Amaranth-הסינגל השני!

mary06

New member
חחח

לי זה נראה כמו "מחזה של תשוקה אפלה"..נו בטח מישהו כבר יברר את זה איתם..

../images/Emo45.gif

יש על הדפים מילים... אני כבר לא בטוחה שיש עליהם תווים אבל גם אם כן, יש שם גם מילים מה שהופך את עניין המחזה ליותר הגיוני. מישהו כבר הזכיר בשרשור את הפירוש הזה, לא?

Super Alonit

New member
האאאאאאא זה כ"כ מרגש!../images/Emo9.gif

איזה כיף! והעטיפה מקסימה! לא נייטווישית כ"כ, לפחות לא מה שאני רגילה אבל עדיין, מקסימה:]
וגם השמות של השירים נשמעים ממש מעניינים
וגם מתאימים לנייט
(חוץ מה'ביי ביי' הזה שגרר רצון עז מצידי לדעת להרים גבה...
) אבל אוך, זה כ"כ מרגש! ~מקפצת בהתרגשות~ האאאאאאאאאאא

Itay Simons

New member
יווו איזה כיף מישהו אופטימי! ../images/Emo99.gif

אלונה תעשי לי קשת ורודה!

blacknwhite

New member
הי הי... מה גורם לך לחשוב ש*אני* לא אופטימית?

אני מצטערת להפריע להצהרת האהבה המרגשת
אבל נעלבתי! יתכן שזה לא יצא ככה מההודעה... אבל אני מאוד אופטימית בנושא (שלא נאמר- מאושרת עד הגג
) ואני כבר מתה לשמוע את השירים, לראות את המילים... אני מתה שהאלבום יצא, בקיצור. (אה, וחורשת על הסמפלים
) אז אמנם אני טיפה במצב רוח רע (ובבוקר הייתי בבית לבד עם אחותי, זה לא נחשב) אבל זה לא אומר שאני לא מתרגשת! אני מתרגשת! בעעע... אני צומי. פיכסה. שתקתי עכשיו. תתעלם.

LadySilkworm

New member
בדיוק ראיתי את זה באתר :)

ואז נכנסתי לראות את השרשור שבטוח כבר נעשה פה על העניין.. כמובן שהפורום מוצף בהודעות ואין לי זמן לקרוא, אני אקרא מחרתיים או משהו, אבל תודה על העידכונים!

Run for a Fall

New member
סוף סוף!! ^^

עטיפה של הסינגל - מדהימה, ישר כששמעתי את הסאמפל של השיר הזה אמרתי לעצמי שהוא בטח יצא כסינגל העטיפה של האלבום יפה מצד אחד, מצד שני קצת קרה כזאת ואני מרגיש שהמטוטלת הזאת תופסת קצת יותר מדי מקום X: אני מעדיף את העטיפה של CC\WM או וואנס.... באמת מאוד מוזר לי שדווקא השיר הארוך ביותר הוא הראשון, נקווה שהוא יהיה טוב. תומאס עושה גראולים? עכשיו זה - ממש מוזר. אני מניח שהם ישלבו את זה לא כמשהו דומיננטי במיוחד, אולי כמעין קולות רקע כשמארקו שר או משהו כזה P: ודי כבר לרדת על אנט!! ):< גם עטיפה של נייטוויש וגם של אפיקה ביום אחד (ועוד של אפיקה כל כך יפה
), זה חייב להיות חלום O: טוב חפרתי

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gifמסכימה../images/Emo9.gif

ואפשר לינק לזו של אפיקה?
אין לי כוח לחפש...

Itay Simons

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif!!!!!!!!!!

זה יצא כבר???
(או לפחות, אתם יודעים, שוחרר?
)

The Dew

New member
חחחחחחחח, נכון שזה ממש גורם לך לרצות לקנות

ת'אלבום?? חבר שלי: "אני רוצה ת'אלבום הזה! סתם, סתם, אני צוחק.." אבל דוגרי עכשיו, לי זה ממש עושה חשק לקנות ת'אלבום. :|
סימון כזאת כוסית..

Super Alonit

New member
מעניין למה... אנשים תופסים ממנה יותר מדי.

כן, היא מאוד יפה, ויש לה קול יפה. אבל אנשים כ"כ מתלהבים מהמראה החיצוני שלה (שטחיות טרה לה לה...) שהם הופכים אותה לאיזה אלילה. הקול שלה לדעתי לא כזה מדהים, הוא יפה, אבל יש טובות ממנה בהרבה בתחום השירה. ולא אהבתי את זה שהעטיפה נורא מקושקשת ושיש דמוי קעקועים על הגוף של סימון. (דבורה, את כבר יודעת שאני לא אוהבת את זה מהתמונה ההיא שאז שלחת לי...
) בקיצור? איכ.

אלאנקה

New member
גמאני לא אהבתי את הקעקועים:/

הם סתם תקועים.. בפני עצמם הם לא יפים, ועוד יותר כשאין להם איזה סדר נורמלי והם סתם פזורים..

The Dew

New member
היא מושלמת. אם היא חשה מעצמה - יש לה את כל

הפריבילגיה. מדהימה.

Super Alonit

New member
מושלמת? ממש לא.

לא משהו אישי נגדה, פשוט אף אחד לא מושלם. :] מי יודע, אולי מתי שהיא לא שרה ועושה פוזות למצלמה היא אונסת ילדים קטנים... לכי תדעי, את לא מכירה אותה. מה שאנחנו יודעים זה שהיא יפה ושיש לה קול יפה, שאומנים אחרים ביטאו את רעיון 'חוה וגן עדן' הרבה יותר טוב מהם (ענבר צודקת בקשר לעניין הקעקועים. סימון פשוט הפכה לסמל המסחרי שלהם, היא יפה וכל מיני גרופים של הלהקה תופסים אותה כאלילה כך שלתקוע אותה ערומה על העטיפה רק יקדם את המכירות) ושהיא לא מושלמת. דטס איט.

למעלה