Animal Planet

shikma r

New member
Animal Planet

אז צפיתי בערוץ בלילו של לילה סגריר יחד עם חברה טובה,והוא טרח ליידע אותי כיצד התנין מתפתח,הזיקית הולכת מכות על ענף, ואת הדוב מגונן על צאצאיו,ובזמן שראיתי קרבות של זכרים על טריטוריות\נקבות, מאריות עד זיקיות הרגשתי שייצור אחד חסר לי נורא בשרשרת החיות המתגוששות. אני מניחהשאתם אינטלגנטיים מספיק(מספיק?!) בשביל להבין כמוני על איזה ייצור נפלא אני רומזת. ואז פתאום הבנתי בבירור מחשיד-אנחנו הם.או הם כמונו. וכשאני מגיעה למסקנה זו בכל פעם מחדש, עולה לי משפט אחד בראש "אנחנו יכולים לבחור, התבונה הוענקה לנו. זה מה שמבדיל אותנו מהם". האמנם?! לפעמים אני באמת צריכה תזכורת להיותנו בני אדם שכביכול אמורים להיות נבונים יותר. שמישהו יעמוד על ההבדלים למעני...

shikma r

New member
במקרה של כולנו,מותק.

אל תשכח שכולנו נוצרנו מאותו חרא.

EMM1

New member
אז מה... עכשיו תתחילי להיות

צמחו/טבעונאצית?

shikma r

New member
חלילה

הרי גם אנחנו חלק משרשרת המזון ונולדנו לאכול בשר. אני לא אוכלת בשר לא מאידיאולגיה, אלא מהסיבה שאני לא אוכלת אגוזים. לא טעים. :) מה שכן,אני כן באה מלאה ביקורות כלפי בני האדם.עם הזמן אני מבינה כמה חוצפנים אנחנו וכמה אנחנו מנצלים את הכוח היחסי והמוגבל שניתן לנו בכדי לפלוש לאזורים אליהם ,מסתבר, אנחנו לא שייכים בהנחה שרובנו רוצים לחיות חיים בשלווה. מכניסים את היד לאש בוכים ומכים חזרה כששורף. אבל זה כבר עניין אחר, לא?! אני מוכרחה להודות שמרגיז אותי (או יותר נכון מעלה בי גיחוך) לשמוע אנשים מתלהמים כנגד רוצחים ומסננים משפטים כמו "מתנהג כמו חיה" כשבעצם בעלי החיים פועלים אך ורק ע"מ לשרוד,בזמן שאנחנו רוצחים בשביל "סדרתיות" או סתם משיעמום. אז כולנו מסוגלים לרצוח אי שם בתוכנו,זה ידוע, אבל מה הגבול,אם יש אחד כזה? אם אנחנו כמוהם,איך זה שרק אצלנו יש פאק של לרצוח סתם?!(לראות נמר הורג מספר נמרים בשביל הכיף,לא יצא לי לראות.) או שזה לא פגם? אולי זה באמת הטבע שלנו..?

EMM1

New member
מצאתי משהו שנשמע נכון

"האדם הוא בעל דיבור ארוך, שמרביתו הבל וכזב, ואילו בעלי החיים דיבורם קצר אולם מועיל הוא ואמיתי, וטובה ודאות קטנה משקר גדול" (לאונרדו דה וינצ'י) באמת עכשיו כשאני מסתכל על זה ככה, "פקה פקה" יכול להיות הגדרה טובה למהות החיוך של המונה ליזה. אבל אם מתחשק לך לדבר עם מישהו "דיבור מועיל ואמיתי", זה יכול להיות רק עם "ידידו הטוב ביותר של האדם", שעבר ברירה של אילוף בהלקאות וציות עד שנראה לך שהוא ממש חבר שלך. כמובן שאם אתה מתעקשת ללכת על המקור אז בכל גן זואולוגי ממוצע יש להקת זאבים שמחכה רק לך ומלקקת את האצבעות שתבואי "לתקשר" איתם.

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo45.gif

(סליחה על ההעדרות הועה מפורטת יותר תבוא בהמשך(

AnnabeI Lee

New member
לא.

אבל מה הקשר בין זה ובין נתינת כבוד מינימלי לאנשים? חשוב לציין שלא היו בזה שיפוט או הערכה של הדברים שאמרת.

EMM1

New member
מעניין מה צ'ומסקי היה אומר

על הצנזורה שלך...

EMM1

New member
וואלה... הוא באמת היה אומר את זה?

זה מזכיר לי איזה משפט... משהו עם... טרגדיה... ו...סטטיסטיקה...

EMM1

New member
ומה אם אני אשנה את זה ל

"ה/טבעונים המציאו את השואה"?

AnnabeI Lee

New member
אם זה היה בא בתו תיאוריה ולא בתור

גידוף זה היה נשאר ואפילו הייתי עונה לזה בהרחבה.

EMM1

New member
הנה תיאוריה:

נמצאה אי עקביות בממצאי בדיקת שאריות נוכחות גז באחד הקרימטוריומים באושוויץ. מסקנה -> לא הומת שם בגז אף אחד. בשביס זינגר טוען שדוקא הומתו שם אנשים. בשביס זינגר הוא טבעוני(אמר פעם שבשביל בעלי-חיים כל יום זה אושוויץ). מסקנה -> בשביס זינגר עומד בראש כת של טבעונים שהמציאו חלק מהשואה. את החלק השני המציאו בני כת האיימיש שכידוע גם פעם בכמה שנים מגדלים זקנים ומקיימים ישיבות שמטרתן השתלטות כת האיימיש על העולם והחזרתו לתקופה הויקטוריאנית.

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo6.gif

נתחיל בזה שהמסקנה של פוריסו היא מוטעת. אי עקביות באחד מהקרמטוריומים לא אומרת שלא הומתו שם אנשים בגז. יצחק זינגר טוען שהומתו שם אנשים משום שהוא היה במקום וכנראה שבמקרה והוא היה צריך לבנות תזה בנושא הוא היה משתמש בתמונות, כתבים של היטלר ועקביות הגז בקרמטוריומים האחרים. זינגר היה צמחוני (לא טבעוני, למיטב ידיעתי), והוא לא עומד בראש אף כת. הכפשה של זינגר היא Ed Hominen fallacy. מעבר לזה, נניח וזינגר אכן ממציא את השואה, זה לא אומר שטבעונים המציאו את השואה זה fallacy of composition. ויש את צ'ומסקי שיגן על זכותו של כל אחד לפרסם כל תאוריה באשר היא. לעומת זאת, אני בספק שהוא יתמוך בהצגה של יהודים כחולדות, או בססמאות חסרות בסיס. אם ברצונך להמשיך את הדיון הזה הבה נמשיך אותו במסרים. תודה.

EMM1

New member
בסדר. אם זה יותר מדי בשבילך../images/Emo6.gif

להתמודד איתו בפומבי, אז נמשיך במסרים.

miss mcmillan

New member
זו המקבילה של

"בוא נסיים אאת זה בחוץ"?

למעלה