anoche tuve un accidente con el coche

maozeitan

New member
anoche tuve un accidente con el coche

un colombiano hijo de puta de 50 años (un viejo verde) se salto un ceda al paso y colisiono conmigo cuando circulaba por principal איזה באסה כל האוטו התקמט (לא בצד של הנהג) לפחות אם זו הייתה איזו בחורה חתיכה הייתי מציע לה מסאז' ככה לשכך את כאבי התאונה. מעוז, שעכשיו יושב בבית עם צוואר תפוס וכואב.

maozeitan

New member
אני יכול לעשות צילום של הרכב אם בא לכם.

או שפשוט לשים צילום אילוסטרציה?

כרוני

New member
יש לך מזל שזה לא היה מהצד של הנהג....

לך תגיד הגומל..... איך אומרים ה"גומל" בספרדית....????
התמסח מוסר ד"ש.....

maozeitan

New member
זה ברכת הגומל ובטוח יש לזה שם בספרדית,מריאן?

אולי את יודעת איך אומרים ברכת הגומל?

maozeitan

New member
וואי אני ממש ניהיה אדוםםםםםםם, אתה לומד ממני?

ויבוא המלפפון ויכה את הגנן??? האם איל הדור יכול ללמוד ממני?? אז התשובה היא שכבר יומיים אתה מסכים איתי בפורום על מספר דברים (ממש אידיליה). שמחתי שלמדת את המילה ceda el paso כי ת'אמת חשבתי עד לא מזמן שספרדית היא שפת האם שלך.

ספרדית שפת אם? הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי!

האמת היא שאני סתם hispanófilo. התחלתי ללמוד ספרדית רק לפני 4-5 שנים, וגם זה בהפסקות ובכוחות עצמי (עם קורסים באינטרנט, ספרים ללימוד עצמי וכו'). בארץ דוברת ספרדית הייתי רק שלושה שבועות, כך שבקושי הייתה לי הזדמנות לתרגל את הספרדית "על רטוב". אם הייתי כותב פה הודעה עם יותר משתיים-שלוש מילים בספרדית, בטח היית מעלה אותי על המוקד. אני לפעמים מתבלבל בין pretérito indefinido לבין pretérito imperfecto, שוכח הטיות של פעלים מסוימים, שם acento על האות הלא-נכונה, וכו' וכו' (תודה לאל שקיים ה-speller על סרגל הכלים של גוגל שמתקן לי את כל טעויות הכתיב המביכות
). בקיצור, אני פה זנב לאריות (אם כבר התחלת עם פתגמים). ככה שאין ממש שום סיבה להיות אדום ממני, ועדיף שתחכה למנהל שיהפוך אותך לאדום
(ותגיד לי גם - אתה סופר לכל אחד כמה ימים הוא הסכים איתך?
)

maozeitan

New member
עזוב ספרדית לרגע, מה דעתך על דודו אווט?

יכול או לא לשחק בבארסה?

לא מבין כלום בכדורגל ../images/Emo3.gif

שני הדברים היחידים שאני יודע על דודו אוואט הם שהוא משחק בלה קורוניה ושמאייתים את שמו בשתי א'

כרוני

New member
זה בסדר. זאת בערך גם רמת ההבנה של מעוז ../images/Emo8.gif

אדום אדום....תנו לי אדום.....

maozeitan

New member
אתה מבין גדול בכדורגל כמו אבי רצון...

אדם שהיה מאבטח אישים בשגרירות איטליה ולמד אטלקית (בדיוק כמוך שלמדת ספרדית) ועשה קריירה מפוארת בערוץ 1 בטענה שהוא מבין גדול בתחומו. עזוב אותך כרוני אם כל פעם שדיודוביץ בנבחרת הוא מועדף על פני דודו אווט אז אתה חושב שדודו יכול ללבוש את האפודה מס' 1 בברצלונה ולהיות שוער ראשון?

כרוני

New member
אההה...אתה מהאסכולה של דוידוביץ

עכשיו הכל מתבהר.... דוידוביץ לא רואה ספסל בנבחרת מאז שהגיע קשטן שלא עושה לו פרוטקציות כמו קודמו גרנט. עם עובדות קשה להתווכח. אוואט מתמודד מול התקפות טובות יותר ושחקנים טובים יותר. מתאמן טוב יותר ומפגין ביצועים טובים בהרבה. אם דוידוביץ זה המדד שלך....לך תאכל UN COMPLETO......

maozeitan

New member
עכשיו הוכחת כמה שאתה לא בעניינים

הוא היה פצוע בכתף ובגלל זה הוא לא שיחק. תשמע בקיצור לך אתה ואווט(ה) לבכות למקומונים בחיפה שאבא של ניר (דוידוביץ) קילל את אווט(ה) ברחוב ואמר לו אתה כלומניק או משהו כזה. זה מה שאווט(ה) יודע לעשות לבכות !!! גם שלא שמים אותו בהרכב הוא מתפרץ בבכי. חחח ואח"כ מאיים שלא ישוב לעולם לנבחרת ממש הפגין מקצועיות. לדעתי כשהשוותי אותך לאבי רצון עשיתי עימו עוול לדעתי אתה כבר מתקרב לרמה של מיקי שגיא. (אדום בפורום טניס)

כרוני

New member
אם אני מתקרב למיקי שגיא

זה כבר יותר קרוב לאדום ממה שאתה אי פעם תהיה......חחח

yaelgro

New member
מעוז, סליחה שאני אומרת את זה

אבל אתה מתנהג כמו ילד בן 4...

maozeitan

New member
שאר חברי הפורום סוחבים אותי חזרה לגיל 4

זה לא שהם מגלים בגרות למופת ואני מתנהג כאילו אני בגנון אלא הם מתנהגים כילדים בני 4 ואני אחריהם נגרר.

כרוני

New member
מעוז. זה הידיים שלך מקלידות את מה

שהמוח שלך מייצר ..... אל תאשים אחרים בהתנהגות שלך..... אם צריך אני מתנדב לנגוס לך את שתי הידיים (דבר שאני מנסה לעשות כבר חצי שנה)!!!

למעלה