BB15EP10

B R A Y E R

New member
מנהל

העונה הזו יכולה להיות יותר מושלמת?????
פשוט ממתק של עונה

willo

New member

אז כנראה שההימור שלי היה נכון, מאחר והוא העמיד את שתי השנואות אז מספר שלוש הועמדה על ידי הקהל.

אני חושב שזה שהקהל בוחר את המועמד השלישי הרבה יותר טוב מהמצב הקודם.

בלי קשר הMVP רק יוצר כאוס בבית ואין מצב של ברית שולטת.

עונה טובה עד עכשיו.

B R A Y E R

New member
מנהל
תוצאות הוטו

ו........ אליסה זכתה!
אלוהים ישמור, מי יועמד עכשיו במקומה

אני חושב שזה אחד השבועות הכי מותחים אי פעם

פידס- מה שקורה ברגעים אלה

אליסה שיכורה ומעליבה בלי סוף את אמנדה שבוכה.
אמנדה התלבשה בבגדים סקסיים לכבוד יום ההולדת של מקריי ואליסה מרכלת על שאר הדיירים עם קייטלין, ובעיקר על אמנדה, והיא די בקיצור, קראה לה שמנה ומגעילה. אמנדה שמעה הכל והיא בוכה בחדר האמבטיה.

קייטלין ממש אוהבת את אליסה השיכורה!

אם רוצים שבוע מעניין, אני אישית מקווה שזאת הלן. אם לא, מקסימום ג'ינה מארי (מה שיהפוך את השבוע למשעמם, אבל בטוח). אם אמנדה תועמד, כל הטוויסט ייהרס וגם אם איכשהו כולם יעשו סולחה וארין תודח, כל הפוטנציאל של השבוע יתבזבז.

B R A Y E R

New member
מנהל

הלוואי הלן! או מקריי!
גם ג'ינה מארי ישמור על עניין לדעתי..
בקיצור העיקר שאמנדה תשרוד את השבוע ושהאקשן ישמר

איזו חדת אבחנה ג'סי. ואיך היא משכנעת, אבל לא נשמעת כאילו היא עושה את זה בכוונה, את הלן ואנדי. מדהימה

ג'סי וג'ינה מארי (כן כן) הן שתי הנשים שמשחקות הכי טוב בימים האחרונים.

biסk

New member

מה היא משכנעת אותם?
אוף אני מרגיש מנותק לגמרי שאני לא קורא את הפידס! אבל מצד שני אני מעדיף להיות מופתע בפרקים.
אני גאה בעצמי שהצלחתי להחזיק מעמד עד עכשיו מבלי לקרוא כלום כל השבוע
תספר קצת דברים מעניינים מהפידס (או אם אפשר קישור לאתר טוב ולא חופר יותר מדי ואני אקרא קצת מה הלך השבוע...)

להעיף את קייטלין. אחרי טקס הויטו הבית קבע להפטר מארין והיו משוכנעים בהחלטה. ג׳סי וג׳אד נטעו לאט לאט באזני כולם את המחשבה להפטר מקייטלין. הם הצליחו במשימה... כרגע רק אליסה רוצה להצביע נגד ארין.
מחר קייטלין בחוץ, אלא אם כן יקרה משהו מאוד דרסטי.

biסk

New member
תודה!

אני מאוד מקווה שארין תישאר, למרות שגם את קייטלין אני מחבב בזמן האחרון.
איפה אתה קורא? אפשר קישור בבקשה?

האמת שהכי טוב שג'ינה מארי תודח, כי היא גם הכי פחות יפה, גם משחקת פחות מכולם וגם ממש מעצבנת עם האובססיה שלה לניק. דווקא קייטלין היא הכי פחות מעצבנת מהן, במיוחד עכשיו שג'רמי בחוץ.

Oukami Kun

New member
שלח לי גם

ולמה לא על-גבי הפורום? זה לא מפר איזה זכויות יוצרים או משהו. נראה לי לפחות.

איך אני מת שהזינגבוט יגיע מצידי כבר בשבוע הבא, יש לו כל-כך הרבה משפטים קורעים אז שיגיע מהר! ועוד תקווה שאמנדה לא תודח השבוע, כדי שהוא יוכל להגיד למקריי את המשפט הבא:

" McCrae, you sure know your job well... because you've become Amanda's very own delivery boy! Ziiiiiiiiiing!!!"

B R A Y E R

New member
מנהל
טקס הוטו

כמובן, אליסה השתמשה על עצמה בוטו,
ועכשיו שלישיית האלמנות מועמדות יחדיו להדחה

למעלה