אחי, רק לא להתעצבן...
אני פיתחתי עם הזמן נוגדנים וחיסונים כדי להתמודד עם אנשים כמו "שמאלני", ולכן אני פשוט לא לוקח ללבף למרות שאני מודה, אחי, זה קשה. אבל תנסה, חבל על הבריאות. כן, קשה לקרוא דברים של בחור יהודי בארצו שגם משכתב את ההסטוריה כרצונו, גם מסלף אותה, הןא קובע מי נתלה, מי רצח, מי נרצח, מי אוהב, איך אוהב, מי היה כאן עכשיו ומי קודם ולמה ואיך. והכל, כמובן, הכל רחוק מהאמת. אבל כל סיפורי העלילה למטרה הקדושה והנעלה האחת והיחידה: לצייר את המנדט כצודק - ואת ישראל כפושעת. לצייר את הפלסטינאים, אלה שהיו פה מאז ומעולם- כצודקים וכנרדפים - ואת ישראל כככובשת הברברית והמדכאת. לצייר את יאיר שטרן הי"ד כטרוריסט ואת עזדין-אל קאסם וערפאת כלוחמי חירות וחופש למען עמם. שמאלני, אני מתבייש שאנשים כמוך נמנים עם העם לן אני שייך. את מתביישים במורשת שלכם, בהסטוריה, בעבר, בגיבורים של עמכם, מין שנאה ובוז עצמי שהוא מיוחד רק לכם, חבןרה נפשעת של שונאי הציונות, כן, לא פחות ולא יותר. קח לך שמאלני, איזה שנה ככה באי באוקיינוס השקט, תלמד קצת הסטוריה (ובמיוחד הסטוריה של א"י (ארץ ישראל, אם אתה לא יודע), קצת לשון ודקדוק (במיוחד את ההבדל בין אם כמילת תנאי לעם כמילת תוספת), ואתה יודע מה, ככה איתך לשם את כל הביילינים הנפקנים שכמותך, ומשם אתם יכולים לנסוע ישר לקנדה, ולא לחזור לפה לעולם, כי הרי "כבשנו ארץ לא לנו", הלא כן? תאמין לי, יהיה הרבה יותר קל בלעדיכם כאן, לפחות לא תאכלו לנו את הלב, חבורת מאפיה שונאי ישראל (טוב, אז אני בכל זאת מתעצבן, החיסונים לא עוזרים....)