Amaranth-הסינגל השני!

הממ..

למה היא ערומה?
אפיקה חושבים שזה מה שיגרום להם למכור יותר אלבומים?...אני קוראת לזה תסמונת בריטני-כריסטינה וחברותיהן"

The Dew

New member
זה כאילו "חווה בגן עדן". את רואה את העץ?

זה כאילו "עץ הדעת", ויש את התפוח שהיא מחזיקה - שזה כאילו חווה מחזיקה את התפוח, החטא שהיה בגן עדן.

The Cat Woman

New member
אההה אז אם ככה. טוב.

לא ידעתי שלחווה היו קעקועים על הגוף... קיצר- במילים אחרות- סתם תירוץ לתקוע את סימון ערומה על הקאבר.

בדיוק מה שרציתי להגיד.

את זה שזה כאילו חווה בגן עדן הבנתי מצוין,אבל לא הבנתי למה סימון צריכה להיות עירומה על העטיפה.יש עוד מאפיינים שקשורים לגן עדן ולחטא הקדמון,מלבד עירום,שאותם יכלו לתקוע על העטיפה

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gif זה אמור לקדם את המכירות...

בייחוד בקרב מתבגרים מתוסכלים מינית.

למרות כל אהבתי אל אפיקה...

אני ממש מאוכזבת לראות ככה את העטיפה כשסימון עירומה. זה ממש מוזר....ככל הנראה אני לא אקנה את האלבום...בגלל העטיפה P:

אלאנקה

New member
תעשי מה שאני עושה עם ספרים..

כשאני לא אוהבת את העטיפה, אני מדפיסה חדשהP:

אלאנקה

New member
כן, זה קשור לספר..

יש לי פשוט הרבה תמונות שציירו על הסידרה, אז אני מחפשת תמונה שצוירה על קטע מהספר, או פשוט דמויות מהספר ומדביקה

אלאנקה

New member
זה משהו שפעם עשיתי../images/Emo12.gif

הדבקתי לאיזה אישה עירומה בגד ים שחור עם נקודות ירוקותP:

תודה על העדכון ^^

נראה סבבה עד כה, נקווה לטוב P: ממש אהבתי את הדבר בעטיפה של האלבום D: בא לי שרשרת של זה D: ~מפגרת~ אני לא ממש מצליחה לראות בתמונה ששמתי איפשהו בשרשור, אבל אני חושבת שהפרח בעטיפה של אמרנת' זה פרח בודד מתוך הקבוצה הגדולה של האמרנת', כמו שענבר תיארה את זה וכמו שרואים בתמונה שהבאתי מויקיפדיה. אם זה באמת כך, זה יכול לסמל משהו P: ענבר אמרה שזה סוג של עשב שוטה, אז כשלוקחים עשב שוטה ומגדילים ומבליטים ומייחדים פרח אחד מתוך קבוצה ענקית, זה אומר משהו, וזה O: (אני צריכה לישון XP)

Master Passion Greed,

Dark Passion Play, רק אני רואה פה דפוס של הצמדת מילים בצורה אקראית ויצירת משהו לא מובן? P:

למעלה