...

יוֹאב

New member
מהו הקריטריון שלך

על מנת לקבוע אם רוב תושבי מדינת ישראל היהודים תומכים או מתנגדים להתנתקות? מדוע אתה קורא לבדוק רוב (כלל דמוקרטי), אך בו בעת לא מחשיב את קולות המוסלמים, הנוצרים, הדרוזים והבדואים (אנטי-דמוקרטי)? ונניח שיהיה רוב שיתנגד להתנתקות, כלום אינך מודע לעובדה שקיימת במדינת ישראל דמוקרטיה עקיפה?

יוטו

New member
הופה .. זרקו את המנהל המרכזניק

והביאו מנהל שמאלני , כהרגל בתפוז . זו מדינת היהודים , לא חס ושלום המוסלמים . תראה מה ה"דמוקרטיה "שלך עשתה - פלסטינאצים מחבלים בכנסת , נוסעים לדבר עם האוייב מהחיזבאללה \ מסוריה מהחמאס ..

יוֹאב

New member
אתה תוקף את הטוען

ולא את הנטען. זהו כלל יודע בעליבות דמגוגית. דבר לעניין. מה 'כפת לך אם אני שמאלני או ימני. תהיה ענייני, אלא אם זה קשה לך מדי.

יוטו

New member
אם לא היית מנהל - לא היה אכפת לי

פשוט נמאס שנותנים רק לבעל דעה אחת לנהל פורומים בתפוז (ככה זה גם באקטואליה )

יוֹאב

New member
למיטב ידיעתי

היה פה לפניי, בפורום הזה, מנהל מתנחל שגר בבית אל. מה עוד אתה רוצה?

יוטו

New member
אם זה נכון - אתה מפתיע אותי .. בכול

מקרה הוא לא כתב פה שום דבר שמראה (או מרמז) על עמדה מסויימת וזה מה שהיה טוב בו . הוא לא מחק לאף אחד הודעות .

יוטו

New member
וחוץ מזה - הגבתי לך חד פעמי

אם לא שמת לב - " זו מדינת היהודים .. " כול עוד אין פה מנהל שיציג ו"יתקוף " גם את הצד הנגדי - לא אגיב לך אישית לשאלות .

One Echoe

New member
יואב,

אתה חדש פה, אז אני מזהיר אותך מהיוטו הזה, עדיף להתעלם ממנו כי לא תגיע איתו לשום מקום.

יוֹאב

New member
אני חדש פה

תן לי לבחון את גבולותיו.

יוטו

New member
אני לא רוצה שימחקו רק הודעות

ובמיוחד אנשים ! (אבנר בן מנחם ) מהימין .. הבנת למה אני "צריך " שיהיה מנהל גם מהצד השני ? אם אתה כול כך בעד דמוקרטיה - למה שלא תדאג למנהל ימני שינהל יחד איתך ?

יוֹאב

New member
אין לי בעיה

שישימו גם מנהל מהאיחוד הלאומי. זה לא מפחיד אותי. איך זה קשור לדמוקרטיה, אני לא יודע. אולי תשים רה"מ מהשמאל, לצידו של שרון? דמוקרטיה, לא?

שטויות

ראש הממשלה לא אשם במצב של החיילים המפנים, אשמים המתנחלים שהשתתפו בפגיעה בהם.

k e l l y 1 8 1

New member
איך הם אשמים עוד לא הבנתי?

הם אשמים בזה שמעיפים אותם מהבית בשביל שלום שלעולם לא היה ויהיה קיים?מתי תבינו שהערבים לא רוצים שלום (לפחות הרוב הגדול)

הם אשמים במעשי האלימות

הפיזית (כגון דקירות) והפסיכולוגית (כגון "אני אחכה לך בסיוטים שלך") שהם עשו כלפי חיילים.

בתור אחת שתמיד לקחה חיילים טרמפים

גם אם זה האריך לי את הדרך, היום אני לא יעצור לשום חייל- במיוחד אם הוא מאלה שהיו שותפים לפשע הנוראי הזה!!!

One Echoe

New member
את צריכה להתבייש לך.

החייל, אשר שמר על התחת שלך ושל המתנחלים ימים ולילות, לא ראוי להסעה לבית שלו? החייל, אשר שומר על התחת שלך ועל התחת שלי, לא ראוי להסעה לבית שלו?

עם כל הכבוד

גם אני שירתתי את השירות הצבאי שלי בגוש קטיף! גם אני סיכנתי את חיי על הגנת המולדת! הצבא הכיר לי את גוש קטיף ואני התאהבתי בגוש, התחתנתי שם ובניתי את ביתי שם! עם כל הכבוד אני לא אתן טרמפ למישהו שגירש אותי ואת משפחתי מביתינו! (ודרך אגב אני לא היחידה ממשפחתי ששרתו בגוש קטיף את שירותם הצבאי!

אין גבול הא?

כלומר, אנחנו מנסים ליצור פה סוג של גבול את מבינה, נומר הקו הירוק וגם גבול חשבתי יותר, מוסרי יותר וזה למשל משהו שעובר אותו. איך את לא מתביישת?! "מישהו שגירש אותי מהבית" החייל הזה, כל עוד המדים עליו, עסוק יום כלילה בלהגן על המדינה הזאת, וזה שהצעד שהממשלה עשתה לא ניראה לך, לא אומר שמותר לך לדבר ככה או אפילו לחשוב ככה! החיילים לא אשמים, הם רק ממלאים הוראות, וגם להם היה קשה לעשות את הצעד ההכרחי והחשוב הזה, בזמן ששאר תושבי המדינה, ישבו בבית עם דמעות בעיינים. הפינוי לא היה קל לאף אחד, אבל בפירוש לאף אחד. וגם מי כמוני שאין לו שמץ של זיקה לשטחים האלה, כאב את כאבם של המפונים, אז על אחת כמה וכמה החיילים הטהורים האלה שהקריבו את חייהם בשטחים האלו כל כך הרבה זמן. אם את לא רוצה כאן מלחמת אחים, ושני ציבורים מקוטבים ומרוחקים עם המון שנאה בינהם, תעשי חשבון נפש ביום כיפור (למרות שבמחינתי גם כל יום אחר בשנה הוא טוב). את אישה דוחה. ואני מרשה לעצמי לשפוט אותך, בלי בושה. עד שלא תחזרי בך אני לא רואה סיבה להתחרט על זה.

למעלה