Benny's Cask Ale Pub סוף סוף שכונתי אמיתי בכ"ס

just my point

לאמריקאים אין תרבות שתייה אמיתית והם מקדשים כמות על איכות , רק בעשורים האחרונים הם התחילו לפתח את נושא השתייה היותר איכותית
המיסוי באופן כללי הוא דרך של הממשלה להשיג מימון והיא הדרך הכי קלה, אני אישית מנסה תמיד לקנות ולטפח יצרנים קטנים כי אני מאמין ביצור ארטיזנלי ומקומי ומוען לשלם על זה אקסטרה אבל לצערי כמויות הקשיים שמערימים עליהם מטורפת
 

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לא מדברת על כמות או איכות אלא הרגלים וזמינות

בכל מקרה, מסכימה איתך לגבי העסקים הקטנים... ואני חייבת לציין שיש משהו יפה ואפילו "חלוצי" במבשלות בירה קטנות, ואני אוהבת במיוחד את העובדה שרבות מהן בוחרות בשמות עבריים למהדרין (אפילו כתבתי על כך בפורום שלי מתישהו בשנה האחרונה
).
 

horseradish

New member
טינטין, את גרה באזור חיפה?

אם כן אני מוכנה להיות השותפה שלך לאפריטיף של אחה"צ
 
ג'ימס על פי השמועה נפתח בסופ"ש

אבל לא הלכתי לבדוק.
התחלנו טיול עם הכלבה ושכחנו את הארנק בבית אז בחרנו מסלול אחר.
מי שעובר ראשון מדווח?

לגבי המסעדה הטבעונית, אני יודעת שגסטרו מתלהבת אבל אני לא.
לתבשילים טעם שטוח של אותם תבלינים שמדברים בשפה אחת לכולם.
החומוס טעים אבל פיצחנו את הנוסחה בבית ושלנו טעים יותר.
 

גסטרו

New member
אישית אני אוהבת את תבשיל שעועית שחורה שלהם ,

צמחוני וטבעוני משפחתי אוהבים את המעורב ירושלמי , קובה , קציצות וגם את האורז עם גזר . את החומוס שלהם אני לא אוהבת מעדיפה את חומוס הסימטה -בכניסה לעיר ליד מס הכנסה.
 
נלך לבדוק גם את ג'מס למרות שזה לא כוס התה שלי

הבירות של ג'מס נחמדות אבל חסרות אופי לטעמי, אני אוהב יותר קשיחות ומרירות ובגלל זה הפאב של בני הוא בול בשבילי.
אבל אני יגיע לשם ואני בתקווה שבקרבו יפתח גם האוזן בר והמתחם הזה יהיה שווה גיחה רגלית, ומה שכיף מתי שאתה הופך לקבוע במקום שאפשר לשכוח בכיף את הארנק ולשלם בהזדמנות אחרת.
לגבי הצמחונית- אני אמוד אוהב את התבלון שלקוח טיפה להודו ולא מתבייש,ביחד עם המחירים הסבירים והשירות הנעים זה נקודה שאני שמח לחזור אליה כל פעם מחדש ואני שמח שאני מצליח לגרום לאנשים להגיע לשם כל פעם מחדש.
 
למעלה