הייתי חייבת להגיב
בזמן האחרון אני חווה את החוייה הזו מהכיוון ההפוך. במקרה שלי, לעומת זאת, אני לא יכולה לבחור בכל רגע נתון לאיזה שירותים להיכנס. יש מקרים שבהם אני יכולה להיכנס רק לשירותי הנשים, ובשירותי הגברים לא יבינו מה אני מחפשת שם (ואולי גם יציעו הצעות מגונות), ויש מקרים שמשירותי הנשים יסלקו אותי ובשירותי הגברים אני לא אעורר שום חשד. רציתי להגיב על כמה מהיתרונות והחסרונות של כל אחד מהאתרים, מנקודת המבט שלי. שירותי גברים - חסרונות(?) 1. להשתין בשקט - על מה ולמה? לא חושבת שאי פעם מישהו שם לב לווליום שיוצא מהתא שלידו. 2. עד היום, אני חייבת להודות, לא נתקלתי במבטים מבולבלים, לא פה ולא פה - בהתאם לנסיבות כמובן. 3. בדרך כלל במקום שבו שירותי הגברים מריחים רע, גם שירותי הנשים מריחים רע. 4. בעיה קשה, בייחוד במקומות שבהם סגירת הדלת היא לא הרמטית. מניסיון - בשירותי הנשים אופציות הנעילה תמיד בטוחות יותר. אבל, גם אם במקרה הנורא מכל מישהו פותח את הדלת, הוא בדרך כלל יהיה כל כך מבוהל מהעובדה שהוא "התפרץ" לגבר אחר, שהוא לא ישים לב לשום דבר. 5. הרבה גברים דווקא יתלהבו
והחשש הזה קיים כמובן אצלי, אבל הפוך. בייחוד בזמן ההמתנה בתור לתא שיתפנה (מה שמעביר אותי היישר לסעיף הבא) יתרונות(?) 1. ראו סעיף 2 למעלה 2. סבירות גבוהה יותר לנייר טואלט רטוב, מלוכלך, קרוע והשד יודע מה עוד. תמיד עדיף לשלוף מהתיק גליל שהכינותי עימדי מראש. 3. תמיד יש תאים פנויים, למעט מקרים קיצוניים. היתרון של שירותי גברים, מבחינתי - לא צריך לחכות בתור
שירותי נשים - חסרונות(?) 1. מבטים סוקרים ובלתי נעימים - אני מבטיחה לך שכלפיי יותר מאשר כלפיך... 2. כמעט תמיד צריך לחכות. במקרה שלי - זה הזמן להסתרק, לאסוף את השיער מחדש, ולהתעסק בכל מיני דברים שיגרמו לי לבלוט כמה שפחות באזור. 3. לחוצה שעוד רגע יגלו שאני בשירותים הלא נכונים ויעיפו אותי משם. יתרונות(?) 1. גם אני יודעת איך להתנהג, אפילו שלא נולדתי שם - לא מילולית ולא בכלל, ותמיד אפשר להתסכל ולהעתיק מאלה שעומדות לידי מול המראה ומסדרות את השיער, אבל מגרש ביתי לעולם לא יהיה לי שם - וגם לא בשירותי הגברים. 2. מבטי קינאה מנשים אחרות על השיער/לבוש/איפור/נעליים 3. ללכת לשירותים עם חברות - משהו שגברים לעולם לא ילמדו, ואפשרות לא לקטוע את השיחה לדקות ארוכות. 4. לשאול את השומר/קופאית/סדרן איפה השירותים ולקבל הכוונה לשירותי נשים.