אני זבל אם היא לא מלקקת לו את הפופיק כל ערב!!
A adii1201 New member 13/1/09 #62 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אם אני הייתי במקומה הייתי עושה יותר מזה אבל לא משנה וגם אני חושבת שהם ביחד אלא אם כן אני אלך לפי התאוריה של אדי שהוא הומו
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אם אני הייתי במקומה הייתי עושה יותר מזה אבל לא משנה וגם אני חושבת שהם ביחד אלא אם כן אני אלך לפי התאוריה של אדי שהוא הומו
L Looking4CoolName New member 13/1/09 #63 כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן, כפרה על אדי!!! אני מצדד בתיאוריה הזאת!!!!!!! תתברך אדי בכל מעשיה ידיה, יבורכו מאכליה ותתגשמנה משאלותיה! אדי צודקת. קייל גיי.
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן, כפרה על אדי!!! אני מצדד בתיאוריה הזאת!!!!!!! תתברך אדי בכל מעשיה ידיה, יבורכו מאכליה ותתגשמנה משאלותיה! אדי צודקת. קייל גיי.
A adii1201 New member 13/1/09 #64 היא לא אמרה שקייל גיי../images/Emo11.gif היא אמרה שמאט גיי ואמרתי לך כבר שאתה יכול לקבל את מאט בתנאי שקייל שלי|הא|
היא לא אמרה שקייל גיי../images/Emo11.gif היא אמרה שמאט גיי ואמרתי לך כבר שאתה יכול לקבל את מאט בתנאי שקייל שלי|הא|
מ מבקרת פנימית New member 11/1/09 #28 כל הכבוד לך! ../images/Emo47.gif אני לא מכירה את הסדרה הזאת, וגם לא את הפורום. הגעתי לפה מהגורפת על האירוח. רק רציתי להגיד לך כל הכבוד! להביא לאירוח כוכבת מחו"ל שתסכים לשמוע בכלל על אירוח בפורום מאיזו מדינה מצ'וקמקת במזרח התיכון (מבחינתם כמובן) זה הישג מדהים!
כל הכבוד לך! ../images/Emo47.gif אני לא מכירה את הסדרה הזאת, וגם לא את הפורום. הגעתי לפה מהגורפת על האירוח. רק רציתי להגיד לך כל הכבוד! להביא לאירוח כוכבת מחו"ל שתסכים לשמוע בכלל על אירוח בפורום מאיזו מדינה מצ'וקמקת במזרח התיכון (מבחינתם כמובן) זה הישג מדהים!
מ מה ה מצב New member 11/1/09 #29 הגעתי לכאן בגלל הקידום של תפוז ורק רציתי לומר- כל הכבוד על הארגון של הדבר הזה!! זה אחד הדברים הכי מגניבים שיש!! תודה
הגעתי לכאן בגלל הקידום של תפוז ורק רציתי לומר- כל הכבוד על הארגון של הדבר הזה!! זה אחד הדברים הכי מגניבים שיש!! תודה
LeAnnDylan Well-known member 11/1/09 #38 תגידי עדי... אמרת שלכתוב תעשי לי ילד אסור אבל לשאול אותה אם היא מוכנה לבקש מאמילי לעשות לי ילד מותר? *פרצוף מתחנן*
תגידי עדי... אמרת שלכתוב תעשי לי ילד אסור אבל לשאול אותה אם היא מוכנה לבקש מאמילי לעשות לי ילד מותר? *פרצוף מתחנן*
D darklighter New member 11/1/09 #41 ../images/Emo45.gifאני בעד..שיהיה קצת מצחיק../images/Emo190.gif וחלק מהשאלות ששאלתי אותה יותר גרועות מזהXDDD
../images/Emo45.gifאני בעד..שיהיה קצת מצחיק../images/Emo190.gif וחלק מהשאלות ששאלתי אותה יותר גרועות מזהXDDD
A adii1201 New member 12/1/09 #48 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תשאלי יאללהXD
D darklighter New member 11/1/09 #42 YAYYYYYYYYYYYYY../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo190.gif עדי את מלכה!!!!!! תודהההההההההההה!!!!!!! ♥♥♥ סוף סוף סיימתי לכתוב את השאלות, מקווה שעדי תסלח לי על החפירה
YAYYYYYYYYYYYYY../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo190.gif עדי את מלכה!!!!!! תודהההההההההההה!!!!!!! ♥♥♥ סוף סוף סיימתי לכתוב את השאלות, מקווה שעדי תסלח לי על החפירה
A adii1201 New member 12/1/09 #49 תודה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif דיי נו תנו קרדיט לאבי הוא עזר לי עם תפוז והוא ראה 23 פרקים בשבוע|גבות| התחלתי לקרוא כי אני קוראת את כל השאלות אבל נעצרתי באמצע הרגת אותי עם הקטע של הקידום העצמי של הקליפים
תודה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif דיי נו תנו קרדיט לאבי הוא עזר לי עם תפוז והוא ראה 23 פרקים בשבוע|גבות| התחלתי לקרוא כי אני קוראת את כל השאלות אבל נעצרתי באמצע הרגת אותי עם הקטע של הקידום העצמי של הקליפים