דוקטור פוד
New member
העלות כולל מיסים והיטלים מגיע לסביב ה-20 ש"ח לליטר
מכירה סיטואנית של בקבוקי 330 במחיר של 10-12 ש"ח היא הגיונית ומדובר על רווח של כ-50% (20 ש"ח לליטר וכ-30 ש"ח לליטר במכירה בכמות) מתי שמוסיפים לזה את הרווח של תחום המזון ומשקאות שנע סביב 100% יוצא שמחיר חצי ליטר לצרכן עומד להיות סביב35-30 ש:"ח לחצי ליטר אם לא יותר
עלות הייצור מאוד גבוהה, מדובר על יצור בכמויות קטנות, הצורך ביבוא של חומרי גלם יקרים יחסית ועלות הקמה של מבשלה שהיא לא קטנה בלבד
תרבות השתייה הקלוקלת שאני מדבר עליה היא העובדה שישראלי כמעט לא יזמין יותר מסבב אחד או שניים של משקאות בערב, ברוב המקרים מדובר על הזמנה של משקה אחד והרבה פעמים גם ללא אוכל מסביב, אין פה תרבות של פתיחת שולחן ושתייה בחברותא שהייתה מאפשרת להוריד את הרווח הנדרש מכל משקה ומשקה, כרגע האופנה היא דווקא מסלולי הצמידים שנותנים לך הרבה אלכוהול זול במחיר קטן יחסית
מכירה סיטואנית של בקבוקי 330 במחיר של 10-12 ש"ח היא הגיונית ומדובר על רווח של כ-50% (20 ש"ח לליטר וכ-30 ש"ח לליטר במכירה בכמות) מתי שמוסיפים לזה את הרווח של תחום המזון ומשקאות שנע סביב 100% יוצא שמחיר חצי ליטר לצרכן עומד להיות סביב35-30 ש:"ח לחצי ליטר אם לא יותר
עלות הייצור מאוד גבוהה, מדובר על יצור בכמויות קטנות, הצורך ביבוא של חומרי גלם יקרים יחסית ועלות הקמה של מבשלה שהיא לא קטנה בלבד
תרבות השתייה הקלוקלת שאני מדבר עליה היא העובדה שישראלי כמעט לא יזמין יותר מסבב אחד או שניים של משקאות בערב, ברוב המקרים מדובר על הזמנה של משקה אחד והרבה פעמים גם ללא אוכל מסביב, אין פה תרבות של פתיחת שולחן ושתייה בחברותא שהייתה מאפשרת להוריד את הרווח הנדרש מכל משקה ומשקה, כרגע האופנה היא דווקא מסלולי הצמידים שנותנים לך הרבה אלכוהול זול במחיר קטן יחסית