9.12.05, מזמן לא היתה פה מסיבה כזאת

DJ Anton

New member
אני לא יאבו...

אני פשות לא אוהב את המוזיקה הזאת זה הכול, אין לי כלום נגד רוק אני מעדיף מסיבה ללא פוגו ללא מכות מה שניקרא מסיבה שבאמת אפשר לשחרר את הגוף לצלילי המוזיקה ולהנות עד הסוף... זאת אישית העדפה שלי...

dubka

New member
תאכלס....

אני אוהב את שתיהם אבל אחרי שעברתי מסיבות טראנס באמת טובות אני יכול לומר שאני מעדיף לרקוד עם המוזיקה הזאת כי הרבה יותר מתחברים למוזיקה ולא רק משתוללים וצועקים(ממליץ לכולם לנסות ולצאת מהסרט שטראנס זה לערסים
)

חחחחחחח אתה מצחיק...

אז זה מה שאני עושה שאני שומע את המוזיקה שאני אוהב... ומה לעשות שתכלס פוגו זה חלק מזה...לא תמיד אבל זה כיף. אנשים משתחררים בסוגי מוזיקה שהם אוהבים. זה שטראנסים כביכול ''משחררים'' אותך כי לרוב את איזה מסומם שנדפק חזק בראש וכל הבומים האלה שאתה שומע עושים לך את זה...טוב הגזמתי אתה לא חייב להיות מסומם! זה הכל תלוי במה שאתה אוהב!!! אנשים יכולים לתת בראש בטראס, רוק, פופ ואפילו בלוז! אז תפסיקו לנסות להוציא ''דבריי חוכמה'' מהפה שלכם שאלה בעיקרון שטויות רציניות! ותכלס, אתה מתכוון לטראנסים שאתה אומר ''לשחרר את הגוף''...אני לא אוהב את זה אני משתחרר לצלילי המוזיקה של מוזיקה אחרת... ותכלס אני נהנה אחושרמוטה. תודה על ההקשבה.

DredLox

New member
חחחח...

אעלק לא שולל מראש... אני חי רק בשביל המסיבות האלה : ) ודימה מלך : ))

Exploding Boy

New member
קצת קשה בלהתחשב במסיבה האחרונה

ושאר המסיבות שהם שעתיים ישראלי וכל השאר מטאל

DredLox

New member
גרג..אל תהיה אוכל בטוסיק!

מטאל לפנים...ואם אתה לא אוהב את זה, אני אחרבן לך בחדר!

מצטער אחי...אבל...

אין על הארדקור! פשוט אין! לא נברא דבר יותר טוב מזה! כאילו אני יסכים איתך שיש דברים יוצאי דופן...אבל: אין על הארדקור!!!!!!!!!!!!!!!

DredLox

New member
חחחח

אתה יכול לנסות...אבל אל תחשוב שאתה הראשון שעושה את זה, אז במקומך הייתי נזהר איפה אני דורך... : )

למעלה