a rant

keith

New member
a rant

אז זהו. הגעתי לפה להתלונן. September first is coming up, the big lease renewal date, and i want to move out. my roommates are condescending and annoying at times, and insist on "she"ing me. s o ok, i'm apartment hunting. i look at apartments that either requested a male roommate or didn't specify a gender. it's all ok till i open my mouth and speak in my fucking high girly voice what the hell am i going to do? .

transman

New member
לא יודע אם זה יעזור או לא:

היה לי פעם ידיד שהקול שלו בכלל לא צנח עד כיתה ט לפחות. לא היתה לו בעיה של הורמונים או משהו, כי מבחינה מינית הוא היה מפותח לגמרי. אני לא זוכר איך הבעיה נפתרה (פחות או יותר, תמיד היה לו קול די גבוה), אבל אולי, תוכל פשוט להתנהג באופן הכי רגיל שאפשר, ואם ישאלו אותך, או יטעו בטלפון, תוכל להגיד שהקול שלך פשוט לא רגיל וזה הכל.

ענבר פ

New member
גם לי פעם זה היה...

אם אני זוכרת נכון, בגיל 13 לערך, (אה, עברו רק שש שנים), אמא שלי ואני נלחצנו (יותר נכון - אמי נלחצה) כי הקול שלי לא השתנה והלכנו ביחד לרופא פרטי בבית החולים 'אסותא' ושם אחרי בדיקה, לא שאני זוכרת מה נעשה במהלך הבדיקה, הרופא קבע חד משמעית כי חלה מוטציה במיתרי הקול שלי וזה הקול שילווה אותי לשארית חיי. "ציף ציף מעל הרציף" ענברציף

ענבר פ

New member
(לא שיש קשר למציאת דירה...)

סתם שיתפתי אתכם/ן במשהו שקרה לי לפני שש שנים. חי חי חי.

קלארנס

New member
דירה

גם אני מחפש וחשבתי על זה. שותפים שמחפשים שותפה סביר להניח יאמרו לי שטעיתי בכתובת (מילולית), ולכאלה שמחפשים שותף ארגיש לא בנוח לפנות. גם מפני שאם היות השותף גבר חשוב להם, הם קרוב לודאי יתאכזבו ממידת הגבריות שלי, וגם כי אני מרגיש שמי שאני קרוב יותר ללהיות וריאציה על בסיס אשה ולא על בסיס גבר
ובסופו של דבר ארגיש שאני משקר להם והם עלולים כל רגע לתפוס אותי על השקר. מה לגבי לחפש דרך אנשים שאתה מכיר או שותפים שהם גיי פרנדלי? אולי לתלות פתק חיפוש דירה במקומות קהילתיים - בתי קפה, אגודה?

טל קר

New member
למה באמת לא לחפש א/נשים שזה

לא משנה להם? למשל לי ממש לא משנה שותפ/ה טרנסג'נדר, קרוס דרסר, גיי, לסבית, או WHAT EVER SHAPE OF QUEERITY להפך, אם כבר משנה אז לכיוון העדפה. (אה, עוברת דירה בסביבות אמצע אוקטובר לחיפה, רצוי להדר, אם יש ביקוש P:)

קלארנס

New member
שירותים

התרגלתי כבר שנשים מעיפות עלי מבטים מוזרים אבל לאחרונה החלו מעירות לי כשאני נכנס לשירותי הנשים, ואף פעם אחת גורשתי בבושת פנים לשירותי הגברים האפלים והעויינים יתרונות וחסרונות - שיטת אמא: *שירותי גברים* חסרונות 1. צריך להשתין ממש בשקט, וכל מיני אי נוחיויות כאלה 2. אין הנאה ממבטים מבולבלים (לאו דוקא בגלל שאני כזה גבר שבגברים, אלא כי הגברים אינם מסתכלין זה בזה בשירותים!!) 3. כמעט תמיד שירותי הגברים מריחים רע יותר 4. גברים בלתי מוכרים נמצאים מעבר לדלת הדקה של תא השירותים, עם מכנסיהם מופשלות. אימאל'ה! 5. לחוץ מכך שעוד רגע עשויים לגלות אותי בשירותים הלא נכונים ולהעיף אותי משם יתרונות 1. אף אחד לא תוקע בי מבטים (ראו סעיף 2 למעלה) 2. סבירות גבוהה יותר לקיום נייר טואלט 3. סבירות גבוה יותר לקיום תאים פנויים *שירותי נשים* חסרונות 1. מבטים סוקרים ובלתי נעימים 2. צפוף יותר 3. לחוץ מכך שעוד רגע עשויים לגלות אותי בשירותים הלא נכונים ולהעיף אותי משם יתרונות 1. המגרש הבייתי. יודע איך אמורים להתנהג. וגם למה מי אתם שתגרשו אותי? נולדתי פה! (לא מילולית) 2. אחווה נשית, הידד עדיף לטעמי מהניכור בשירותי הגברים. 3. מוזרות במקום ציבורי והפרת הסדר. יחי האמנפ נגזר עלי להשתין בבית ולהפסיד את החוויה הנעימה והמעניינת של ביקור בשירותים ציבוריים?

DarlingAdam

New member
לא יודע,

גם בשיא נשיותי ועם שמלה יצא לי להכנס לשירותי גברים מסיבות שונות (בעיקר כי בשירותי נשים יש תור). לא הסתכלו בי, לא גירשו אותי, לא מצמצו. ריק שם בכל מקרה. ומי מכם שראה אותי יודע שאין סיכוי שחשבו שאני גבר :)

נראה לי

שהכוונה היא יותר ל"כיצד אני כטרנסג'נדר, שנראה כמו בן ואולי גם מרגיש כמו בן, מסתדר בשירותים". כי בנות\נשים שנכנסות לשירותי גברים ככאלו, אכן לא יזכו ליותר מדי מצמוצים (ולא כך בנים\גברים שייכנסו לשירותי נשים), אבל כשאני נכנס לשירותי נשים ואני נראה כמו בן, אני בטח לא מסוגל להוציא את המשפט: "אבל אני בעצם בת, אז זה בסדר" מהפה, וזה קצת מסובך להתחיל להסביר תיאוריות קוויריות על רגל אחת. מהצד השני של המתרס יש את שירותי הגברים, ששם קצת מנוכר, כמו שקלארנס אמר, וגם בגלל שאני לא פול-טיים-בן אני אף פעם לא בטוח שאני "בן" מספיק בשביל שירותי גברים, ואני לא בטוח שגברים יגלו אותה הבנה למעורערי-ג'נדר [נו, אני יודע שאני מושפע מתרבות הוליוודית, אבל בהחלט יש לי סצינות אלימות בצבעי שחור-אדום-לבן בראש].

Freeda

New member
מה הבעיה ?

אחד המעוזים הראשונים שכבשתי במעבר לנשיות היה שירותי הנשים, עם התור והמבטים הבוחנים, אבל היכולת לשפר איפור לאחר הביקור (ואללה חרוז). לא מבינה איך גבר כמוך מוותר על כבודו
יערה

לא גבר.

גם לא כבוד. אני לא בהכרח רוצה להכנס לשירותי הגברים ולהרגיש בבית, או להכנס לשירותי הנשים ולהרגיש בבית. שירותי יוניסקס (יא, אלי מקביל) היו מושלמים. זה סתם מעצבן להתאפק או להמנע מעימותים צפויים.

אורי 0

New member
שירותים לכל המגדרים

איפה זה היה אני לא זוכר.לונדון? פריס? באחת התחנות בדרך? אולי מרכז פומפידו? היו שם שרותים לשני המינים: פשוט מאוד - הכיור וכל אלה היו משותפים, והתאים עצמם היו פרטיים ומרובים, ללא משתנות. כל כך פשוט, ופותר המון בעיות (כגון העובדה שנשים ממילא פולשות לשרותי הגברים). ואם אתם חושבים שנשים לא שפרו איפור ככה, טעות בידיכם. אבל ככה גם גברים יוכלים לשפר איפור. וזה מזכיר לי את הנער הערבי, עובד ניקיון או משהו, שניסה לשלוח אותי לשרותי הנשים במשביר לצרכן בירושלים, כשהורדתי כמנהגי אז את האיפור בשרותים. ואפילו קרא לביטחון. אלא שזה בכלל לא הזיז לו כלום

ניבי נ

New member
הייתי חייבת להגיב

בזמן האחרון אני חווה את החוייה הזו מהכיוון ההפוך. במקרה שלי, לעומת זאת, אני לא יכולה לבחור בכל רגע נתון לאיזה שירותים להיכנס. יש מקרים שבהם אני יכולה להיכנס רק לשירותי הנשים, ובשירותי הגברים לא יבינו מה אני מחפשת שם (ואולי גם יציעו הצעות מגונות), ויש מקרים שמשירותי הנשים יסלקו אותי ובשירותי הגברים אני לא אעורר שום חשד. רציתי להגיב על כמה מהיתרונות והחסרונות של כל אחד מהאתרים, מנקודת המבט שלי. שירותי גברים - חסרונות(?) 1. להשתין בשקט - על מה ולמה? לא חושבת שאי פעם מישהו שם לב לווליום שיוצא מהתא שלידו. 2. עד היום, אני חייבת להודות, לא נתקלתי במבטים מבולבלים, לא פה ולא פה - בהתאם לנסיבות כמובן. 3. בדרך כלל במקום שבו שירותי הגברים מריחים רע, גם שירותי הנשים מריחים רע. 4. בעיה קשה, בייחוד במקומות שבהם סגירת הדלת היא לא הרמטית. מניסיון - בשירותי הנשים אופציות הנעילה תמיד בטוחות יותר. אבל, גם אם במקרה הנורא מכל מישהו פותח את הדלת, הוא בדרך כלל יהיה כל כך מבוהל מהעובדה שהוא "התפרץ" לגבר אחר, שהוא לא ישים לב לשום דבר. 5. הרבה גברים דווקא יתלהבו
והחשש הזה קיים כמובן אצלי, אבל הפוך. בייחוד בזמן ההמתנה בתור לתא שיתפנה (מה שמעביר אותי היישר לסעיף הבא) יתרונות(?) 1. ראו סעיף 2 למעלה 2. סבירות גבוהה יותר לנייר טואלט רטוב, מלוכלך, קרוע והשד יודע מה עוד. תמיד עדיף לשלוף מהתיק גליל שהכינותי עימדי מראש. 3. תמיד יש תאים פנויים, למעט מקרים קיצוניים. היתרון של שירותי גברים, מבחינתי - לא צריך לחכות בתור
שירותי נשים - חסרונות(?) 1. מבטים סוקרים ובלתי נעימים - אני מבטיחה לך שכלפיי יותר מאשר כלפיך... 2. כמעט תמיד צריך לחכות. במקרה שלי - זה הזמן להסתרק, לאסוף את השיער מחדש, ולהתעסק בכל מיני דברים שיגרמו לי לבלוט כמה שפחות באזור. 3. לחוצה שעוד רגע יגלו שאני בשירותים הלא נכונים ויעיפו אותי משם. יתרונות(?) 1. גם אני יודעת איך להתנהג, אפילו שלא נולדתי שם - לא מילולית ולא בכלל, ותמיד אפשר להתסכל ולהעתיק מאלה שעומדות לידי מול המראה ומסדרות את השיער, אבל מגרש ביתי לעולם לא יהיה לי שם - וגם לא בשירותי הגברים. 2. מבטי קינאה מנשים אחרות על השיער/לבוש/איפור/נעליים 3. ללכת לשירותים עם חברות - משהו שגברים לעולם לא ילמדו, ואפשרות לא לקטוע את השיחה לדקות ארוכות. 4. לשאול את השומר/קופאית/סדרן איפה השירותים ולקבל הכוונה לשירותי נשים.

קלארנס

New member
את יודעת,

זה שהדברים שונים מנקודת מבטך לא מבטל את הדברים שלי. התייחסת לבעיות הטכניות.. אין לי עניין בטיפים כיצד להשתלב בשירותים הנכונים. חוץ מזה, מה ז"א שבניגוד אלי את לא יכולה לבחור לאיזה שירותים להיכנס? את יכולה לבחור כל עוד אחד מהם אינו נעול. וגם אני. אבל שתי האופציות לא נעימות. הסעיף בו אני מפחד מהגברים בשירותי הגברים - לא בגלל שהם עשויים להיכנס לתא ולהעמיד אותי על טעותי, אלא מפני שהם גברים, ומפני שהם גברים עם זין בחוץ "מבטים סוקרים ובלתי נעימים - אני מבטיחה לך שכלפיי יותר מאשר כלפיך..." - את לא יכולה להבטיח מכיוון שאינך יודעת איך אני נראה, איך מסתכלים עלי, ועד כמה טורדים אותי המבטים האלה.

למעלה