוצה פעם פעם לפני המונמון שנים חרשו את השיר הזה בערוץ שתיים ומאז אני לא אוהבת את השיר הזה!
S S m e l l y Cat New member 3/9/06 #52 חח יא אני זוכרת אבל דווקא בגלל זה אני אוהבת כאילו משם הכרתי אותו. זה שיר מדהים איך אפשר לא;[
B b o n c h New member 3/9/06 #53 אנ'לא יודע איך לומר לך איך בשרשור אני שולחת תגובה שהיא לא המשך לתגובה אחרת? אלא בקו ישר?
B b o n c h New member 3/9/06 #57 הצלחתי!!!!! תודה. בקיצור אסף, קודם כל תיכנס! שנית כל, אני בכיף נרדמת עכשיו "לא יכול לישון עכשיו" לא תקף אצלי אבל אני פה רק בגלל שלום חנוך ובגללך! "וזאת סיבה מספיק טובה, אז בואי!" (בוא, חחחח סתם השיר הזה קרץ לי פתאום)
הצלחתי!!!!! תודה. בקיצור אסף, קודם כל תיכנס! שנית כל, אני בכיף נרדמת עכשיו "לא יכול לישון עכשיו" לא תקף אצלי אבל אני פה רק בגלל שלום חנוך ובגללך! "וזאת סיבה מספיק טובה, אז בואי!" (בוא, חחחח סתם השיר הזה קרץ לי פתאום)
N nanano New member 3/9/06 #58 אולי תתקשרי לאולפן ותבקשי ממי שעונה לך שיגידו לאסף להכנס לפה.... (למרות שזה לא יפה להציק לו...)