Basketcase - משהו על השיר..

הכוונה..

שהוא הלך לזונה ממין זכר והוא אמר לו להפסיק להתבכיין כי זה מדכא את הפסיכולוגית [מהבית הקודם] זאת דעתי...

DoDaDa

New member
הכוונה הייתה להראות שהוא משוגעע

בסקט קייס...זה על איש עם בעיות..חח

Liron 298

New member
שני דברים יש לי לומר

דבר ראשון, גרין עשו את זה בכוונה... דבר שני, אבריל היא סתם מעתיקנית, היא מעתיקה מכל דבר שזז היא לא מקורית אפילו את הקליפה אחרון שלה היא העתיקה מ-american idiot .. אין לה חיים. היא שינתה כי זה נראה לי הגיוני... המשך יום טוב

אע

נכון! איך שראיתי את הקטע עם הצבע צעקתי "שערוריה!!!" היא העתיקה מגרין דיי את הטבילה בצבע... רק שאצלה הצבע היה ורוד מגעיל שנמרח לה על השיער והיא נראתה כמו בטטה אנוסה

sk8er girl 26

New member
כי בקטע הזה היא הייתה עם הלבוש של

הנסיכה והצבע היה ורוד כי זה כאילו ממש ההפך מאיך שהיא.

sapirush1

New member
גם אני חשבתי ככה!

ישר חשבתי איך שזה דומה לקליפ של אמריקן אידיוט אבל בכל זאת אני ממש אוהבת את אבריל או יותר נכון את השירים שלה

whatascene

New member
יש הקלטה של זה

תחפשי באימיול או קאזה, יש גרסה לייב של זה איפשהו.. היא גם עשתה קאבר לאמריקן אידיוט באחת ההופעות שלה.. אני מניחה שמיותר לציין איך זה יצא.....

Avril13

New member
../images/Emo46.gif

טוב דיי לדבר על אבריל! חלקכם לא אוהבים אותה - הבנו! אבל למה להשמיץ? אני שאלתי על השיר ולא על הדעות שלכם לגבי איך זה יצא! נכון, זכותכם להגיד מה שבא לכם אבל אישית אני חושבת שזה ממש מגעיל ובכלל לא קשור לשאלה! ונכון, אבריל לא שרה כמו גרין דיי אבל יש לה שירים אחרים שהצליחו ב-ג-ד-ו-ל! אז כאן ההשמצות על אבריל הסתיימו כי זה לא לעניין.

רונוש3

New member
זכותו של כל אחד לכתוב מה שבא לו...

ואם ההודעות האלה לא לעניין שלך את יכולה לא לקרוא אותם זה מאוד קל...

whatascene

New member
זה שיש לה שירים שהצליחו..

לפעמים אני תוהה אם אנשים קוראים בכלל את הליריקס שלה.. בכל מקרה, אם היא כבר עושה קאבר שלפחות תהיה נאמנה למקור.. יש מספיק אמנים אחרים שאני אוהבת שעשו קאברים ויצא להם קקה, זה בכלל לא קשור להשמצה.

למעלה