April Matson is coming to visit!!!!!!!!!

adii1201

New member
April Matson is coming to visit!!!!!!!!!

כן כן עיניכם אינן מטעות אתכם, אפריל מטסון בכבודה ובעצמה תבוא להתארח פה על גבי הפורום הזה ותענה על שאלות שלב בלייב טוב עכשיו אני עוברת לכתוב הודעה רשמית (בעברית ובאנגלית) עם הסברים על האירוח
Ok so April, like I said, will be here and answer your questions. I've been contacting her for a few weeks now and she mentioned Sunday. Avi and I are not sure yet if it's this Sunday or the next but I'll keep you all updated. About the time: She said late morning hours which means it's around evening here and you have no excuses for not being here
According to Avi, the time differences between here and California is the same as between here and Canada Vancouver and it's 10 hours before us (meaning if the time here is 2 in the afternoon, there it's 4 in the morning) I still don't know where she is so I'll tell you the exact time once I know. So how does it work? April already has a user (April Matson) and she'll be red around the forum. I'll soon open a questions thread where you'll submit all the questions you have for her in advance and if you'll have anything more to add you can do so when she's online
. Probably, more people will come here as well and ask their questions so be nice
You'll need to write your questions in English. For those of you who are having trouble with that I'll be available during the entire time and you can reach me both through messages (email, Tapuz, ICQ) and through the chat in this site. When she'll leave I will say "Thanks and goodbye" and that means no more questions. Please, try and keep everything organized. Don't forget how to write messages or Zohar will take personal care of you
I think that's it
Have a nice regalement everybody! Love
Avi and Adi טוב עברתי לעברית
סליחה על האנגלית העילגת שלי
אז ככה כמו שכתבתי, אפריל תבוא להתארח פה בפורום. אני מתכתבת איתה במייספייס שלה כבר כמה שבועות טובים ומנסה לתכנן את האירוח הזה. נתקלתי בלא מעט קשיים אבל אני לא מוותרת
היום קיבלתי ממנה הודעה שהיא מעוניינת לבוא להתארח כאן ביום ראשון אבל לא ברור לי אם זה יום הראשון הזה או הבא. היא דיברה על שעות הבוקר המאוחרות ואחרי בירור של אבי הבנו שהפרש השעות בינינו לבין קליפורניה ובינינו לבין ונקובר (קנדה) הוא 10 שעות לטובתם מה שאומר שאם אצלנו 2 בצהריים אצלם 4 בבוקר. למה אני כותבת על קליפורניה ועל ונקובר? כי אפריל במקור מקליפורניה אבל בגלל שקייל מצולמת בונקובר אני לא יודעת איפה היא תהיה אז אני אשאל אותה
כשאני אדע שעה ויום מדוייקים אני מבטיחה לעדכן... טוב אז קצת על איך האירוח עובד... בעיקרון אני תכף אפתח פה שרשור שאלות והוא יהיה נעוץ. לאפריל כבר יש יוזר )April Matson) והיא תהיה אדומה פה בפורום. אתם משרשרים מראש את השאלות באנגלית. למתקשים, תשלחו אליי את השאלות אני אהיה זמינה ואשתדל לענות עליהם מהר ולתרגם לכם אותם כדי שתוכלו לפרסם באנגלית
במהלך האירוח היא תענה על שאלות ואתם תוכלו להוסיף עוד שאלות. בבקשה אל תציפו ואת תתפרעו פה
אנחנו צריכים להעביר את האירוח הזה מסודר וטוב כדי שכולם יהיו מרוצים. אל תשכחו לי פתאום איך משרשרים או שזהר תטפל בכם אישית
אגב, מומלץ לעשות refresh לדף מדי פעם כי מן הסתם היא תענה לשאלות... רוב הסיכויים שיהיו לנו הרבה יותר אנשים בפורום ממה שעכשיו כי האירוח יהיה מופץ (כן כן תפוזונים בודדים
) אז תהיו נחמדים
טרולים וכו' יטופלו על ידי וע"י אבי (וכדאי לך שתהיה פה
) אבל אם יש בעיה כלשהי, אנחנו נהיה מחוברים כל הזמן בתפוז ואפשר ליצור איתנו קשר במסרים/באימייל/בצ'אט התפוזי. אני מזכירה לכולם: המייל שלי הוא [email protected] (וזה גם המסנג'ר שלי) יש לי גם מס' ICQ: 242917713. המייל של אבי הוא: [email protected] (וזה גם המסנג'ר שלו) ואת הניקים שלנו אתם מכירים
כשאפריל תלך אני אגיד לה "תודה ולהתראות" וזהו! לא מוסיפים יותר שאלות אח"כ ולא משגעים אותה
בנוסף אני גם תכף אפתח שרשור "כל מה שרציתם לדעת על אפריל" (דילן!!!
) בעברית כמובן כדי שיהיה לכם מידע עליה
אני חושבת שזהו
אם יש לכם שאלות/בקשות/טענות/מענות/סתם שטויות להגיד- שרשרו לכאן. שרשור השאלות הוא שאלות בלבד
יאללה אירוח מהנה לכולנו
אוהבים
אבי ועדי

NoFaR815

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif מלכהההה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

כל הכבוד

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאמג!@#$%^&../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

כבר אמרנו שאנחנו אוהבים אותכם?

adii1201

New member
לא../images/Emo11.gif

טוב נו בעצם כן אבל זה לא מזיק לשמוע שוב

LeAnnDylan

Well-known member
כל הכבוד לך |כפיים|

מצטערת שנטשתי לא הייתי באיזור מחשבים בזמן האחרון ועם כל הקסאמים שנופלים עליי לאחרונה זה קצת מקשה עליי
בכל מקרה חבר'ה אל תבאסו, עדי טרחה ודאגה להביא אותה, תפרגנו באיזה יחס כלשהו ותשרשרו שאלות גם אם אין לכם משהו מענין לשאול

adii1201

New member
דילן../images/Emo99.gif

כשהייתי במקלחת חשבתי שמחר אני אתקשר אלייך כדי להגיד לך על זה כי נעלמת לי
ואני מסכימה עם מה שהיא אמרה

אה, פתאום את כן מאדימה אנשים בפורום! ../images/Emo46.gif

כל הכבוד על היוזמה וההתעקשות (וההצלחה כמובן
), ממליץ להפנות את כל כוח הניג'וס עכשיו כלפי הנהלתה כדי לקדם את העניין ברחבי היקום התפוזי עד כמה שאפשר
מבטיח לתרום שאלות בהמשך

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

הנהלתה כבר יודעת... הם עוד לא הוציאו הודעה גורפת כי לי אין עדיין תאריך ושעה
אבל אנחנו נקדם
אני גם אדאג להעביר את זה לכל האנשים שאני מכירה

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifבדיוק../images/Emo11.gif../images/Emo45.gif

גם אנחנו רוצים אדום V_V

adii1201