הממממ..
בגלל זה הנחתי
כמובן שאם היו מאמינים שצריך להשמיד את הנאצים,הנאצים לא היו אוהבים את זה, גם אלה שמאמינים ש"החזק מנצח וזה טבעי". ובנוגע לבע"ח, גם זו אופצייה,ויש מספיק דברים שאני כאן,על המקום יכולה לומר לך שאני מניחה שבני האדם עושים והחיות שופטות,ואם רק הייתה לנו איזושהיא דרך התקשרות איתם,הן היו תוקפות אותנו בביקורת
ומספיק שע"פ קנה המידה שלנו יש יותר מידי ביקורות בשביל להבין שמשהו פה לא בסדר. בנתיים כל המ שאנחנו,בני האדם, עושים, מזיק ומקרב את העולם לסופו (לפי התחזיות הלא דתיות, לפחות),וככל שהטכנולוגיה מתקדמת,כך יותר בולטת השתלטנות שלנו, והטיפשות בעיקר. עם כל החכמה,ואני לא אחסוך מילות שבח לאדם על המצאותיו, קיימת טיפשות חסרת מעצורים שמסכנת את קיומנו על פני האדמה,ובנוסף גם את קיום שאר בעלי החיים. לכן,האדם,עם כל החיוביות ושליליות שבו, הוא מצד אחד ייצור חכם,ומתוחכם שעד היום אני נפעמת מרמות טכנולוגיות מדהימות שמראות יל כמה חזק האדם,אך מצד שני, האדם הוא גם אחד הייצורים הטיפשיים שיצא לי לראות.ייצור מתקדם,בהחלט, אך עם כל צעד קדימה ישנה הרגשה שאנחנו פוסעים שלושה צעדים לקראת הסוף. לאן אנחנו ממהרים,בעצם?! משפרים את החיים שלנו אך בו זמנית מקצרים אותם. התלות שלי,שלך ושל שאר בני האדם בטכנולוגיה מצחיקה אותי,כשאני רואה כמה פשוט אפשר לחיות. אפשר לומר שאני לא לוקחת שום צד בעניין,אלא יותר קופצת מצד לצד,כי אחרי הכל,עם כל השפיטה שלי והביקורת, אני בעצמי אנושית,בת אדם. בדיוק כמוך.
בגלל זה הנחתי