Lhuna3
Well-known member
I see what you did there!שם:עדי וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
תעודת זהות:01021994
מספר כרטיס אשראי: 13121989
(אוקיי רק בכרטיס אשראי, לא בת"ז)
באמת אין גם כלום כל כך לראות עכשיו.סדרות החודש:וואי מרגיש לי שלא ראיתי כלום החודש.
X-MEN 97 - הסדרה החדשה. זה כאילו ממש אחלה אבל גם הצטברו לי כמה פרקים כי לא דחוף לי לראות.
הטירון - מרגיש לי שלהגיד שצפיתי בזה זה מוגזם אבל ממש אין לי כוח לבחור סדרות לאחרונה אז אני פשוט שמה יס קומדי או יס אקשן ברקע ויצא לי לצפות בכמה פרקים רנדומלים וזה נחמד להעביר זמן.
ואממ מה באמת זהו? וואו חודש עלוב ממש. מביך. אין לי חשק להתחיל כלום איך מחזירים את העניין בסדרות?
אני מתכננת לראות את זה סופסוף.וראיתי אתמול שוב ברבי כי הגיע ליס.
אולי... ואולי זה הראשון שלה ששמעת לראשונה אחרי הצפיה בבאפי ולכן מתקשר לך יותר.שירי החודש:אלבום חדש לטיילורמה אני אבחר לכם?
טוב שמתי כבר בשרשור אוף שני שירים שאהבתי אז אני אשים אחד נוסף שעוד לא שמתי:
Taylor Swift - The Albatross
ד"א זה האלבום הכי באפי-קודד שלה לדעתי.
אבל אני לא זוכרת שיש שם גייז...??ספרי החודש:הגדה של פסח
דמויות שנואות/מעיקות של החודש:במסגרת ה"אני רואה רק יס קומדי ברקע" יש תמיד חברים אז רוס.
טיילור, אני מניחה?ציטוט חודשי:"I cry a lot but I am so productive, it's an art"
יצאה לי נחרה קטנה מהצחוק![למתקדמים] סיפור החודש:הכנתי עוגיות ושכחתי את הביצים
אה וואי זה ממש מתקרב!!!למה אתם מצפים בחודש מאי:שיגמר ויגיע יונייייי אעהאההההההההה
האמת שהם גם הראשונים שעלו לי לראש.איזה סדרת טלויזיה מתאימה לחג הזה?שיימלס? הם מעמד פועלים כזה. אפילו מתחת. לאדעת.
מצד שני הם ברובם יותר עוסקים בתכמנות ונוכלות מאשר ממש פועלים נראה לי
אבל בכל זאת גם פועלים, בעיקר פיונה, וליפ חלק מהזמן.
מה זה לא נושא מרתק? האמת שזה בגלל שסידרתי את המגירה ונדהמתי לגלות שיש לי 70 זוגות.ספרו לי על הרגלי הגרביים שלכם:זה שאלון בתוך שאלון מה את כ"כ מרותקת לגרביים?
שחור חשבתי שזה רק של גברים.איזה צבעי גרביים יש לכם?בעיקר שחור ולבן.
אמממ גם לי יש מכונה ובכל זאת נעלמות לי מלא!יש לי כמה צבעוניות מהעבודה שהן גרבי בית.
האם כולן אותו דבר?אממ לא אבל יחסית דומה. והצבעניות בכל מיני צורות.
כולן באותו אורך?השחור ולבן גרבי חצי. גרבי בית ארוכות יותר.
האם יש לכם בודדות שהשניה נעלמה, ומה אתן עושים איתן?מאז שיש לי מכונת כביסה משלי כמעט ולא כי יש לי מעט מאד כביסה והיא רק שלי. אבל אם כן אז שמה בארון למקרה שהשניה תצוץ.
האם טורחים להתאים גרביים תמיד או שיכולים לצאת מהבית עם גרביים לא תואמות?חעחע בהחלט יכולה ועשיתי את זה בעיקר כאילו אם הן מאותה סדרה ורק הכיתוב בצבע שונה אז למי אכפת?
האם יש לכן גרביים שונות לנסיבות שונות או מקומות שונים?כן יש גרבי בית וגרבי עבודה. וגרבי חוץ ארוכות למגפיים.
האם יש לכם גרביים עם חורים שאתם ממשיכים ללכת איתן בכל זאת?חחחחח אולי
ואם כן - למה?כי אני לא שמה לב עד שמאוחר מידי
סביר יחסית.וכמה זוגות גרביים בערך יש לכם?לא יודעת 20-30?
מי יתן ויתגשם במהרה כמתוכנן!מהי מטרת העל שלכם בחיים?לראות את טיילור סוויפט
אבל אז תצטרכי מטרה חדשה.
כן, האמת שמקום די טוב נראה לי גם.באיזו מדינה (לא ישראל) הייתם בוחרים להיוולד אם יכולתם לבחור, ולמה דווקא שם?בתכלס בכל מקום יש את הצרות שלו. אולי הולנד נראה לי די נחמד שם.
(בתנאי שבשמנת יש פטריות)מה הרוטב הכי טוב שיש?תלוי למה?לפסטה - שמנת. לסלט - קיסר. אבל גם יש ויניגרטים ממש טובים.
איזה חמודדדדדדדדדדדדדדיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!כלכלבים זוכי אוסקר:
dog videos | dogs | dog lover באינסטגרם : "Dog reaction when food falls on the floor 😅 . . #dogofpov #doglover #dogvideos #funnydogs"
197K likes, 629 comments - dogofpov ב-March 21, 2024: "Dog reaction when food falls on the floor 😅 . . #dogofpov #doglover #dogvideos #funnydogs". www.instagram.comIconicPaw Custom Pet Portraits באינסטגרם : "Nap Time Tactics: Clever Escape Plan! #DogsofInstagram #GermanShepherd #FunnyPets #DogTricks #NapTime #BathTime #Walkies #SmartDog #PetComedy #FurBallAntics #iconicpaw"
3M likes, 15K comments - iconicpaw ב-March 26, 2024: "Nap Time Tactics: Clever Escape Plan! #DogsofInstagram #GermanShepherd #FunnyPets #DogTricks #NapTime #BathTime #Walkies #SmartDog #PetComedy #FurBallAntics #iconicpaw". www.instagram.com
חחחחח אבל מי זה מה היא בוגדת בווסלי?!אליסון מתלהבת כי טיילור מזכירה את אמריקן פאי באחד השירים:
Sasha Farber באינסטגרם : "EPICCCCC MOMENT!!! Alyson showing me Taylor’s new song, talks about American Pie !!!!! @alysonhannigan @taylorswift #taylorswift"
86K likes, 370 comments - sashafarber1 ב-April 30, 2024: "EPICCCCC MOMENT!!! Alyson showing me Taylor’s new song, talks about American Pie !!!!! @alysonhannigan @taylorswift #taylorswift". www.instagram.com