9.12.05, מזמן לא היתה פה מסיבה כזאת

Alison Hell

New member
9.12.05, מזמן לא היתה פה מסיבה כזאת

יום שישי, ה9 בדצמבר, במועדון הטרמינל שבאיזור התעשיה מסיבה משמידה. נדב רז יתן לכם בפנים עם אלטרנטיבי, רוק ישראלי וניו מטאל. אני(דימה) וטל זיסקוביץ' נשמיד את המקום עם מטאל לסוגיו ודורותיו. חסר לכם שלא תבוא. המסיבה הולכת להיות לכבוד השקת התוכנית שלי ושל טל "דיסטורשיין" שמשודרת ברדיו המקומי שלנו (106FM) כל יום שבת החל מ20:00. בסיום האירוע תהיה חברת נקיון מיוחדת שתנקה את חלקי הגופות שישארו מהפוגו הולכת להיות שבירה שכמוה לא ניראתה עוד באריאל ואני מקווה שאתם תהיו חלק מזה. תנו בראש, הפיצו את הידיעה ואנחנו כבר נתראה שם

לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא, יכולתם לעשות את זה מתי שאני בבית..... :( עד שיש מסיבות כאלה....

אסאל

New member
אתה עושה טעות

תהיה בטוח שתהיה נוכחות דלה במיוחד במסיבה שלך...אלא אם כן תעביר אותה לשבוע לאחר מכן.... יש באותו ערב מחווה לדיימבאג בבארבי....ולפי מה שהבנתי המון אריאלים יהיו שם.... תעשה חושבים.

Alison Hell

New member
צודק, בדקנו את הנושא

פשוט קראתי על המחווה רק היום בבוקר אז זה קנראה ידחה ל15.12, נעדכן אותכם מה יהיה עם זה

Alison Hell

New member
*כנראה

בכל מקרה, תאמינו לי שגם אני מעדיף להיות במחווה, נראה איך יסתדר, נקווה שיהיה בסדר

מההה?? אין שום מסיבה!

צאו מהסרט,אין שום מסיבה,גם אני שמעתי עליה והיום הייתה לי ישיבה והעלתי את הנושא ואין שום מסיבה... דרך אגב זאת חן/חנע איך שאתם רוצים..

טוב לא יודעת כוסעומו...

לי אישית אנשים מבית הנוער אמרו לי שהם לא יודעים על מה אני מדברת... והטרמינל דיי שייך לבית הנוער וחרא כזה... אבל כנראה טעיתי,לא יודעת...נגיד... טוב בכיף שלכם :]

dubka

New member
כמה אפשר.....

אני לא בא לומר לאחרים מה לעשות אבל אני יגיד שלי אישית נמאס כבר לבוא למסיבות פה...נחשו בעצמכם למה.
חלקי גופות....? על מה אתה מדבר???

dubka

New member
מה קשור????? ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מישהו דיבר על ניסים??? מי זה בכלל ניסים???
כמו ששום דבר בעיר הזאת לא מצליח(חוץ מהמקום של ללה)גם המסיבות פה ככה,מקום זוועה
הגברה על הפנים
.

DredLox

New member
יאללה...

צא מזה, יא מתרומם...מה הגברה? קרה שפעם לא שמעת את המוזיקה? במסיבות רוק ומטאל בשאדואו? וטרמינל? מה אתה מבלבל את המוח... זה לא פיצוצים לאוזניים כמו במועדונים בת"א, שיש שם מאות אנשים... במסיבה הזאת, אם יבואו 50 זאת תהיה הצלחה...ואלו המסיבות הכי כיפיות בארץ אי פעם בעולם : ))) ודימה מלך על : )

באמת המסיבות הכי כיפיות

כמה שיורדים על כל דבר פה באריאל אין על האחווה הזאת!

dubka

New member
איך קראת לי?

נו תראו עוד עבריין מקלדת
סע סע יג'ובניק.

למעלה