75-76 שוחרר ע"י DB.

Goggle Girl

New member
נכון. לכך שמתי לב בצפייה שנייה

מעמיקה יותר. עוד בונוס אבל עדיין השיר לא עשה לי את זה. XDDD הרצתי שוב את הפרק לראות את זה והגעתי עם הסמן בדיוק לתמונה שלו בשיר סיום 3> חושי האיצ'י שלי לעולם אינם טועים XDDD

../images/Emo204.gifכ"כ נכון *_*

כל מילה.... פשוט כל מילה ^__^ גם לי השיר פתיחה הזכיר את אסטריקס *___* וזה כמובן לטובה ^^ כי אסטריקס זה השיר פתיחה הכי טוב עד עכשיו P: ובאמת שמחתי שהאנימציה כ"כ השתפרה.... פחדתי שהם יהפכו את איצ'י לחלשלוש ושהוא יעשה באנקאי נגד הדפוק ההוא <.< אבל אז הוא עשה גטסוגה טנשו עם כחול בעיניים *_________________* איצ'יגו שלי 3> סוף סוף פילרים שווים ^_^ זה ממש כיף שיש פילרים טובים ^_________^

Goggle Girl

New member
אם... ../images/Emo58.gif חלקי למנגה

אם הוא יגיע לבאנקאי זה לא יהיה סתירה למנגה? ם_ם תעני רק בכן ולא, כי עד כמה שאני יודעת היו לו בעיות באנקאי גם במנגה ם; כן ולא פשוטים אמרתי!

Goggle Girl

New member
O: אז אשכרה יש למה לצפות בסאגה הזאת

!!! יו זה יהיה יותר טוב ממה שחשבתי *_*

לבנדר א

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה

ואיצ'יגו, רוקיה ואנשימפילריים בורחים מקבוצת זבובים רובוטיים אכזריים! אכן כן. XD רק שרוב הקרב עצבן אותי. אני פשוט לא סובלת את האידיוט הזה עם ה"פררררררררידו" הזה שלו. אבל אני חייבת להודות שנהנתי מהפרק הזה. הפילרים השתפרו ואני מקווה שהם ימשיכו ככה עד הסוף, שזה אומר פרק... *בולעת* מאה! *מתה במקום* [טוב, ככה מלפפוני אמרה... =.=]

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif התרגום של דאטביו מפגר ברמות.

לא שאני מאשימה אותם, אי אפשר להבין מילה ממה שהבחור שר. סO ועכשיו, לראות את הפרק. <_<

NoyChan

New member
יוווווווווווווווווווווו!!!

זה היה כזה פרק יפהההההההההההההההההההההההה!!! ומצחיק!!! אני הייתי על הרצפה בקטע שאיצ'י שאל אותם למה הם לא עוזרים אחד לשני בחזרה לגוף שלהם. ענקקקקקקקקקקק!!!! וגם השיר יפה!! MUHAHAHAHAH!!! והקרב! הקרב היה ממש יפהההההההה!!! אבל באמא שלהם מתי יגמרו הפילרים? זאת אומרת... זה היה פילר ממש יפה אבל דיי! מספיק כבר!

למעלה