9.12.05, מזמן לא היתה פה מסיבה כזאת

dubka

New member
מה זה??? חחח...

אני יודע מה זה נחל מה זה אומר פלסר???

dubka

New member
אהה סבבה ../images/Emo13.gif...

יום ראשון אני בתותחנים אחי!

2124

New member
מה קשור עכשיו ניסים?

הוא כבר מזמן לא קשור לטרמינל

DJ Anton

New member
חחח.. מסיבה....

זה בסדר ההגברה שם תיהייה בסדר גמור, אני מסדר אותה שם... היו שם כמה רמקולים טובים. עם זה הייה טלוי בי אז 4 מוגברים של 700 וואט של JBL ו עוד 2 רמקולים של 250 וואט כולם אל סטנדים, אבל יש מצב שתיהייה שם הגברה של מישהו אחר וזה אלול להיות מסריח, תלוי אצל מי הם מזמינים את ההגברה... אבל סך הכול זאת מסיבה רוק אז מי שאוהב רוק יכול להנות גם עם ווליאום נמוך.

יש לי שאלה לכולם פה...

אם נגיד תתקיים לשם שינוי מסיבת רוק,אתם תבואו? כאילו דוגרי עכשיו!

Exploding Boy

New member
תכלס

לא עדיף לקנות שני זיפר במקום וגרעינים אבל הכל יכול להיות, אז עוד ניראה

W a C K o

New member
לא...

מסיבות רוק זה פשוט לא כייף. אין על מסיבות שיש בהם הכל מכל דבר ככה כולם נהנים תמיד רוק הכל חשוך מוסיקה דיי מונוטונית שאין לי מושג איך אפשר לרקוד. אם אנטון באמת יביא בראש! אני יהיה בטרמינל כל יום! מה קרה לכם! תנו צ'אנס לטראנס תנו רופ [חבל] להיפ הופ :D

טוב בקשר למסיבות

היפ הופ וכל זה זה כבר לא קשור לחלק שלי שם... מצטערת...אבל אני ינסה לברר לך אם יש אולי מסיבה של זה בקרוב...

ואני יכול להגיד את זה...

על כל מוזיקה שאתה שומע wacko.... זה תלוי בסיגנון שכל אחד מעדיף ומתחבר עליו...אז יש אנשים שאוהבים את זה ואת זה אז אתה לא אוהב את זה....בכיף שלך בראש שלך אבל בוא נגיד ככה: כל מי ששולל את המסיבות האלה הוא הראשון שקונה כרטיס... ובנוגע למסיבות שיש בהם הכל מכל דבר: אין כזה דבר! החרא הזה מעולם לא הומצא! אני יכול לשבת במסיבה שלמה ולחכות לאיזה שיר-שניים שירי רוק שאני אוהב אבל זה אף פעם לא יקרה אז הקטע הזה של ''כל סוגי המוזיקה'' הוא המצאה טיפשית ביותר...

ובמי את תלוייה בעיקרון?

באיזה אנשים? כאילו את מי את צריכה שם בשביל שאת תבואי?

למעלה