הרגיש כמו 2 פרקים טובים שקצרו לפרק אחד פחות טוב
הפרק היה בסדר קודם כל.
כן התסריט שלו דלף לרשת שבוע לפני הזמן וכולם ידעו עליו, ומי שקרא אותו הרס לעצמו את הפרק.
אבל הפרק היה ממש בסדר.
הדיאלוגים בין הדמויות היו הכי טובים לסדרה הזאתי.
זה דיאלוגים שהוכנו בסיפור במשך 7 שנים. והגיעו למיצוי בפרק.
שטיריון למשל בא לדבר עם סרסי.
אם הוא לא היה עובר את המסכת דברים שהוא עבר ב7 עונות הקודמות
וסרסי לא היתה עוברת את שלה.
אז לא היה שום רגש שם
אבל בשניה שהוא נכנס לחדר כולנו אמרנו אוי פאק.
בגלל שהם הכינו את זה בסיפור 7 עונות.
המשחק של פיטר דנקליג׳ היה אדיר
הדיאלוגים עם ההאונד ועם ברן.
דיאלוגים מאוד מאוד טובים.
המחלקת תלבושות בפרק הזה עשתה עבודה אקטרה, וגם באה לידי ביטוי.
עם כל השריונות של הצבא של הלניסטרים (השריונות המדהימים שלהם) השריונות של הקינג גארדס,הלבוש של הצפון, של סרסיי, של ג׳יימי, של ג׳ון ודנריס, הצבאות של דנריס. כל התלבושות היו מדהימות.
מה הפריע לי בפרק : ?
קודם כל החוסר אפיות שהיה.
לא היה לי צמרמורת ולא אמרתי הולי שיט בשום חלק
נכון כנראה 99% בגלל שקראתי את התסריט שהודלף וזה הרס לי לגמרי.
אז אני קצת משוחד בעניין הזה.
אבל לא יודע, הוא פשוט בא הנייט קינג, הפיל את החומה, והם עברו. כיאלו לא היה שם קטע עם טוויסט או משהו שאמרנו הולי שיט ... לא יודע הם היו יכולים לעשות כל כך הרבה דברים שם. וזה מרגיש קצת כמו הדרך הכי עצלנית להפיל את החומה, זה לתת לו דרקון שיפיל אותה. אבל שוב ידעתי את זה מהתסריט שהודלף .
עוד משהו שהרגיש לי ממש לייט זה הויזון ו״אמת הגדולה״ של ג׳ון. כאילו לא יודע, הם היו יכולים לעשות את זה הרבה יותר אפי.
נכון זה גם ככה פרק של שעה והם היו צריכים לחתוך הרבה, אבל למה לא פשוט להוסיף פרק... hbo לא אוהבים כסף אני מבין...
היה חסרים לי סצנות שם , למשל שטילי אומר לו, זה משהו שאתה יכול לראות בחזיון שלך ? אז היה חסר לי למשל סצנה אפילו קצרה שברן עובר לחלום להראות קלוז אפ על הפנים שלו ושהוא חוזר לשם, והם היו יכולים להוסיף פה אפקט נורא מגניב של מה ברן רואה למשל בזמן שהוא עובר לחלום הישן, או שברן היה אומר לטילי, תחזיק לי את היד, והיה לוקח אותו לשם, לראות את ליאנה, או את הטקס שהם נשואים, כאילו לא יודע, זה היתה סצנה של 30 שניות, שהיתה צריכה להיות בקלות פי 2 מזה.
היו יכולים להסביר בסצנה הזאתי על איך הכוחות של ברן עובדים, וכאלה לא יודע.
הסצנה האחרונה גם לא אהבתי, לפי דעתי היו צריכים לסיים עם הסצנה של גיימי על הסוס שלו ויש טיפה אחת של מים שנופלת עליו על היד, והוא עוצר לשניה, וממשיך ללכת ואז זה היה נגמר.
אבל גם עם שוט סיום של הוויט ווקרס, היה שם שוט אחד שהדרקון עף לכיוון המצלמה ופותח את הפה,
וגם פה מרגיש לי שהם הכינו את השוט הזה לשוט סיום עונה, ושהוא פותח את הפה לכיוון המצלמה ואז יש שחור ונגמר הפרק, אבל הם חתכו את השוט הזה שניה לפני הזמן, וזה הרגיש טיפה חסר.
מה אהבתי בסטאר וורס רוג אחד, בניגוד לקודמים ? שהם הצליחו להרואת את הסקייל של הכל. האקס ווינג מרגישים שם כמו הולי פאק.. זה חללית מרשימה הatnt מרגיש כמו משהו סופר מפחיד אם היתה רואה אותו, עם זוויות מצלמה חכמות, ועם ידע בקולנוע הם הצליחו להעביר גודל.
במשחקי הכס הצבא של דנריס, של סרסי, של המתים הכל נראה לי בערך אותו הגודל וזה ממש לא.
למה למשל לא עשו קלוז אפ על מת מהלך אחד... ואז המצלמה היתה מתרחקת טיפה ורואה עוד אחד... ועוד אחד ועוד אחד.. ובמשך 30 שניות או משהו כזה המצלמה רק מתרחקת יותר ויותר ורואה יותר ויותר וייט ווקרס.... ואז בסוף הדרקון היה עובר
כאילו זה היה מרגיש כמו.. הולי שיט זה הרבה אנשים
לא יודע. לא יודע מה להגיד זה היה כזה סתם בוא נעשה שוט כזה וכזה...
פשוט כל הפרק הרגיש כאילו זה 2 פרקים טובים שקצרו אותם לפרק אחד לא טוב.