60 שנה לרציחתו של שטרן

CHOFA

New member
ברחה לי מילה

בס"ד בשורה הלפני אחרונה: "בינתיים אתה כותב דברים שאם וכו´

אביסון

New member
אחי, רק לא להתעצבן...

אני פיתחתי עם הזמן נוגדנים וחיסונים כדי להתמודד עם אנשים כמו "שמאלני", ולכן אני פשוט לא לוקח ללבף למרות שאני מודה, אחי, זה קשה. אבל תנסה, חבל על הבריאות. כן, קשה לקרוא דברים של בחור יהודי בארצו שגם משכתב את ההסטוריה כרצונו, גם מסלף אותה, הןא קובע מי נתלה, מי רצח, מי נרצח, מי אוהב, איך אוהב, מי היה כאן עכשיו ומי קודם ולמה ואיך. והכל, כמובן, הכל רחוק מהאמת. אבל כל סיפורי העלילה למטרה הקדושה והנעלה האחת והיחידה: לצייר את המנדט כצודק - ואת ישראל כפושעת. לצייר את הפלסטינאים, אלה שהיו פה מאז ומעולם- כצודקים וכנרדפים - ואת ישראל כככובשת הברברית והמדכאת. לצייר את יאיר שטרן הי"ד כטרוריסט ואת עזדין-אל קאסם וערפאת כלוחמי חירות וחופש למען עמם. שמאלני, אני מתבייש שאנשים כמוך נמנים עם העם לן אני שייך. את מתביישים במורשת שלכם, בהסטוריה, בעבר, בגיבורים של עמכם, מין שנאה ובוז עצמי שהוא מיוחד רק לכם, חבןרה נפשעת של שונאי הציונות, כן, לא פחות ולא יותר. קח לך שמאלני, איזה שנה ככה באי באוקיינוס השקט, תלמד קצת הסטוריה (ובמיוחד הסטוריה של א"י (ארץ ישראל, אם אתה לא יודע), קצת לשון ודקדוק (במיוחד את ההבדל בין אם כמילת תנאי לעם כמילת תוספת), ואתה יודע מה, ככה איתך לשם את כל הביילינים הנפקנים שכמותך, ומשם אתם יכולים לנסוע ישר לקנדה, ולא לחזור לפה לעולם, כי הרי "כבשנו ארץ לא לנו", הלא כן? תאמין לי, יהיה הרבה יותר קל בלעדיכם כאן, לפחות לא תאכלו לנו את הלב, חבורת מאפיה שונאי ישראל (טוב, אז אני בכל זאת מתעצבן, החיסונים לא עוזרים....)

שמאלני

New member
אביסון...

אל תקח ללב שאני כותב את המציאות,רק תגיד ואני יסלף כמוך את ההיסטוריה את ההווה ואת העתיד איך אתה חשוב שהיא תהיה. אבל בגלל שאני כותב את המציאות אתה מתעצבן? בן אדם קח כדור הרגעה לך לישון,ותחזור רגוע רגוע. עכשיו אני חייב להתיחס למה שכתבת כי לא יתכן שטיפש כמוך יבלבל לי את המוח. אני מציע לך לפתוח ספר היסטוריה מהתחלה,ספר לבגרות שאני למדתי ממנו. וללמוד את ההיסטוריה ומהי ציונות. ולא סתם לזרוק סיסמאות כמו איש מפגר שלא מבין כלום מהחיים שלו. אתה יודע בכלל מה זה ציונות? ציונות זה לא המתנחלים שתקועים בשטחים כבושים שלא שייכים להם בכלל. הציונות התחילה מחובבי ציון שהם האמינו שהיהודים צריכים לחזור לא"י. ההתעורוות של חובבי ציוןבאה בעיקר בגלל האנטישמיות באירופה ו"סופות בנגב". וזה שאני גר בא"י אומר שאני ציוני,כנראה אתה מזדהה למשוגעים שחיים בשטחים,שהם מנסים לעוות את ההיסטוריה ולפי הסיסמאות שלהם מי שמתנגד להם הוא לא ציוני. אבל אני מוכיח לך שהם מדברים שטויות,ולכן אתה שטוף בשטיפת מוח,ושריטה עמוקה. תאמין לי שבלעדי המשוגעים מהשטחים ובלעדי התומכים בהם,מצבה של ישראל היה כל כך טוב שאתה לא מתאר לעצמך. אבל תמיד יש את האלה שחייבים להרעות את מצבה של מדינת ישראל.

CHOFA

New member
ציונות=אהבת ציון

בס"ד ציון=ארץ ישראל ציון(2)=ירושלים ולכן ציונות=אהבת ארץ ישראל,וגם לאהבת ירושלים. אבל אדם שמוכן ככה בקלות לוותר על א"י מה זה אומר?? ואגב לא כל מי שגר בא"י הוא ציוני דוגמת נטורי קרתא. ואני חייבת לדעת-מאיזה ספר הסטוריה למדת?? (אני חייבת למצוא את הספר הזה שבו כתוב כנראה שתלו את יאיר ,אולי כתוב שם במקרה גם על המשפט שעשו לו לפני כן?)

שמאלני

New member
קופה...

איפה שהמתנחלים גרים הם אלא לא שטחי א"י,מצטער שרק עכשיו אני מגלה לך את אמריקה אבל את חייבת לגלות אותה מתישהו. השטחים הללו נכבשו במלחמת ששת הימים בשנת 1967. מטרת הכיבוש היה שבעתיד הרחוק נחזיר לערבים את השטחים בעד שלום. סיבת פרוץ המלחמה היה,צבאות ערב לחצו על מדינת ישראל צבאית,מכל קצוות הארץ. רצינו לצאת מהלחץ ופתחנו במתקפת פתע מוצלחת במיוחד. לאחר שכבשנו את השטחים אמר עוד אז דויד בן גוריון,שאנחנו צריכים מהר לתפוס את המומנטום ולעשות עם הערבים הסכמי שלום,שטחים=שלום. עבר שנה שנתיים שלוש,בנתיים נשיא מצרים אנואר סאדת מתחיל להעביר לגולדה,ראש הממשלה של ישראל דאז. דרך צינורות דיפלומטים שהוא רוצה לשבת איתה למשא ומתן על השטחים. באותה תקופה הייתה אופריה בארץ שאנחנו הצבא מספר 1´ במזרח התיכון,ומשום כך גולדה לא שמה על מה שסאדת מעביר לה. עברו עוד כמה שנים ולנשיא מצרים נמאס הוא מנסה כבר שנים רבות לדבר עם ראש ממשלת ישראל אך היא לא רוצה לדבר איתו. אז הוא איים צבאית על ישראל,ומכיוון שהייתה אופריה בארץ שאנחנו הצבא מספר 1´ במזרח התיכון,אף אחד לא התרגש מהאיום הזה. עד שהגיעה שנת 1973 ערב יום כיפור זה הגיע,המכה של החיים שלנו. כמה צבאות ערב פתחו במתקפת פתע. במלחמה אומנם הצלחנו לעדוף את הערבים,אך היו לנו אבדות רבות. ולאחר כמה שנים בגין חתם על הסכם שלום עם המצרים,כאמור שטחים=שלום. עברו עוד כמה שנים נכנסנו כבר לשנות ה-80´. ואז החלה האינטפאדה הראשונה העם הפלסטיני רוצה עצמאות נמאס לו לחיות תחת הכיבוש ההישראלי. במקום לשבת עם הפלסטינים ולסגור אז עניין כמו שסגרנו עם המצרים,ישראל זלזלה בפלסטינים משום שאין להם צבא הם בסה"כ עם מסכן. ובגלל זה כיום אנחנו אוכלים אותה,כי אנחנו זלזלנו בהם. כל מה שכתבתי לך עכשיו זה להוכיח לך שאת לא יכולה עם סיסמאות לעוות את ההיסטוריה,את מוזמנת לראות בערוץ 8 תוכניות על מלחמת ששת הימים ולראות כל מה שכתבתי לך עכשיו,זה משם. יש איזה תוכנית שחוזרת על עצמה כל הזמן,תסתכלי בעיתון הערוצים אני מאוד ממליץ על התוכנית הזאת. אולי אז תביני שאת מעוות את ההיסטוריה,אני לא מאשים איתך זה בסדר גם אם אני הייתי תחת שטיפת מוח של מפלגות הימין הייתי כותב כמוך.

Roobie

New member
לא...

השטחים הכבושים/יש"ע/הגדה המערבית ורצועת עזה כן נחשבים לחלק מארץ-ישראל אולי אתה מתכוון שלא לחלק ממדינת ישראל כי הם מעולם לא סופחו לה, אבל הם בהחלט חלק מארץ-ישראל ההיסטורית

תודה אחי

צדיקים (?? האמת שלא הייתי מגדיר את עצמי כך)- מלאכתם נעשית בידי אחרים. ודרך אגב, גם חלקים נרחבים מעבר הירדן המזרחי.

Roobie

New member
מה שכתבתי..

אין בו כדי לשנות את דעתי על אותם שטחים, ועל כך שהם מקרבים את חורבנה של מדינת ישראל ועשויים לגרום לשואה נוספת לעמנו ובינתיים גורמים סבל לעם הפלשתיני. שיט, הרסתי את הרושם הטוב שעשיתי..

שמאלני

New member
קופה...

אני עשיתי בגרות בהיסטוריה,מה איתך את עשית? 2. למה אני צריך להסביר לימני כל דבר פעמים,זה נמאס לי אתם לא יכולים לקלוט בפעם הראשונה. טוב אני אחזור בשבילך ויותר אני לא חוזר זה נמאס,לא אשמתי שיש לכם קשיי קליטה. יש פאונטה הבעיה שאת לא הבנת אותה,הערבים היו הרוב לפני העליה הראשונה,ולאחר מכן עלו שאר העליות. עד העליה החמישית הערבים היו הרוב,הם התישבו בכל רחבי הארץ ותפסו יותר שטחים מאשר היהודים. לאחר שקמה לנו המדינה החלה מלחמת העצמאות ואנחנו כידוע נצחנו בה וסלקנו מכאן את כל הערבים. ובגלל שסלקנו את כל הערבים אני מאמין שהמעט שאנחנו יכולים לעשות בשבילם זה להקים לאותם ערבים שסלקנו מכאן,מדינה קטנה. 3. למה את חושבת שהפלסטינים נלחמים על ירושלים,בשביל לראות את הנוף היפה של ירושלים? הם נלחמים עליה כל כך בגלל מסגאד אל אקצה שאין לה שום קשר אלינו,לנו יש קשר עם הכותל המערבי וזהו. 4. גם כל קציני צה"ל שונאים לראות ילדים נהרגים,ולכן יש כמה עשרות ילדים פלסטינים הרוגים. גם חיילי צה"ל שנמצאים בשטח שונאים את זה,ולכן הם הרגו בפעולה שלהם בשטחים חמישה פלסטינים. מה פתאום שחיל ישראלי יאהב להתעלל בבן אדם. והם מראים גם כמה הם שונאים להתעלל בהם. 5. נכון הם נלחמו במנדט הבריטי,והמחבלים נלחמים בכיבוש ההישראלי. וזה צודק לחלוטין שהם נלחמים למען החופש שלהם.

CHOFA

New member
כמה הוצאת בבגרות בהסטוריה??

בס"ד וכמה ישבת וחרשת? הקטע של:"ימנים סתומים, אני חכם" וכו´- נראה לי שכבר מיצה את עצמו,בן כמה אתה ?? הערבים היו רב לפני העליה הראשונה-שמחת זקנתי!!! ירושלים היתה חלק מירדן-אולי נחזיר אותה לירדן? מה הקשר של המס´ לעובדה שאנחנו צריכים להקים להם בתוכנו מדינה? אם אתה הולך לפי החלטות האו"ם ומדבר על צדק בוא נאמץ את כל החלטת האו"ם שכוללת גם ת´מפה... ואם כבר-למה לעשות מעט ולא הרבה? גרשנו אותם אתה אומר?(אתה בטוח שעשית בגרות בהסטוריה?)אולי גם נפצה אותם? ירושלים חשובה לערבים בערך כמו שמחר ננסה להפוך את פולין ליהודית כי יש שם ה-מ-ו-ן בתי כנסת. מה הקשר? כן אתה צודק-קציני צה"ל הרשעים הלכו בכוונה למקום שנמצאים בו ילדים ופתחו באש ,הם רצו להרוג ילדים ערבים,אתה לא יודע שאנחנו צריכים דם למצות בפסח??? לפעמים אתה ממש מגעיל אותי. עדין לא נראה לי שהבנת את ההבדל-כיבוש=צבא לו מחר ח"ו ינסו הערבים להרוס לנו מחסני נשק,לפגוע בסוכני שב"כ,ולפוצץ מחסומים זה יקרא הם יקראו לוחמי חופש אבל כשאדם מפוצץ את עצמו בתוך אוכלוסיה אזרחית הוא לא נקרא לוחם חופש הוא נקרא סתם רוצח.

שמאלני

New member
קופה....

מה לעשות שכל מה שאתם כותבים הם רק סיסמאות ללא תוכן,לעומת זאת אני כותב רעיונות שעולים בראש של קציני צה"ל וגם בראש של ראש השב"כ. 2. בואי נתחיל בכך שאני תומך בחולקת ירושלים לפי גבולות 67´,לפני שפתחנו במלחמה ולפני שכבשנו את השטחים. אך זה יקרה לאחר שארגוני הטרור יניחו את נשקם ואז נוכל לשבת איתם למשא ומתן. 3. אהה לא גרשנו? טוב אז בואי אני אשחק במשחק שלך וגם אני יעוות את ההיסטוריה לפני רצוני. אבל לפני שאני יעוות את ההיסטוריה כמו שאת עושה בכל הודעה שלך אני חייב לספר לך סיפור. סבא שלי שירת בארגון ה"הגנה". ושהחלה מלחמת העצמאות הוא נלחם בכל כוחו מכדי שתקום לנו מדינה,לאחר שהסתימה המלחמה,הם עברו כפרים כפרים והעיפו ממש ככה העיפו את הערבים מא"י. בנוסף לזה לאחר שהם בעצמם העיפו את הערבים,היו כאלה יהודים שתספו חנויות של ערבים. יעני כל מי שבא ותפס חנות זה היה שלו,את רק היית צריכה לבוא לשם ותפוס חנות. אחות של סבא שלי לקחה בית של ערבים,ולאחר כחצי שנה באו אליה הערבים הביתה. היא חשדה בהם תחילה ולא רצתה לפתוח להם את הדלת,אבל הם אמרו לה משפט ששכנע אותה שזה הכן היה הבית שלהם. הם אמרו לה שיש מתחת למדרגות בלטות,שתרים אותם ושם יש המון כסף. הם לא רוצים את הבית חזרה הם רק רוצים את הכסף ששיך להם. אחות של סבא שלי הכן נגשה על הבלטות והרימה אותם,ובאמת ראתה המון כסף. ואז היא ראתה שהבית איפה שהיא גרה דאז,היה שלהם. שאנשי המחתרות נלחמו הם לא רק הכניעו את צבאות ערב,אלא גם גירשו את ערבי א"י. וכל מה שנשאר בבית כגון: ספה,מיטה,ארון,שידה ועוד... נשאר אצלה היא לא הייתה צריכה להוציא שקל. אני מנסה לכתוב את כל המציאות שיש,אבל אנשים כמוך מעוותים את ההיסטוריה בקיצור את משקרת לאנשי הפורום,ואני לא מבין מה האינטרס שלך. 4. עובדה קיימת שיש המון ילדים פלסטינים הרוגים,את ממש דוחה אותי פשוט בא לי להקיא ממך. אני מדבר איתך על ילדים פלסטינים הרוגים,ואת עושה חשבון אם הם עשו את זה בכוונה או לא. מה זה משנה תגידי לי? בשורה תחתונה הם נהרגים. אם ילד פלסטיני בא וזורק אבנים,אז צריך להרוג אותו? ברור שלא מה הילד הזה מבין,באים אליו המחבלים ומוציאים את הילדים מבית הספר שילכו לזרוק אבנים על חיילי צה"ל. 5. תראי כל אחד ומה שהוא חושב,הם חושבים שאם הם פוגעים בנו זה נקרא להלחם על החופש שלהם. ואת חושבת,שאם הם רוצים חופש הם צריכים לפגוע רק בחיילי צה"ל. כל אחד מה שהוא חושב את לא יכולה לכתוב שזה לא נכון,כי ככה הוא חושב ומאמין.

CHOFA

New member
אההה,אז עכשיו הכל מובן

בס"ד הכוונה באמת לא משנה-נגיד שא´ דורס את ב´ בכוונה ע"מ לרצוח אותו או שא´ נוסע בכביש ובטעות דורס את ב´ התוצאה בשני המקרים זהה נכון? ב´ מת. אז?? ברור שהכוונה משנה!!! אתה מעז להשוות את קציני וחיילי צה"ל לרוצחים האש"פיסטים ועוד בא להטיף מוסר ,נו באמת! והם באמת נלחמים על החופש שלהם-לא חופש מכיבוש כמו שאתה מנסה לטעון כי זו לא הדרך להלחם בכיבוש-איזה כיבוש עשו כל האנשים שמתו בפיגועים? הם נורא רוצים חופש מיהודים-או כדברי הראיס-שהיהודים ישתו את המים של עזה.... ולכן הם מנסים לחסל כמה שיותר יהודים בכל הדרכים שהם רק מכירים, תנסה לתרץ את זה,להסביר את זה,להגיד שאני מגזימה-זה מה שמראות הפעולות שלהם. כן,כן-וגם היה טבח בדיר יאסין,ובכלל אנחנו היינו הרבה יותר מהם ועוד כל מיני כאלו-WHAT EVER... אני שוב אשאל את זה(אולי בסוף עוד תענה לי) חסרות לך מדינות אויב שיקיפו אותך שאתה צריך להקים פה עוד אחת שכזו ממש בתוך הבית שלך??

maayan98

New member
שמאלני

אחלה, אז אתה יודע מה קרה כאן בזמן העליות לארץ. אבל אתה יודע מה היה לפני? אתה יודע שהמדינה הזאת היתה "ישראל" עוד הרבה מאוד זמן לפני שהיא היתה "פלסטין" . אז אם נלך עוד קצת אחורה בהיסטוריה (ואת הידע הזה אתה לא תקבל מספרי בגרות בתע"י והיסטוריה) תראה שכל ישראל, כולל עבר הירדן המזרחי שייכת לנו, אבל אנחנו מסתפקים בעבר הירדן המערבי. תבין, שהבגרות עוסקת בנושאים ספציפיים ובתקופות מסוימות, ולא בכל התקופות. בגרות בתנ"ך כבר עשית? כי גם זה עוסק בהיסטוריה, אם נוריד את כל הניסים והנפלאות שאלוהים עשה (אם אתה לא מאמין בהם), תראה שזה סה"כ ספר היסטוריה. חוץ מזה, מה העניין הזה ש"סילקנו את הערבים"? בחיים שלי לא שמעתי יותר שטויות.. הרבה מהשטחים היהודים קנו כשהם הגיעו לארץ, מהערבים, ולא סילקו אותם לעולם מהאדמה שלהם. החלק שנשאר היו אדמות שלא היו מיושבות בכלל. אנחנו לא סילקנו את הערבים מעולם. תבין שזאת גם תקופה שונה לגמרי. ואם התיישבנו בשטחים שלא היו מיושבים ואתה טוען שסילקנו אותם, אז היית טוען בדיוק אותו דבר בכל מדינה, כולל באוגנדה. הרי בשביל לשרוד ולהמלט מהאנטישמיות היינו חייבם מדינה, וזה אומר שהיינו חייבים לקנות אדמות ולהתישב על שטחים לא מיושבים. אז מה היינו צריכים לעשות? לתת לנאצים לגמור אותנו כדי שהערבים לא ירגישו רע ורגשות אשם על כך שהם מכרו לנו את האדמה שלהם? אם למדת תע"י אתה חייב לדעת שההתקפות היו מהצד הערבי על הישובים היהודיים, ולא ההפך! אנחנו סה"כ נלחמנו נגד הבריטים, לא נגד הערבים. במקרה של הערבים הם התחילו את ההתקפות עלינו. אבל אולי זה היה קורה בכל מדינה שהיינו מתחילים להתיישב בה. אבל צריך להבין שהברירה היתה להתיישב במקומות לא מאוכלסים ולהאבק עם הילידים באיזור או לתת לאירופה לחסל את העם היהודי. זה המאבק לקיום שלנו. אני גם חייבת לציין שוב שהמדינה היתה שלנו עוד הרבה זמן לפני שהיא היתה של ערבים. בעניין ירושלים: ירושלים לא קדושה להם! אם תקרא את הקוראן תראה שירושלים מעולם לא היתה מוזכרת שם. העיר שמוזכרת שם כקדושה היא מכה. אז הם בנו שם מסגד..אז מה? גם לנו יש בתי כנסת עתיקים בכל העולם, זה אומר שהעיר שייכת לנו? הם אומרים שירושלים קדושה להם רק בשביל תירוץ לקבל אותה, ויחד איתה עוד שטחים, ועוד נגיסה מהמדינה שלנו עד שאנחנו נעלם. ירושלים כלל לא קדושה להם. ירושלים מוזכרת בתנ"ך שלנו, ירושלים קדושה לעם היהודי. יש לי עוד חור בידע שלך לכסות: אי אפשר להשוות בין הלחימה שלנו בבריטים לבין הלחימה של הפלסטינים בנו. אנחנו נלחמנו בדרכים שונות לגמרי, דרכים לגיטימיות. אנחנו נלחמנו מבחינה מדינית (דיברנו עם ראשי מדינות ועם נציגי האו"ם), הבאנו אוניות מעפילים לארץ ונלחמנו נגד חיילים בריטים, לא נגד אזרחים בריטים. הבריטים דכאו אותנו וכתבו את כל הספרים הלבנים שאני בטוחה שאתה מכיר שנותנים העדפה לערבים ומטילים עלינו סנקציות. הערביםף לעומת זאת, הורגים אזרחים. זאת לא דרך לגיטימית להאבק למען מדינה, חייבים להבין את זה. ולמה הם משתמשים בדרך הזאת? כי המטרה הסופית שלהם היא לא מדינה, אלא חיסול ישראל. אחרת ממזמן הם כבר היו מפסיקים פעולות טרור ובאים לאו"ם ודורשים מדינה. סביר להניח שהם גם היו מקבלים מדינה בדרך זו, והם יודעים את זה.

שמאלני

New member
mayaan...

לא אני ממש מצטער שאנחנו לא מחשיבים את תקופת התנ"ך כי את יודעת דברים משתנים בכמה אלפי שנים. מה לעשות שאז לא היה מושג כזה מתנחלים,ולא היה כזה עם פלסטיני ולא היה כלום כמו היום. הדבר היחיד שנשאר מאז זה עם ישראל,נשארנו כל אלפי השנים האלה בחיים. אולי לזה התכוון אלוהים שהוא אמר העם הנבחר,כי מבחינת ההיסטוריה כל ההיסטוריה היהודים סבלו. כמה אלפי שנים חלפו להם והנה אנחנו כאן כיום חזרנו למדינת היהודים. ישנם יהודים אשר מאמינים בספר תורה,אך הם לא רוצים לשרת את המדינה. הם מעדיפים לשבת כל היום בישיבות ולא לעשות כלום ועל זה המדינה משלמת להם כסף. ישנם כאלה שהם בכלל חופשים מבחינה דתית,קוראים להם חילונים. חלקם מאמינים באלוהים חלקם בכלל מאמינים בנפץ הגדול. וישנם כאלה,שהם גם מאמינים בתנ"ך אך הם לובשים כיפות סרוגות. חלקם מהיהודים הללו הלכו לגור בשטחים כבושים,מסיבה לא ברורה. עכשיו אני לא מבין את הקטע איך מקשרים בין השטחים הכבושים שהם יושבים בהם כעת,לבין התנ"ך? הרי מה שקדוש לנו זה הכותל המערבי ולא שטחים כבושים.

maayan98

New member
שמאלני

לידיעתך, מקור הפלסטינים הוא מהעם הפלישתי, אז היו פלסטינים בזמן הזה. אבל אני גם לא מתכוונת לתקופות המוקדמות כל כך של התנ"ך. כנראה לא הבנת אותי נכון. לא התכוונתי לאדם וחווה וגם לא התכוונתי ליציאת מצריים. אבל כנראה רק עד החומר הזה הגעת בלימודים שלך. אבל יש גם תקופות הרבה יותר מאוחרות שמתוארות בתנ"ך. אני מתכונת לתקופה לפני 2000 שנה שאז גם היו קיימים פלסטינים (גם אם קשה לך להאמין). היהודים קיימים הרבה יותר זמן מכל בעלי דת אחרת (הכוונה לדת מונותאיסטית) והיהודים חיו במזרח התיכון עוד הרבה לפני כל המוסלמים וכל הנוצרים. זה לא אומר שאנחנו חזירים ואנחנו רוצים את כל המזרח התיכון לעצמנו שהרי היו גם עמים אחרים שהמירו את דתם, אבל סה"כ שישאירו לנו את ישראל, רק את עבר הירדן המערבי. ויתרנו על עבר הירדן המזרחי בהכרזת המדינה, ויתרנו על חלק גדול מאוד מהמדינה בהסכם עם מצרים..אבל איפה זה יגמר? זה יגמר פה ועכשיו!! לא נמאס לך שכל הזמן לוקחים לך מהמדינה? יהודים נהרגו בשביל כל סנטימטר במדינה הזאת, ואני לא מתכוונת לוותר על עוד חלקים מהמדינה. די!! מספיק!! עוד כמה זמן נהיה שק האגרוף של הפלסטינים ושל כל העמים הערביים??!! שהפלסטינים ילכו להלחם בירדן שכבשו להם שטחים! אתה לא מבין שהבעיה שלהם היא לא השטחים??!! יש להם בעיה עם קיומה של מדינת ישראל! טרור הוא לא תוצאה של כיבוש! הרי היה גם טרור לפני 67´. טרור הוא תוצאה של עם מתוסכל שאין לו מדינה, העם עני מאוד וחסר השכלה ולכן מטיל את כל האשמה עלינו למרות שזה ממש לא אשמתנו. הטרור לא יפסיק כשתהיה להם מדינה, הוא לא יפסיק אם ניתן להם את כל ירושלים והוא לא יפסיק עד שהם ישליכו את כולנו לים. הם פשוט שונאים יהודים! זה בגלל הדת שלהם. הם מפרשים את הקוראן כאילו הם צריכים להרוג כל אחד שהוא לא מוסלמי. בגלל זה הם גם פועלים נגד ארה"ב ובגלל זה הם פועלים נגדנו. בגלל הדת, לא בשביל מדינה! אלה החוליות הקיצוניות שאחראיות לפיגועים פה. אני קראתי הרבה מאוד חומר מודיעיני על החינוך של הילדים שלהם ובמה הם מאמינים. אני קראתי טוב מאוד איך הם מפרשים את הקוראן שלהם. מלחמת הקודש שלהם היא לא למען מדינה, היא למען הקודש, למען להשמיד כל אחד שהוא לא מוסלמי ובגלל זה הם גם לא דורשים מירדן להחזיר להם שטחים. ולא, אי אפשר לפוצץ אותם אם תהיה להם מדינה משלהם, כי אז תהיה לנו מלחמה עם כל ארצות ערב במזרח התיכון. אני בטוחה שאתה יודע מה הסיכויים שלנו לנצח ולשרוד במלחמה כזאת.

dorrn

New member
אוי ויי

"מקור הפלסטינים הוא מהעם הפלישתי"??! נכון ששמעתי שהפלסטינים מנסים להחדיר את השקר הזה למערכת החינוך שלהם, אבל לא האמנתי שיש ישראלים שמאמינים לזה,ועוד משתמשים בזה בתור טיעון ימני!! להלן סקירה מקוצרת ביותר של ההיסטוריה הארץ ישראלית: הפלישתים אכן היו עם,שהיגר מאזור יוון,וחי כאן בתקופת התנ"ך.מאוחר יותר במהלך ניסיונותיהם למחוק את הזהות היהודית של ארץ ישראל,שינו הרומאים (או היוונים,אני די בטוח שהרומאים) את שמה לפלסטינה (כמו ששינו את שמה של ירושלים).האנגלים,שגם כן לא רצו לקרוא לארץ בשמה העברי,החליטו לאמץ שם זה וכך נהפכה ארץ ישראל ל"פלשתינה ארץ ישראל".בינתיים,שבטים ערביים,שהיגרו לכאן ברובם במהלך 200 השנים האחרונות,אימצו גם הם שם זה מתוך ניסיון ליצור זהות ערבית עצמאית בארץ ישראל ולמחוק את קישורה עם היהדות. וכך נולד ה"עם" הפלסטיני.

dorrn

New member
תוספת קטנה

אני חושב שזה די ברור,אבל בכל זאת: הרומאים,ששינו את שמה לפלסטינה,אכן עשו זאת בגלל אותו עם פלישתי. אבל כאן מסתיים הקשר בינו לבין הפלסטינים של היום.

byron

New member
עוד עובדה

"שמאלני" כתב "האנגלים תלו את יאיר" ואנשים כאן עברו על זה לסדר היום. יאיר הסתתר עם סמוראי בדירת גג בת"א והם נתגלו ע"י הבריטים ששלחו את המוציא להורג שלהם איזה סמל ג´ונסון או משהו אם תרצו אני יכול לבדוק את שמו. בכל מקרה הבריטים פרצו לדירה עצרו את שניהם ואז כשרק יאיר ושלושה בריטים נותרו בבית יאיר נורה ע"י אותו סמל. הבריטים טענו שיאיר ברח, אבל מאחר והוא היה מוטל על גבו על הריצפה עם ידיים מאחורי הגב ונורה מקדימה נהיה די ברור שזו טענה מבוימת והייתה שם הוצאה להורג בסגנון מאפיה. דבר שני הפלסטינים לקחו את שמם מהארץ ולא לפני מאתיים שנה אלא לפני כמאה שנה. אותם ערבים הגרים כאן כיום כתושבי ישראל מאז ומעולם הובאו לכאן במהלך מאתיים שנה בלבד. למשל משפחת אל-חוסייני שטוענת ליצג את ירושלים הגיעה לכאן רק לפני כמאה שנה מערב הסעודית ומאז הספיקה להתחבר אף לאדולף היטלר (חפשו בעמוד האש יש שם את התמונה שלהם) ונסכם במה שאני מנסה להגיד כאן תמיד ואתם מתעלמים ממנו עראפת הוא "פלשטיני" כמו שהיטלר גרמני. זה מצרי - נולד וגדל במצריים והשני אוסטרי. אז שמאלני עשה לי טובה ואם תגיב אנא המנע מקללות

maayan98

New member
לא מדויק.

אתה צודק בדבריך, ואלה היו הרומאים ששינו את שם המדינה,אבל שכחת משהו. העם הפלישתי לא נמחק לגמרי עד שהרומאים הגיעו וקראו למדינה פלסטין, למיטב ידיעתי.

dorrn

New member
יתכן

אבל בכל מקרה אין קשר בינם לבין הפלסטינים של היום.

למעלה