...

the mnm factor

New member
ואם הם לא ירצו לעזוב?

ואם אף אחד מהם לא ירצה לעזוב? אנחנו נרצח את כולם? ואם בכל זאת אף מדינה לא תסכים שהם יעברו אליהם?

יוטו

New member
ואם האדמה תפתח ותבלע את כולם ?

ננסה ונראה מה תהיה התגובה שלהם ..

One Echoe

New member
מה אכפת לך אם הוא שמאלני

או ימני? הוא בנאדם, לפני זה. הוא שאל אותך שאלה, תענה לו. אבל אתה לא תענה, כי אין לך מה להגיד, וגם מה שיש לך להגיד זה זבל טהור.

AB17

New member
גם בחומת מגן

כשקראתם לחיילינו "פושעי מלחמה". הם מילאו פקודות. קודם תכירו בטעויות שלכם לפני שאתם מנסים לצאת צדיקים.

AB17

New member
התגובה לא הייתה מכוונת אליך

אנשים פה מאשימים את הימין בפגיעה בחיילים שהגנו עליהם..אני מסכים אבל באותה מידה אותם חיילים מגינים גם על אנשי השמאל, שקוראים לחיילים פושעי מלחמה,מעודדים סרבנות,ומשתתפים בהפגנות נגד הגדר. הזלזול והפגיעה בכבוד של חיילים קיים גם בשמאל וגם בימין. לא צריך לנצל את זה כדי לתקוף את כל המתנחלים.

אבל אני שמאלני

ובחיים לא הרמתי יד על חייל ובחיים לא קראתי לחיילים "פושעי מלחמה", ובטח ובטח שבחיים לא תמכתי בסרבנות. מה שאני מנסה לומר זה תבדיל בין שמאל קיצוני לשמאל שפוי, כמו שיש הבדל רציני בין ימין קיצוני לבין ימין שפוי. ככה או ככה, העובדה שמטורפים מהשמאל פוגעים בחיילים, לא נותנת למתנחלים את הזכות לעשות זאת.

AB17

New member
לשם שינוי

אני מסכים איתך. אבל מה שמרגיז אותי זה צביעות של אנשים, מצד אחד למשל תומכים בהפגנות בבילעין או בסרבנות ומצד שני באים בטענות אל המתנחלים כשהם עושים את זה.

זה באמת צביעות

מבחינתם אפשר לפגוע בחיילים, אבל רק כשזה תומך בדעתם. זה נכון לגבי שני הצדדים.

One Echoe

New member
איש...

אתה מדבר על השמאל הקיצוני המזוויע. אנחנו שמאלנים שפוים...לא מגנים חיילים, ולא קוראים להם חס וחלילה פושעי מלחמה(אלא אם כן הם באמת עושים פשעי מלחמה). ובטח שלא תומכים בסרבנות, כמו החרדים למשל.

One Echoe

New member
ובקשר לגדר..

אני בעד הפגנות נגד משהו שאתה לא מאמין בו, אבל לא הפגנות אלימות. כלומר, מה רע בהפגנות נגד הגדר, כאשר הן לא אלימות?

One Echoe

New member
נו,

אז מה הבעיה שלך? שאלתי, מה רע בהפגנות נגד הגדר, כשאין בהן אלימות, וכמובן גם כשהן חוקיות? http://www.police.gov.il/sherut_umeyda/hanchayot_utfasim/xxabd_hanch.asp

One Echoe

New member
וגם בהרבה מהן יש אלימות,

ובגלל זה אמרתי, מה רע בהפגנות נגד הגדר כשאין בהן אלימות. בקיצור, זה שאמר: "אבל באותה מידה אותם חיילים מגינים גם על אנשי השמאל, שקוראים לחיילים פושעי מלחמה,מעודדים סרבנות,ומשתתפים בהפגנות נגד הגדר." היה צריך להדגיש שמה שרע בהפגנות שהן לא חוקיות ומעורבות עם אלימות.

One Echoe

New member
אני יודע.

ולכן, בפעם ה1000, אני מדגיש, שאין שום רע בהפגנות חוקיות ולא אלימות.

eris1515

New member
בושה-עם' כל הכבוד -פשוט בושה!

אתה חושב שהיה לו כיף לעשות את זה?? אתה חושב שהוא נהנה?

למעלה