75-76 שוחרר ע"י DB.

Goggle Girl

New member
2011!!! ^__________^

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; *שולפת את הקאטאנה ומתאבדת*

Fay Wood

New member
0_______0 ../images/Emo168.gif

XDD אה, זה הרבה זמן להיות בצבא. אמאלההה ;---;

Fay Wood

New member
../images/Emo12.gif אבלבל, עדייןן x.x ../images/Emo168.gif

May the force be with you. ;;

Serf SaN

New member
לא, באמת. אפחד לא יודע מתי הם

נגמרים?

Serf SaN

New member
אבל..אבל...אבל... ><

אמרו לי שהפילרים מסתיימים בפרק 77. T^T

Goggle Girl

New member
נו זה כמו שאמרו ../images/Emo58.gif ל70

שהפילרים יסתיימו ב70 כי רוקיה חזרה XD חשבו שהפילרים יסתיימו ב77 בגלל הפתיחה והסיום החדשים אבל זה לא נכון

JeeChan

New member
עוד פרקים מעולים D: ../images/Emo58.gif

אמ"ג האנימציה השתפרה :] רק שמשום מה הם לא יודעים להצליל צוואר X_O הקרבות של איצ'יגו *_* הקטעים בסוף XD העלילה עם איצ'ינוסה (נראה לי שקוראים לו ככה), איזה פיתוח דמות *_* מה שלומדים על הבאונטואים :] אני אוהב את הפילרים *___________________________* מעניין אותי כמה מחברי הפורום יעזבו בקרוב את הסדרה P:

Goggle Girl

New member
או. מיי. פאקינג. GOD! *__* ../images/Emo58.gif

זה... זה... בליץ'... חזר להיות... טוב ;____; *דמעות של אושר* דבר ראשון, השיר פתיחה *אונסת גירסאת TV ריפ או משהו* חזרנו למוטיב הפופארט @_@ האווירה בבליץ', כמו אסטריסק, זה פופ ארט אחד גדול. צבעוני, קופצני, וטוב. וכמובן יש את כולם שקסיים בצורה מפחידה בבגדים אזרחיים ואז איצ'יגו בבאנקאי ורואים ששיניגאמים לא לובשים תחתונים. :ריר: וכמובן שיר מצויין. שיצא כבר סינגל ;; ואז הגענו לפרק עצמו. אז דבר ראשון, איצ'י. רוקיה. הרבה מהם. ובקטעים שלא הם, התקדמות עלילתית וקרבות סבירים ביותר. דבר שני, האווירה. הרבה זמן כבר לא היו פרצי חוסר רצינות איכותיים כמו שהיו בפרק הזה. איצ'יגו: למה שלא תעזרו אחד לשני לצאת מהבובות וחזרה לגיגאי שלכם? [דממה מעיקה לפני שריןרין, קלוד ונובה רצים מהסצינה, כל הזמן אומרים כמה שהם חכמים ואיצ'י טיפש והם סתם שיחקו בו] דבר שלישי - לא יודעת זה פשוט היה טוב ;; התמקדות במלא מלא דברים והתקדמות בעלילה. והקרב... אה! הקרב!!! *_* לא שהקרבות נגד היצורי מים היו רעים, זה היה גיאוני כשהם חנקו אותם, אבל זה לא היה קרב בליצ'י. זה לא היה קרב שבו איצ'יגו דפק שונפואים על ימין ועל שמאל ועל התקרה, וזהר בכחול וחייך כמו מטורף ואז... ואז... ואז!!!! טוב שלא כל הקרב אני צורחת עליו "גטסוגה טנשו, אידיוט!!! אתה לא תצטרך להתקרב אליו ככה, תעמד ותעשה גטסוגה טנשו!!!!!" ואז, איצ'י, כמו גדול... זהר לו... חייך בצורה מטורפת... הניף את זאנגטסו... ו... גטסוגה טנשו!!!!!! אאאה, זה איצ'י שלי, זה קורוסאקי איצ'יגו שהתאהבתי בו מהפרק הראשון *____* ואז שוב בפרקים 19-20... ואז שוב בפרק 39... ואז בפרק 54 *,* ואז בפרק 64 כשרצה להפשיט את רנג'י... ואז פרק 72 כשהיה פיירומן קטן וחמוד... ואז שוב... בפרקים 75-76 כשהזכיר לי למה אני עדיין צופה באנימה ולא נוטשת למנגה. איצ'יגו, אני מאוהבת בך. תודה
השיר סיום לא עשה לי את זה יותר מדי. עד כה השיר היחיד שלא ממש שמתי ליבי אליו היה הוקאי בושי, כי למרות שגם את השיר סיום הראשון לא אהבתי במיוחד אותו לפחות ראיתי בסיומי פרקים כי רק התחלתי את הסדרה. אבל השיר לא עשה לי את זה יותר מדי, ועם כמה שלראות את סוי ממשמשת את יורואיצ'י אולי נחמד לחלק מהאנשים פה, לי זה לא עושה את זה ;[ ההבזקי בישים בהתחלה היו נחמדים ואני גם יודעת מאיזו תמונת מנגה זה לקוח, אבל נחכה וניראה. '-' אבל השיר בעיקר לא עשה לי את זה. מה שכן אני מתה לכמה וולפייפרים משמה שאני די בטוחה שאני אמצא בקרוב XD וכמובן השיניגאמיז קאפ XDDD הראשון היה חזק XD אני כל כך אוהבת את קומאמורה וטטסוזאימון
ואיזה חמוד ביאקויה
גם מדבר, גם מדבר שטויות, וגם לוקח את מקומו של רנג'י בפגישת סגני קפטן 3>

Fay Wood

New member
אוקי, עם תגובה כזאת - ../images/Emo168.gif

אני הולכת להוריד את הפרק XD

למעלה