אז כמו שאמרתי אני בישראל כבר לא גר שנים
ועם עובדות אין להתווכח א. קולומביה מדינת עולם שלישי שבאזרחיה לא מעוניינת אף לא מדינה אחת מהעולם המערבי ב. ישראל עדיין לא מתקרבת לקולומביה בטח שלא מבחינת ההון האנושי ותחום טכנולוגיות המידע שבו ישראל היא מהמדינות המובילות בעולם ומעצמת היי טק בפני עצמה וכן בתחום פיתוח נשק (לישראל היתה הצלחה כבירה בתערוכת הנשק האחרונה בפאריז בעוד הידע היחיד שקולומביה יכולה לייצא לעולם הוא גידול סם ההידרו, הגראס והג'ראס. ג. אמא שלי למרות שבאה ממדינה שאין בה מזגנים (חחח מאיפה הבאת את זה???) ששמה רומניה יכולה להתקבל בברכת אהלן וסהלן בכל מדינות אירופה בעוד שהקולומבינאים יכולים מקסימום לבוא בסירות קייאק (תזהרי שלא תרטבי מהגלים הים סוער היום) ד. אף אחד לא מכריח אותך להשאר במדינת ישראל את יכולה לארוז מחר ביחד עם דוד שלך חוליו ולחזור לקולומביה אין עם זה שום בעיה מדינת ישראל היא חופשית ודמוקרטית רק אל תשכחי לפני שאת נפרדת להגיד תודה למדינת ישראל לשר הפנים שלה דאז ולראש הממשלה שלה שהסכימו לקלוט אתכם, לתת לכם סל קליטה יפה הנחות במיסים בקניית מוצרי חשמל בשנה הראשונה לשהייתכם בארץ ו... כן כן שכחתי שהצילו אותך מלגדול במדינה שבה בכלל לא בטוח שהיית זוכה לחינוך הולם, לבריאות תקינה ויכול להיות (אני מדגיש יכול להיות) שהיום היית אחת מחתולות הרחוב שמסתובבות בקרטחנה (ומי שהיה בקולומביה יודע על מה אני מדבר. אני בכלל לא חי באשליות, לי יש את התוכניות שלי (ללמוד פה הנדסת VLSI) בנוסף לכל הלימודים שכבר עשיתי כאן. רגשי נחיתות? ממש לא אני ! אני לא חושב שאני נחות ממך או מכל גולש אחר בפורום (חוץ מכרוניייייי לפני שאני חוטף ממנו ביס + פיטורים) יש לי את המעלות שלי ואת החסרונות שלי כמו לכל אדם נורמלי ומה שהכי חשוב זה שהחברה מרוצה (והיא לא קולומביאנית).