course

course../images/Emo32.gif

ובנושא אחר לגמרי, אני אתחיל שרשור אוף בהודעה הזו. ביום שלישי בלילה מאוחר (2) הייתי במועדון הלינקולן בראשל"צ, שהוא מועדון ביליארד, ובעודי מנסה להכניס את הכדורים הממזרים האלה לחורים, אני שומע צליל מאד מוכר (מגיע מלמטה, רחוק מהככר...) וזה היה exit music דיי הייתי מופתע, לא ציפיתי לזה, ואז היה את היי אנד דריי, ואז את בלאק של פרל ג´ם, ואז שירים מהאלבום הראשון של הקרנבריז, ואז את the tourist , וכל זה נגמר כששמו את נליויל של נלי (duh) ועברו בזאת למוזיקה שחורה. הכתובת: מועדון הלינקולן, ז´בוטינסקי 65 (פינת כצנלסון) בחניון למטה, ראשל"צ. מומלץ. np - amorphis - better unborn

pazo

New member
יונתן../images/Emo70.gif

נראה לי שאתה צריך לקבל פינה קבועה משרה בפורום, כל פעם תמליץ על מקום אחר. אתה גם ככה עושה את זה כל הזמן, לפחות שיהיה לזה טייטל.. כבוד

polyethylene

New member
ובאותו הנושא ../images/Emo9.gif

מועדון החדר הקפוא של פולי...
הייתי שם אתמול בלילה, וגם כרגע במקרה אני שם. מקום מומלץ לכל הדעות, אבל לא בין החודשים נובמבר עד מרץ (בעיית מיזוג קלה ותו לא
) אתמול כשהייתי ניגנו שם sigur ros ואחר כך קצת radiohead, לתדהמתי ולשמחתי אפילו היה את street spirit, יש שם מלצר חביב שדואג לבשל על בסיס יומי והוא גם אחראי על הדקורציה של הבית. מומלץ בקור...
clem snide - your favorite music

kibutzit

New member
כאוהבת סקרים שכמוני..

צפיתי לב100 האלבומים הטובים ביותר..ב-vh1 ונהנתי לגלות שok computer זכה במקום ה-9!! כן כן ועוד יותר מחייכת כשנאמר ש the bends זכה במקום המכובד של מקום 6!! כן כן בהחלט.. נ.ב. מקום ראשון זכה the jushoa tree או איך שלא כותבים את זה של u2 אין ספק צפייה של בערך יום שלם השתלמה..

Fish in the sea

New member
אוקיי לקח מקום 11 לא?

לא יכול להיות שאני כ"כ סנילי. אגב,מקום שלישי:אואזיס-מורנינג גלורי. סתם רציתי להזכיר את זה.

Superunknown1

New member
אוף אוף אוף.

כולם מדברים עליו כל היום, אז באי-אילו דרכים לא חוקיות החלטתי להוריד לעצמי את האלבום. הוא חביב, אפילו יותר מזה. נדוש ונשחק יהיה לאמר ש-וונדרוול הוא לדעתי השיר הכי טוב בו. בכלליות- אני בטוח שעם קצת מאמץ אפילו מאנסאן יכולים להוציא אלבום שמשתווה לו ואפילו יותר. אני לא מבין על מה כל הבהלה. ס"כ אואזיס...

אפילו מאנסאן???

מה קרה לך? להקה אדירה! Attack of the grey latern פשוט אלבום מצויין, וSix הוא כבר יצירת מופת, אלבום מתוחכם וגאוני מבחינת הן ליריקה ומנגינה, ואפשר אף לייחס אותו (כן, אני הולך להגיד את זה) לרוק מתקדם. little kix הוא סתמי ביותר, במיוחד ביחסות לקודמים לו, אבל יש בו כמה יציאות חביבות למדי. לגבי Morning glory, אז קודם כל, wonderwall הוא לא השיר הכי טוב באלבום. חוץ מזה, אלבום רוק טוב וחזק, של אואסיס חזקה ואיתנה עם טעם של פעם, כשהסולואים של נואל עדיין היו מקוריים כי הוא לא חזר עליהם עוד פעם באלף אלבומים אחרים. ובכל זאת, המהומה סביב אואסיס, והדבקת התווית של "הלהקה הכי טוב בעולם" עליהם, קצת, אבל ממש קצת, מוגזם.

Fish in the sea

New member
נקודה שחשוב לי להעביר

היום,סוף 2002,אני בהחלט יכול להבין איך אלבום כמו מורנינג גלורי נשמע לך,שחר,בסה"כ חביב.מובן בהחלט גם שאתה לא מבין על מה כל הבהלה. בשביל להבין כמה האלבום הזה הוא הרבה יותר מסתם חביב,ובשביל להבין על מה בעצם כל המהומה,חייבים לקשר אותו לתקופה בה הוא יצא. נכון,על כמעט כל אלבום אפשר להגיד את זה,אבל אני חושב שבמקרה הזה אי אפשר פשוט שלא.בתור אחד שזה היה אחד האלבומים הראשונים שהכניס אותו לעניינים,אני חייב לציין שמורנינג גלורי היה נשמע הדבר הכי מרענן וחזק בעולם.אז אין ספק שאואזיס היא להקה מאוד מושפעת,אבל אפילו כל המזלזלים יודו שהיא גם מאוד השפיעה.בשנים ההם,שהאמטיוי עוד היה ערוץ נסבל,היו כמויות של ספיישלים וסופי שבוע על אואזיס שקשה לתאר. אז טיב הלהקה זה עניין של טעם,אבל על דבר אחד אין בכלל ספק: אואזיס היתה הלהקה הגדולה בעולם. ועוד דבר קטן. בדיוק לפניי כמה ימים יצא לי לשמוע את מורנינג גלורי מהתחלה ועד הסוף. לא שמעתי אותו כ"כ הרבה זמן ששכחתי כמה הוא באמת גדול. אני מכיר רק אלבום אחד בעולם שיכול להתחרות עם רביעיית הפתיחה של מורנינג גלורי. לא יודע אם שמעתם עליו.קוראים אותו דה בנדס
the strokes-hard to explain
נ.ב- Hey Now.רצועה מספר 5 במורנינג גלורי.לא היה סינגל,לא נוגן מעולם בהופעות,אבל השיר שלדעתי הוא ה-מאפיין של הדיסק הזה.ליאם במיטבו. ומצטער על ה
העצבני.

סה"כ אואסיס? בנאדם אתה לא יודע על מ

מה אתה מדבר... הם להקה גדולה....... ולא יודע איזה להקה תקעת מאנסאן או מי שלא יהיו... בחיים לא יוציאו אלבום יותר טוב משל אואסיס.. לא משנה איזה... אואסיס להקה פשוט גאונית.... יש להם כאלה שירים יפים.. וכולם מכירים רק את וונדרוואל.... קודם כל תשיג את כל הדיסקים שלהם תשמע להם טוב טוב ותבין על מה אתה מדבר... כאחד ששמע פעם אחת דיסק שלהם אתה לא יכול אפילו להחליט אם הם פחות טובים או יותר טובים מלהקה אחרת.. ואני בטוח ששמעת כזה חפיף והכל... תומי

סתם בלי הרבה קשר

אואזיס הם שונאי רדיוהד, מדי פעם בגרין פלסטיק יש כמה דברי נאצה שהם אמרו על ראשי הרדיו פרחחים..
led zeppelin- ramble on
השיר המהיר הכי טוב שלהם לפי דעתי, אני בטח ישמע אותו מליוני פעמים עכשיו

Esmena

New member
יש סיבה מיוחדת שכתבתם אואסיס ולא

אואזיס? האם זו צורת ההגייה הנכונה?( לא מתלהבת מהם כך או כך , לא בשבילי). וזיכרו ילדים: איטס אולוויז גוד טו מייק פאן אוף אואזיס. אולוויז(
המבין יבין)

Fish in the sea

New member
אם להיות קטנוניים אז צורת ההגייה

הנכונה היא בכלל או-ווי-זיס. חבר שלי ניסה לקנות חולצה שלהם בסקוטלנד לפני כמה שנים והמוכר לא הבין על איזה להקה הוא מדבר."או-א-זיס,או-א-זיס" ניסה החבר להבהיר את מבוקשו. לבסוף התערב עובר אורח ופתר את הבעייה. מעתה אמרו או-ווי-זיס.

למעלה