60 שנה לרציחתו של שטרן

שמאלני

New member
maayan....

מהההההה????????? מי אמר לך את השטויות הללו,מעין תעשי לי טובה תשבי על לימודי תנ"ך יותר. איזה שטויות את כתבת עכשיו,אין שום קשר בין הפלסטינים לפלישתים. תעשי לי טובה כיום לאחר שכתבת את ההודעה המצחיקה הזאת,אני לא מאמין שאת בת 20 לא יתכן. תלכי לשאול את אמא שלך אם יש לך בכלל קשר כלשהו לפלישתים. לכי ללמוד תנ"ך אולי תביני משהו,אני בספק. 2. היהודים הלכו גורשו אני לא יודע, שורה תחתונה הם לא היו פה ומי שהיה פה היו הערבים לפני העליה הראשונה. זה ממש לא מענין אותי מה קרה בתקופת התנ"ך כי אם היינו הולכים לפי התנ"ך ארץ ישראל מושמדת לחלוטין. לא יתכן שנפתח במלחמה נגד ירדן משום שכתוב בתנ"ך שהאדמה שלהם שייכת לנו. זה נשמע לך הגיוני? זה טירוף ללכת על פי התנ"ך,כתוב כל כך הרבה דברים בתנ"ך אז מה את הולכת לעשות דבר דבר. את כרגיל מסתכלת מה שנוח לך והולכת על פי מה שכתוב,אבל דברים שאת לא רוצה לעשות את מעלימה עין כהרגלך. 3. את לא מוותרת על שום חלקים מהמדינה שלך,את מחזירה לערבים את האדמה שייכת להם,ושם מצדי שיקימו להם מדינה לא אכפת לי. מה שכן נמאס לי זה מהבורות שלך שבכל הודעה שלך מצליחה לעצבן אותי מחדש. תקחי ספר היסטוריה ואני כבר כתבתי לך את זה,אני מציע ספר שכותב על מלחמת ששת הימים. תפתחי ותקראי איזה שטחים היו לנו ואיזה שטחים כבשנו. ואז תראי של מי השטחים האלה,לא יתכן שאת חוזרת כמה אלפי שנים אחורה אבל ל-33 שנה את לא חוזרת. שוב את מעלימה עין את יודעת שאני צודק ומשום כך את מתעלמת ממה שאני כותב לך. 4. הטרור היה גם לפני 67´ נכון,אבל הם לא ידעו את כוחה של מדינת ישראל. שהראנו להם אותו במלחמת ששת הימים רוב מדינות ערב עזבו אותנו. אל תשכחי שפתחנו במלחמה הזאת משום שבכל קצוות הארץ מדינות ערב לחצו אותנו,ולאחר המלחמה הם למדו את הלקח. אך כיום הם מפעלים טרור כמו שאת אמרת ואת צודקת 100%. יש בעם הפלסטיני תסכול מהכיבוש ההישראלי,כמה שנים עוד נמשיך לכבוש אותם. צה"ל מאמלל אותם לא נותם להם לחיות,ומשום כך יש להם תסכול מכל השנים האלה שאנחנו עשינו להם חרא על הנשמה. וזה טבעי שיהיה לעם תסכול לאחר שנים של כיבוש,תשאלי את שמיר הוא יגיד לך. 5. דווקא שתהיה להם מדינה אנחנו נוכל להפציץ אותם אם ואני מדגיש אם הם ימשיכו בטרור. פשוט הם ישארו אותו דבר רק עם מדינה ביד,זה לא ישנה את ההבדל. הם יזרקו עלינו טילים,אני קורא לזה זיקוקים. אנחנו נפציץ אותם,זה לא בעיה. מה שכן בעיה הם המחבלים המתאבדים,לזה באמת עד לפני כמה שנים לא היה לנו תשובה. לאחר שמצאו את התשובה להרים גדר הפרדה אפשר היה להרים את הגדר הזאת. אבל משום מה עדין לא בנו,נקווה שבעתיד יבנו.

ריאליסט

New member
קצת להרגע........

עם כל הכבוד לגדולי העבר מכל הזרמים הפוליטיים,מה מציעים לנו היום? אבטלה?,כניעה לסחטנות חרדית?,"אימפוטנציה" מדינית ובטחונית?,פער עצום במעמדות בישראל?,הרס הנוף וחוסר התחשבות באקולוגיה?,זלזול בחלש (נכים,קשישים....),התערבות פוליטית גסה במערכת ההשכלה הגבוהה?.המון דוגמאות. אז אולי כדאי לדון קצת יותר בזה ,מאשר להתרפק כל הזמן על העבר? מה שוות זכויות היסטוריות בלי תוכן לעתיד? מה הפלא שכיום עדיין רוב יהודיי העולם יושבים בארה"ב ורק מיעוטם (37 אחוז) ,יושב בארץ?. מנהיגינו רדומים,אינם מנהיגים אמיצים-אבל אילו של העבר לא יקומו מקברם-ואולי עדיף ככה-לפחות בשבילם. רק אלטרנטיבה למפלגות ההיסטוריות,שבאמת היו דגולות במנהיגיהם בעבר,היא תשובה למצב לעתיד. אז אם כל הכבוד לשטרן ואחרים,הליכוד זה "פסה".(פנינה רוזנהלום-ממשיכת דרכו של זבוטינסקי????). כך גם לגבי מפלגת העבודה,שתפארת מנהיגי העבר שלה,לא תספק פתרון לעתיד המדינה. היום-לא ליכוד ולא עבודה!!!

הצביעו למפלגת ה"ריאליסט"!!!

כבר שלשה חודשים אני שומע את הריאליסט צועק כאן: "לא ליכוד ולא מערך". אז יאללה, חביבי, חלאס דיבורים, להתחיל במעשים. תאסוף אנשים, תקים מפלגה, תרוץ לכנסת. אנחנו מתחייבים לחתום לך בדרכך לרשם המפלגות. עם זאת, לצערי לא אוכל להצביע לך, כי... אני ליכודניק. ואפילו גאה בזה, תתפלא.

ריאליסט

New member
מודה לך.......

אני ממש מודה לך על "מוכנותך" לחתום...... אז שתדע:יש הרבה אלטרנטיבות כבר היום הן לליכוד והן לעבודה,בשמאל במרכז ובימין.מאחר שמפלגות אילו הולכות ומסתאבות,הולכות ונעשות מושחתות,שממש ניתן להקיא רק כששומעים "הליכוד יעזור-או-העבודה תעזור",הרי שכוחם ילך וירד,מי פחות ומי יותר.אז בכדי שלחלל שיווצר לא יכנסו מפלגות סקטוריאליות,רצוי ואף נחוצה אלטרנטיבה.כזאת כבר רצה לפחות בקרב פעילים מקומיים של שתי המפלגות,שמבינים שמהן ישועה לא תצמח כבר.אין לליכוד הנהגה רצינית,פתרונות אמיתיים למצב המדיני,החברתי והכלכלי.(וגם לעבודה). אתה גאה בליכוד-סבבה-אבל זה ממש מזכיר לי את תופעת "זקני מפא"י".אילו שהיו מצביעים מפא"י תמיד,בלי קשר להשקפותיה.תופעת זקני הליכוד כבר תפשה אותך. אגב,מפלגה היא אמצאי ואמצעי בלבד.המטרה היא טובת המדינה.למכור את עצמך מראש למפלגה מסוימת ועוד להתגאות בכך,זה סימפטום של "המפלגה מעל הכל".בדיוק כנגד זה הלך מנחם בגין,כשתקף בשעתו את תנועת העבודה. מסתבר שמחלת הנאמנות למפלגה,שעולה על טובת המדינה,היא תופעה שבה נדבקת כל מפלגה מסואבת.הליכוד נדבק מהעבודה.אבל העיקר-הנאמנות "לפרטידה". ואם כבר אתה מטיף מוסר,אז כפעיל בליכוד רצוי שתדאג קודם להחלפת ההנהגה המושחתת שלו,שעוסקת כל העת בריבים בין מחנות שרון וביבי,בשקרים על יכולתה לשפר את החינוך(למור לבנת???-מצחיק),את הכלכלה והחברה (סילבן שלום-שמכר את עצמו לבעלי ההון-ממש מצחיק),לתת "חירות" (עוד מפלגה שמכרה את נשמתה למיעוט החרדי על חשבון הרוב הלא חרדי). להאמין להם?או שאתה נאיבי,או שאתה כבר עסקן.זה חבל בכל מקרה.

למעלה