Basketcase - משהו על השיר..

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifלי יש במחשב, את אותו קטע

מההופעה שלה, אם את רוצה..

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifחברה שלי אמרה לי,

שהוא אומר את זה כי זה בכוונה, כי בשיר הוא כאילו סובל מפאניקה, אז הוא קצת דפוק... גם הוא אומר שהוא הלך לפסיכולוג והיא אמרה לו שזה מחסור בסקס, הלכתי לזונה והוא אמר... ככנראה שבגלל שיש לו את המחלה הזאת אז הוא מתפגר או משהו, או שהוא הלך לזונה ממין זכר (??).... ואיכס, אבריל- גועל נפש, אל תקשיבי לגירסה שלה... היא דפוקה, היא גם עשתה גירסה לאמריקן אידיוט אם את רוצה לדעת... פשוט אסון.

WiseL

New member
כן אבל

החוברת של הדיסק הדגישו SHE של הפסיכולוגית ו HE של הזונה. אז יש איזה כוונה שם..

yoseflotz

New member
זונה כופרת מעריצת זבלאבין

תעופי מהפורום איך את מעזה לקרוא לחרא המוקלט של זבלאבין רוק??? פק*אהמ*צה. מי יתן וזבלאבין תאנס ע"י קרנף מיוחם... לשרוף את זבלאבין למען עתיד טוב יותר!

healing drug

New member
התכוונתי לא בעד שתעוף מהפורום...

התכוונתי שאבריל היא זונה מעפנה (לפי דעתי זונה זה יותר מידי בשבילה)

Avril13

New member
ל-yoseflotz

רק שתדע שזה מה זה לא פייר. זה שאני מעריצה את אבריל לאבין לא אומר שאסור לי להעריץ גם את גרין דיי! ואני לא שואלת אותך אם לעוף מהפורום! שאלתי שאלה על השיר והתחלתם לתפוס מיזה יותר מידי! אז אני מציעה שכולם פה ירגיעו...

ל¡רי

New member
ראיתי את השיחה

והייתי בהלם! איך לקחת את הנושא למקום אחר לגמרי! ובקשר לשיר, אין לי מושג. אבל נראה לי שההסבר הכי הגיוני היה של Ms Brightside

DoDaDa

New member
אקייי...הנה...:

כתוב גם בפסיכולוג/ית וגם בזונ/ה (?) שהם גם זכר וגם נקבה...זה כדי להראות שהוא משוגע! זה אפילו מודגש! הנה: (יש לי דוקי) I WENT TO A WHORE --HE-- SAID MY LIFES A BORE AND QUIT MY WHINING CUZ ITS BRINGING --HER-- DOWN! ואבריל שינתה את זה כי היא לא קלטה שזה אמור להיות ככה ושהזה אמור להיות מוזר כי הבנאדם משוגעע...זה לא נראה לה הגיוני .. אבל זה לא אמור להיות הגיוני- זה אמור להיות משוגעי (משו כזהה) קפייש?

למעלה