BB15EP10

זה יכול להיות מאוד מעניין כי כל אחת יכולה להצטרף למחנה. הבעייה היא שאנשים עדיין יכולים לחשוב שאמנדה היא ה-MVP.

BB15E11

לא ספנסר, אל תדאג, הבנות לא ישלטו בבית. אמנם אני בספק גדול אם אתה תשרוד את השבועיים הקרובים (בכלל, אם הסקרים טועים אז יש מצב שספנסר גם יועמד, או ג'ינה מארי) אבל כל הארבעה האחרים מסודרים. למעשה אני חושב שאחרי ספנסר, הגבר שהכי בסכנה הוא מקריי, יכול מאוד להיות שירצו להחליש את הביטחון של אמנדה על ידי הדחת בן זוגה קודם. ועם הרמה שבה אמנדה משחקת את המשחק, יכול להיות שזה יקרה כבר בעוד שבועיים-שלושה. היא עדיין הפייבוריטית שלי, אבל עוד כמה מהלכים כאלה והיא לאט לאט תרד ברמה. מה שבטוח, אם היא תודח בקרוב, היא ככל הנראה תעשה משהו שיצדיק את זה.

במיוחד השבוע, הבית מכין את עצמו לשלב הבא. כל המיני-בריתות נכרתות סופית: קנדיס והאוורד, אמנדה ומקריי, ג'אד וג'סי, הלן ואליסה ואנדי, והאלמנות. ההדחה המושלמת עכשיו תהיה של ספנסר, כדי שהוא לא יעצבן יותר מדי בהמשך, אבל באמת שאין לי בעייה עם האלמנות, הווארד, ג'סי או אפילו אנדי. כל-כך קשה לי לדמיין גבר זוכה, כרגע רק לג'אד או למקריי יש סיכוי קל שבקלים. קנדיס היא אולי המתמודדת עם הסיכויים הכי גבוהים, אולי גם אליסה, ולאמנדה והלן יש סיכוי מאוד גבוה להגיע רחוק. הבעייה היא שאמנדה, עד כמה שאני מת עליה, משחקת חזק כמו בן למשפחת האנץ, וגם חלק מוידויי האסטרטגיה שלה מזכירים לי את ראסל לפעמים. כמובן שאם אקרא לה "רעמנדה" פתאום זה רק בגלל שאני מת עליה. כמובן שלכל שם יש רק מלכה אחת, ו... רגע, מה? הייתה עוד אחת? אה, אתם מתכוונים לזאת שמומחית בלתת נאומי גמר גרועים במיוחד בהישרדות? מי היא בכלל

בינתיים יש משימת HAVE/HAVE NOT. האלמנות שוב באותו הצוות, ואני מת שהן יקבלו את העונש כולן בבת אחת. לצערי, הן מצליחות יותר מכולם, השד יודע איך. אני חושב שההפסד של הצוות הכתום הוא הרע במיעוטו. מקריי, אמנדה ואליסה כולם חוו את החוויה הלא נעימה בעליל, ואני מעדיף בהרבה את מקריי ואמנדה על קנדיס ואנדי, בעיקר בגלל אנדי שעד עכשיו לא הראה שמץ של חשיבה אסטרטגית. נכון שזו כבר הפעם השנייה שלו, אבל כל הפייבוריטים שלי מהצוות הירוק היו הולכים לשם או בפעם השלישית (אליסה) או השנייה ברצף (אמנדה ומקריי), כך שהוא הרע במיעוטו. בנקודה הזו, ג'אד הוא פרילנסר מוחלט, אבל הוא לא יעשה משהו גדול באמת. וצדקתי. את ההעמדה של ארין וקייטלין היה אפשר לראות מקילומטרים. בתקווה כל הסיפור מחר יתן לאמנדה כאפת התעוררות והיא תתחיל לשחק הרבה יותר טוב, בהנחה שזה כבר לא מאוחר מדי.

למעלה