אני העדפתי פורום קטן ומטריף
M mordillogirl New member 12/1/09 #60 ../images/Emo71.gifאני העדפתי פורום קטן ומטריף../images/Emo6.gif
A adii1201 New member 12/1/09 #61 פורום קטן ומטריף?../images/Emo6.gif ואל תדאגי, אפריל תבוא, תענה ותלך והפורום יחזור להיות כמו מקודם
H HilaZ1 New member 10/1/09 #15 ענק../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo9.gif כל הכבוד לכם מאט הבא בתור???
H HilaZ1 New member 10/1/09 #16 כלומר...גם פוסי זה בסדר.אם את רוצה. הוא בטוח לא יסרב להגיע. פוסי תעשה לי ילדדיייםםםם לאלא.פוסי אל תעשה איתי ילדים,תעשה איתי סקס נטול תופעות לוואי כמו ילדים *הרבה אייקונים מאוהבים זה טוב,אפריל תחשוב שזה מכוון אליה *
כלומר...גם פוסי זה בסדר.אם את רוצה. הוא בטוח לא יסרב להגיע. פוסי תעשה לי ילדדיייםםםם לאלא.פוסי אל תעשה איתי ילדים,תעשה איתי סקס נטול תופעות לוואי כמו ילדים *הרבה אייקונים מאוהבים זה טוב,אפריל תחשוב שזה מכוון אליה *
A adii1201 New member 10/1/09 #18 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אוח אם היה למאט מייספייס|ריר| אני עוד מקווה שבגלל שהם גרים ביחד אז מאט יהיה איתה באירוח ואני עוד מפחדת שהיא בסוף יודעת לקרוא עברית והיא מבינה כל מה שאנחנו כותביםXD
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אוח אם היה למאט מייספייס|ריר| אני עוד מקווה שבגלל שהם גרים ביחד אז מאט יהיה איתה באירוח ואני עוד מפחדת שהיא בסוף יודעת לקרוא עברית והיא מבינה כל מה שאנחנו כותביםXD
A adii1201 New member 10/1/09 #20 נראה לי../images/Emo12.gif וכן אני חושבת שהיא יכולה להביא אותו לאירוח נמ אצלי בבית במיטה
L Looking4CoolName New member 11/1/09 #26 בכלל לא גנבתי אותו ../images/Emo10.gif יש לי זכות לגבר נוסף/אחר!!
A adii1201 New member 11/1/09 #27 הא מנוול../images/Emo2.gif אני אמרתי לך שאני חושקת בו ואז אתה בשיא הערמומיות גילית שהוא הומו וחשקת בו בעצמך|קיר| וחוצמזה קח גבר אחר, קייל/מאט/שניהם שלי|הא| וגם סאם (הילה? )
הא מנוול../images/Emo2.gif אני אמרתי לך שאני חושקת בו ואז אתה בשיא הערמומיות גילית שהוא הומו וחשקת בו בעצמך|קיר| וחוצמזה קח גבר אחר, קייל/מאט/שניהם שלי|הא| וגם סאם (הילה? )
D darklighter New member 11/1/09 #40 טלנובלה מה שהולך פה../images/Emo11.gif../images/Emo190.gif ואני פוסקת שקייל/מאט שלי |הא|
A adii1201 New member 12/1/09 #47 לאלאלא../images/Emo6.gif לא שידוע לי בכל אופן../images/Emo6.gif מישו אחר, סיפור ארוך|קיר|