BB15EP10

E r u

New member
BB15EP10

אני שלי עשיתי, הצבעתי נגד הכלבה (ארין) 10 פעמים.

שמח שג'רמי עף, מיותר.
משום מה אני עדיין אוהב את אליסה אבל זה לא מרגיש שהיא קורצה מאותו חומר שקורצה רייצ'ל - מבאס.
הלן מתחילה להשתכר מכוח, זה מעצבן אותי.

אני שונא את ג'ינה מרי, מת שתעוף כבר.

תזכירו לי מי זה ג'אד ומה הוא עשה בבית עד עכשיו מלבד להיות משעמם שזורק חצאי מילים?

אורישקי

New member

ג'אד אחד השחקנים הטובים בבית שלא מקבל עריכה טובה מספיק. שמח שהוא קיבל HOH כדי שאולי זה יישתנה.

הMVP מתחיל להיות טוויסט מעצבן - עכשיו ארין בטוח הולכת לעמוד. אישית אני מקווה שאם כבר זו תהיה ג'ינה מרי שאני ממש ממש ממש שונא.
ההתלקקויות של ג'רמי וארין היו פרייסלס. והקטע שאמנדה החביאה לג'ינה מרי את הדברים של ניק בכלל

העדפתי שספנסר יעוף כי הוא שיעמום.

והלן לגמרי נהיית שיכורה מכוח.

B R A Y E R

New member
מנהל

עוד שבוע ענק בעונה הזו!
תודה לאל שג'רמי עף, אחד המתמודדים הגרועים ביותר שהיו. שבועיים ראשונים חשף את הפרצוף הדוחה שלו, התנהג בצורה דוחה לכולם, וזה היה ברור שברגע שאחד האנשים שנפגעו מההתנהגות הזו שלו יהיה ראש הבית הוא יפרד לשלום.
הרג אותי אגב שהוא השתמש באסטרטגיית ה"אני אהיה הליצן של הבית בימים האחרונים לפני ההצבעה כדי שהם יצחקו ממני ולא ידיחו אותי".
עוד מישהו אחר השתמש בזה באחת העונות הקודמות, שכחתי מי, אולי ג'סי? בכל אופן גם לאותו אחד זה לא עבד! זה פתטי ומביך ותודה לאל שהוא יצא מחיינו. להתראות!

עכשיו נשארו בבית 3 בנות שב3 שבועות האחרונים נפרדו מה3 שואומנסים שלהם.
מהיום אני קורא להן - שלושת האלמנות

זה מצחיק לראות גם איך בכלמיני הזדמנויות הן זורקות אחת את השניה מתחת לגלגלים בהסוואה וממשיכות להיות ככה צמודות

הייתה לי תחושת בטן חזקה שג'אד יזכה בזה השבוע, זו ההזדמנות שלו להוכיח את עצמו. נקווה שיעשה משהו חכם

בכל אופן, אני הצבעתי לספנסר 10 פעמים - הכי מיותר לי בכל העלילה הזו! מקווה שהוא יפרד מאיתנו השבוע, אבל לצערי התחושת בטן אומרת שזו תהיה ארין\קייטלין. חבל!

willo

New member

ג'אד כHOH יכול להיות מעניין כי זה יכריח אותו לבחור צד או משעמם כי הוא ילך על בטוח להמשיך ולצוף.

מתן הכוח לקהל יכול להיות מעניין, כי אם ג'אד יעמיד את מי שבכל מקרה נבחר כאחד ושתיים (ארין וקטלין לדעתי) בסוף נמצא שם את מסר שלוש - אולי אליסה?

NP16

New member
לפי הסקרים

אמנדה היא מקום 2

הקטע הוא שהיא גם מקום 2 כאהובה. כנראה או שמתים עליה או ששונאים אותה....אבל זה רק סקרים. וגם יש סיכוי דווקא גדול שהוא לא שם את ארין, הוא חושב שאליסה תשים אותה אז לא חשוב לו. בגדול אם ארין לא זוכה בויטו הטוויסט השבועי לא שינה דבר.

באמת שאני לא אתפלא אם היא תועמד. שונאים אותה כי היא אישה חזקה, שונאים אותה כי היא משחקת את המשחק, ואני מניח שיש גם כמות לא קטנה של אנטישמים, אז תוסיפו גם את זה למשוואה ויש לה בהחלט סיכוי לעמוד להדחה, אבל לא נראה לי שהיא תודח.

NP16

New member
היא לא

לא תודח, אבל אני חושש שאם אמנדה תעמוד להדחה ע"י אמריקה, חברי הברית יחשבו שהיא עושה משהו לא בסדר ויחשדו בה יותר, או שהיא תשחק חזק יותר את המשחק בתור מועמדת וזה לא טוב לה ב-כ-ל-ל!! היא גם ככה משחקת חזק מדי כרגע. אני ממש מקווה שהסקרים טועים

אורישקי

New member

איך אמנדה?!? אני שמעתי רק על כאלה שמתים עליה ולפי התגובות כולם מתים להעמיד את ארין/קייטלין/ג'ינה מרי.

לא ברור, אבל בסאקס, לצורך העניין, יש שרשור שלם של ששה עמודים שנקרא Amanda: shut up וכל משתמש בתורו כותב כמה הוא שונא אותה ורוצה שהיא תעוף.

בחיי שלא ברור לי למה.

החשש הגדול שלי הוא שאמריקה תבין שארין תועמד לא משנה מה, ואז אמנדה אולי אפילו תהיה במקום הראשון של ה-MVP.

NP16

New member
כמו שאמרתי

היא גם מקום 2 כאהובה, אבל זה לא סותר שיש מלא שרוצים לראות אותה הולכת / מועמדת . ארין עדיין מקום 1 אני מאמין שגם בפער רציני זה לא קשור,
כנראה שמי ששונא את קייטלין/ג'ינה מצביע לארין גם , מהצד השני אמנדה הכי שנואה, ממה שאני רואה בתגובות זה כי היא "מנסה לשלוט בHOH " .הם רואים את זה כדבר רע שהיא כל כך דוחפת להדיח את האוורד, כנראה קשה להם באמת עם מישהי שממש משחקת את המשחק. מה שדפוק שזה אנשים שצופים בפידס, כי אם אני רואה אותה בתוכנית והיא באה ישר לHOH ואומרת לו "אתה חייב אתה חייב אתה דפוק אם אתה לא עושה את זה " אני אומר בואנה היא מגזימה, אבל שאני קורא בפידס אני מבין ש1. היא בברית חזקה איתו 2. הוא מקשיב לה 3 . זה הדיבור שלהם שם 4. הם חברים ממש טובים . אז זה הרבה יותר הגיוני. המעריצים מנסים לצייר אותה כאיזה דיקטטור. שיהיה להם לבריאות , אני מקווה שזה לא יפגע במשחק של אמנדה זה יהיה שיים רציני שעכשיו הבית יאכל סרט שאמנדה עושה דברים בדיירי רום שהם לא יודעים.

למה אני משוכנע שאילו גבר היה עושה את זה לאמריקה ממש לא היה איכפת? הו וול, עוד טוויסט דפוק, עוד עונה שתיהרס. מצידי שאמנדה תודח כבר השבוע. גם לא אתפלא אם ההפקה רוצה להדיח אותה מסיבה הזויה כלשהי. לא חסרות עונות שנשלטו לגמרי על ידי ההפקה והושמדו (אהמ אוגרים אהמ)

ג'ינה מארי עלתה לרמה שעוד לא נראתה של טירוף. ומה שממש גרוע זה שהיא לא מנצלת את ההדחה של ניק כדי להבעיר לעצמה אש בבטן. זוכרים איזה קראש גדול היה לנטלי על מאט? כשהוא הודח, היא הפכה לאחת השחקניות הסבירות היחידות בעונה המעפנה שלה. זוכרים כמה קשה ברנדון ניסה לעבוד כדי לנקום על רייצ'ל? במקומם, ג'ינה מארי מנתקת את עצמה מהמשחק. אם יעמידו אותה להדחה, ספק אם היא אפילו תנסה להינצל.

בינתיים לא הגיע תורה להיות מודחת, אלא תור ג'רמי. העונה הראשונה אוור ששלושה גברים מודחים על ההתחלה. אני מקווה מאוד שאמריקה תעשה את ההחלטה הנכונה (מעבר לארין, שברור שתועמד להדחה) ולא תעמיד, חס וחלילה, את מקריי או אמנדה נניח. יש מצב שאליסה תועמד פשוט בגלל שאנשים מטומטמים ולא הבינו שהחוקים השתנו, או שפשוט לא ידעו על השינוי בחוקים. בינתיים ג'אד הוא ה-HOH אז נראה מה יקרה.

biסk

New member
משהו שהצחיק אותי בטוויטר

ליברה מעונה 10 צייצה: ?I can't wait to meet Aaryn!!! I'm going to ask her... "Whatca gon'do gurl
אני רוצה לראות את שתי אלה באותו הבית בעונה הבאה. מובטחת העונה הכי טובה EVER

רציתי להצביע 10 פעמים להלן כי היא סתם עיצבנה אותי הפרק הזה אבל צריך להירשם שם ואין לי סבלנות.

Oukami Kun

New member

השלמתי את כל השבוע האחרון במכה ואין לי כוח להרחיב על כל פרק בנפרד, אז אני רק אגיד שאני חושב שזאת אחת העונות הכי טובות אי פעם. הרבה זמן לא ראיתי כזה קאסט מעניין ומגוון שמצליח גם לעניין אותנו וגם לשחק אסטרטגית. אני חושב שהפעם האחרונה שכולם היו כלכך בתוך המשחק היה בעונה 6, אני רק מקווה שאף אחד לא יצא האוורד ויעמיד את מקריי/אמנדה להדחה...
הטוויסט של הMVP השבוע די גרוע, אני לא חושב שזה נכון לתת כלכך הרבה כח לאמריקה. אני מקווה שג'אד יבין איכשהו שזה הטוויסט ואז לא יעמיד את ארין בכוונה כדי שהיא תהיה המועמד השלישי ולא השני שקיבל הכי הרבה קולות...
זהו עונה מצוינת, אני בעד מקריי/אמנדה, ג'אד, הלן, קנדיס והאוורד, אבל באמת שבשלב הזה כל אחד יכול לזכות וזה לא יפריע לי. אולי חוץ מארין.

Boran

New member
נהפוכו

זה דיון מעניין דוקא.

לדעתי לא רק שזה טוויסט מעולה, אלא גם לדעתי ככה צריך להיות תמיד.
ניסו בעונה 1 לעשות כמו כל שאר העולם, שרק הקהל בבית מחליט מי מועמד, ולא הלך. אבל במצב כמו שהוא עכשיו יכול להיווצר מצב שבו נשארים בבית רק אנשים שהקהל ממש שונא (או משעממים), אנשים שהקהל אוהב יעופו, ואז התכנית תאבד רייטינג. אני חושב שלהמשיך עם המודל של הו"ה שמעמיד שני מועמדים, ואמריקה מעמידה אחד נוסף, זו דרך מעולה לפתור את הבעיה בצורה מידתית - מצד אחד לא שוברים את הכלים ונותנים רק לאמריקה להחליט, ומצד שני כן יש לאמריקה סיי כלשהו.

B R A Y E R

New member
מנהל
פידס

ארין וקייטלין מועמדות להדחה... אני סקרן עכשיו מי יהיה השלישי

המועמד של הMVP

אליסה!

הבית בטירוף.
ג׳אד לא יודע מה קורה ולא יודע מה לעשות. מלאאאא בריתות נרקמות ואף אחד לא מאמין לאף אחד.

העונה הכי טובה אי פעם!

אם ארין איכשהו תנצל את הפיצוץ שיהיה עכשיו (יש מצב שהבית יתפרק לאליסה והלן, אמנדה ומקריי, קנדיס והווארד, ובמקרה הזה האלמנות השחורות יוכלו לנווט את דרכן בין השחקנים החזקים יותר) אני אוריד בפניה את הכובע.

למעלה