Basketcase - משהו על השיר..

Avril13

New member
Basketcase - משהו על השיר..

אני מעריצה של אבריל לאבין ושל גרין דיי ובכלל, של רוק. דבר שהפריע לי בשיר זה הבית: "I went to a whore He said my life's a bore" ואם מתרגמים את זה יוצא: "הלכתי לזונה הוא אמרה שהחיים שלי משעממים" יכול להיות שגרין דיי עשו את זה בכוונה אבל בהופעה של אבריל עם השיר היא אומרת: "I went to a whore She said my life's a bore" אולי היא שינתה את זה בכוונה ואולי לא, אבל תסבירו לי כמה דברים... למה אבריל שינתה את זה? ולמה גרין דיי כתבו שהזונה זה זכר? תודה מראש. P:

אעעע../images/Emo163.gif

1. כי אבריל היא זונה מטומטמת שתמות אמן.
2. אולי התכוונו לשי-מייל
, או שאולי הזונה הוא ממין זכר, והshe מדבר על מישהי אחרת. (יענו הזונה אמר לו להפסיק להתלונן כי הוא מעצבן מישהי) מע, לוידעת.

coullette

New member
אבריל לאבין

שינתה את המילים של השיר כי היא לא יודעת כלום מהחיים שלה.ואני גם לא חושבת שהיא אפילו שמה לב לטעות.בכלל,למה להקשיב לחיקוי (העלוב) של אבריל לאבין אם אפשר להאזין למקור?

ThE bLoOd GiRl

New member
אני חושבת כמו coullette

בכלל אני שונאת שאבריל שרה שירים שלא שלה. בעע זה יוצא מגעיל!

®NuLy®

New member
../images/Emo45.gif

אני אוהבת את אבריל... אבל לא שהיא שרה גרין דיי

WiseL

New member
הי שי

בלייריקס בחוברת שמגיעה עם הדיסק כתוב "הי" (נו אין לי כוח לכתוב באנגלית)( וזה מודגש. ניראה לי שזה בכוונה כדי להדגיש את זה שהוא היה נו במצב הזה שעליו מדבר השיר. גם כתוב שהוא הלך לפסיכולוגית וה "שי" מודגש גם..

Avril13

New member
תודה על ההסבר...

זה עדיין נראה לי מוזר אבל תודה. ולאלה שכתבו למעלה שאבריל זונה וזה - הדעות שלכם לא קשורות, ובשבילי אבריל היא מושלמת ואולי בשבילכם משהו אחר אבל אני רציתי תשובה ולא דעה על איך שאבריל שרה. תודה.

MiaWalace

New member
המממ

אני תמיד חשבתישהוא פשוט רוצה להדגיש את זה שהיא היתה גברית ומפחידה כזו... חחח, אני יכולה לדמיין את בילי הקטן והמסכן הולך לזונה מפחידה שנראית כמו שחקן פוטבול...טראומה...

Ms Brightside

New member
לא ידעתי שאבריל עשתה לזה קאבר...

בכל מקרה, גרין די כתבו שזה זכר בשביל להראות את מידת ה"שפל" בו הוא היה נמצא... האין שמסופר עליו בשיר... בגלל שאבריל היא בת, היא היתה חייבת להפוך את כל השיר לנקודת מבט של בת. מכאן היא גם שינתה את המין של הזונה כדי לשמור על אותה כוונה כמו של גרין די כשהם כתבו את השיר. קפיש???

BlueBeIl

New member
מיסטר ברייטסייד

זה חתיכת שיר ממכר. אממ בקשר לטופיק, אני סתם חשבתי שהם תקעו He כי כל השיר אמור להיות לא הגיוני ומשוגע כזה. it all keeps adding up i think i'm carcking up

whatascene

New member
כנראה פספסתם שם משהו קטן..

i went to a whore HE said my life's a bore so quit my whining cause it's bringing HER down.

WiseL

New member
זה אומר

שהוא היה משוגע ובלה בלה בלה אבל רוצים להראות לנו שהיא היתה בת ולא בן. לפי דעתי

למעלה