...

יוטו

New member
הייתה כתבה לא מזמן באחד מאתרי

החדשות על ששת החיילים - קראתי רק את הכותרת כך שאין לי יותר מידע . מה שאני זוכר - היה כתוב שאחד מהחיילים נמצא ירוי ליד אחד מהבתים שנהרסו ולפני כן שהוא סיפר לחברים שלו שהמראות היו יותר מידי קשים עבורו ..

יוֹאב

New member
אל תלך סחור סחור

אם ברצונך להשוות בין חיילי צה"ל והנאצים - אמור זאת מפורשות. אני רוצה להבין עד כמה מוחך מעוות, אם בכלל. אודה לך אם תציין אנלוגיה אחת של מה שראית בהתנתקות, לחיילי הצבא הנאצי. רק כדי להבין למה התכוונת בדיוק, הרי לצעוק סיסמאות לא קשורות, כל אחד יכול.

רולדההה

New member
אני שמחה לראות ../images/Emo98.gif

שההנהלה יורדת אל העם ומשתתפת בדיונים. ברכות על הניהול, הלוואי שיהיה קל. בהצלחה.
על כל מה שאמרת.

יוטו

New member
תביא מנהל גם מהצד הימני ואשמח

לענות לך על השאלה .(ויש לי מה לומר )

יוטו

New member
יש לי מה לומר , וגם כתבתי את זה

בעבר אם אני זוכר נכון ..

יוֹאב

New member
הרי אין באמת קשר

לכך שאני מנהל. מה זה משנה לך צבע הניק שלי? אז יופי, אין לך מה לומר.

the mnm factor

New member
אז למה אתה פה?

למה אתה פה אם אתה לא מתכוון להגיד כלום? הרי זה ברור שאין לך אידיאולוגיה או תוכנית מדינית ואתה סתם מבלבל את המח ומושך זמן כדי שלא נשמע את התוכנית המגוחכת שלך.

יוטו

New member
התוכנית המדינית היא הטרנספר

(כמובן לאוייב , ולא ליהודים ) יואב - תפרוש מההנהלה ואני מבטיח לך שלא תהיה לך שאלה שלא אשיב . תעקוב אחרי ההודעות שלי מלפני חודש ותראה שעניתי לכול מי ששאל אותי שאלות. (אפילו מהפלאפון)

יוטו

New member
התוכנית המדינית היא הטרנספר

(כמובן לאוייב , ולא ליהודים ) יואב - תפרוש מההנהלה ואני מבטיח לך שלא תהיה לך שאלה שלא אשיב . תעקוב אחרי ההודעות שלי מלפני חודש ותראה שעניתי לכול מי ששאל אותי שאלות. (אפילו מהפלאפון)

the mnm factor

New member
טרנספר של שני מליון איש?

עזוב את זה שזה לא צודק לעשות את זה... בוא נגיד שזה כן צודק: איך תפנה? מי יפנה? לאן תפנה? ואיך תמנע ממלחמה עם המדינה שלשם תפנה אותם? ואיך תמנע ממלחמה איתם? ואיך תמנע ממלחמה עם כל מדינה ערבית שתלך נגד הפינוי הזה? ומי יממן את העסק הזה?

One Echoe

New member
עוד שאלות.

למה נראה לך שהם יסכימו לזה ?! למה נראה לך שבכלל תצליח לעשות את זה ? למה נראה לך שהם לא יתנגדו, וההתנגדות שלהם עלולה לגרום למלחמת עולם שלישית. ?!

the mnm factor

New member
לא באמת נראה לי שהוא יענה...

הוא בטח יתחמק ויבקש שנביא לו חמור בתור מנהל... ואם לא הוא לא עונה.

יוטו

New member
עניתי כבר על כול השאלות האלה

בעבר . - התראה של כמה זמן - והפצצה של כול האזור .. ומי שירצה שנעזור לו לעבור לארץ אחרת - אם הוא לא קשור לטרור (לאחר בדיקה במכונת אמת) במקרים חריגים ניתן לו להשאר פה אבל ללא זכויות אזרח .(כמו העובדים הזרים) או שנעזור לו לעבור לארץ אחרת .. אם אמצע את "תורת "גנדי ברשת אשים קישור - יש בה את כול הפרטים ..

the mnm factor

New member
תן לי להבין

אם אף אחד מהם לא ירצה לעבור... נפציץ את כולם? ואם גם אחרי זה הם לא ירצו לעבור? נמשיך? תן לי להבין- אם הם לא יהיו מוכנים לעבור- נהרוג את כולם? נשמיד שני מליון איש? ואם אף מדינה לא תהיה מוכנה לקלוט שני מליון איש? נצא למלחמה גם נגדה?

יוטו

New member
תאמין לי שהם כן ירצו לצאת

לפחות ה"מתונים " (אם יש אצלהם כאלה אנשים בכלל ).. מי שלא ירצה - בעיה שלו , אנחנו אזהרנו .. ותאמין לי שיהיו מספיק מדינות ערביות שאם הם ידעו שאנחנו נעשה להם את מה שהם חולמים לעשות לנו (ובעזרתכם השמאלנים הם כמובן יצליחו ) - ליזרוק אותם לים עם כמה סירות הם יסכימו שהם יעברו אליהם ..

למעלה