course

power play

New member
אני מבין..

רק רציתי להביע תמיכה.. באי-התיחסות למצעדים,פשוט יש יותר מדי מהם.

הגזמה והפרזה

קודם כל, על טעם ועל ריח. הבנאדם אמר שהוא שמע את כל morning glory (אם אינני טועה) והוא עדיין לא מבין את הFuss. זכותו. מי אתה שתכריח אותו לשמוע את כל הדיסקים של אואזיס? במה חטא? אני מציע שאולי תשמע את Mansun לפני שאתה שופט שהם בחיים לא יוציא אלבום יותר טוב משל אואזיס, כי אתה לא מכיר אותם בכלל. יש הרבה מאוד להקות, והרבה מהן הרבה יותר טובות מאואזיס (לפחות לפי יכולות נגינה והלחנה, ולטעמי האישי) להקה גאונית? הגזמה מטורפת. אין שום דבר שמבריקים בהם בצורה היסטרית. לנואל פשוט הייתה יכולת מאוד נאמנה לכתוב שירים יפים וגם קליטים, ולהוסיף עליהם הרבה מאוד גיטרות שעושות רעש טוב (בדרך כלל). בתור גיטריסט סולו, הוא ממוצע למדי, אבל עושה את העבודה טוב טוב באלבומים הראשונים שלהם, לפני שהם הוציאו עוד כמה בהם הסולואים זה לחלוטין. שוב, מי שחושב שאואזיס הלהקה הטובה בעולם, ושהם גאוני עולם, זכותו. אבל אי אפשר סתם ככה לכלכך על Mansun!!!!

קודם כל... שמע..

לא הכרחתי אותו לשמוע את כל הדיסקים של אואסיס... פשוט הוא בטח הקשיב כזה חפיף והוא לא יודע על איזה להקה הוא מדבר... אולי קצת הגזמתי עם הלהקה גאונית... אבל למרות זאת.. אני עדיין מאוד אוהב את אואסיס והם נשארים להקה איכותית בעיני... מאוד איכותית.. והם להקה מאוד טובה.. (אולי לא גאונית) הם מוציאים מוזיקה טובה קליטה ומאוד כיפית לשמוע... אני אוהב ת´סגנון שלהם... יש להם שירים משעשעים... בקיצור אני לא חושב שאואסיס הם הלהקה הכי טובה בעולם.. כי אתה סתם הכנסת לי מילים לפה.. אבל הם אכן להקה ששווה לשמוע.. תומי...

Fish in the sea

New member
אואזיס? שירים משעשעים?

אנא האר את עיני. והסכמתי עם מה שכתבת על Electioneering.גם לי השיר הזה תמיד מזכיר קצת את אואזיס.ובזאת אני מבטיח לא לדבר יותר על אואזיס בפורום זה.

אכן.. יש להם גם שירים די קלילים כאל

כאלה.. לפעמים יכול להיות משעשע ונחמד ביותר.. גם אני לא יכתוב יותר על אואסיס בפורום זה :) תומי

יש לנואל ליריקה מתחכמת

בתור ליריקן, יש בו משהו מיוחד. כל מיני שירים עם קריצה צינית שכזאת, והרבה השפעות ביטלס. טוב, אני גם אפסיק לכתוב עליהם.

Fish in the sea

New member
למרות שהבטחתי,אני חייב להוסיף גם על

זה. מי שלא רוצה שלא יקרא.אז יהיה פה שרשור אואזיס קטן,לא אסון. בקשר למה שכתבת על השפעות מהביטלס,כיף לגלות כל פעם שיבוצים ביטלסיים בשירים של אואזיס.בדיסק be here now זה השיא,בכמה וכמה שירים מוזכרים שמות של שירים של הביטלס. the fool on the hil,the road and winding road,let it be ו- getting better הם הדוגמאות שקופצות לי לראש.אני משער שיש עוד. let it be אגב מוזכר גם בשיר "masterplan" שלהם. השפעות תהיה מילה לא נכונה פה,אני חושב שזה יותר מחווה שכזאת. זה נחמד בעיניי,כמו שבשירת ימי הביניים יש הרבה שיבוצים מהתנ"ך. זה מעשיר את השיר
וממש בלי קשר,באלבום שאואזיס הוציאו השנה ליאם כבר הגזים קצת. וואי טו מאצ´ ג´ון לנון.לעשות חיכויים גם יצפאן יודע.
the notwist-neon golden

יש הבדל בין מושפעים למזכירים

ואף אחד לא אומר שהם מחקים את הביטלס (או לפחות, אני לא) או שאתה לא מכיר את אואזיס מספיק טוב או שאת הביטלס אתה לא מכיר מספיק.

Fish in the sea

New member
הבהרה

את אואזיס אני מכיר הרבה יותר ממספיק טוב.את הביטלס מכיר,אבל לצערי לא מספיק.לא מכיר אותם לפי אלבומים,וזה ממש לא טוב.זה עוד יתוקן. כלהקה,הם לא מחקים את הביטלס אבל קשה להתעלם משירתו של ליאם,בעיקר בעיקר בדיסק האחרון.תקשיב לsongbird ו-better man ותגיד לי שהוא לא מנסה להישמע ג´ון לנון בשירים האלה.

טוב ויפה

אבל לא דיברתי אליך את הדיסק האחרון שלהם אני לא ממש מכיר, לדעתי הם איבדו את זה לגמרי כבר בקודם לו.

אז כנראה שאתה לא מכיר את הביטלס

ואני לא היחיד שחושב (יודע) שהביטלס הם השפעה על אואזיס. הם בעצמם אמרו זאת, פעם אינספור, אז אין לך בכלל על מה להתווכח, ובכלל תפסיק לשלוח לי הודעות פרטיות. אין שום בושה בזה שאואזיס יהיו מושפעים מהביטלס, וזה לא עושה אותם פחות מקוריים או טובים או כל דבר כזה. כל מוסיקאי מושפע ממוסיקאי אחר, נדירים אלו שאין להם השפעות בכלל, גם להכי מקוריים בעולם (כן כן, גם רדיוהד מושפעים מלהקות אחרות) תפסיק להתנהג כאילו פוגעים לך בכבוד או משהו, כי אף אחד לא עושה את זה.

Esmena

New member
לבושתי , אני לא מיטיבה להכיר כלל

את שתיהן, אבל ממה שאני מכירה אני בהחלט מרגישה בהרבה השפעה של הקצביות:)

Superunknown1

New member
אואזיס? ביטלס?

אולי בשיער ובמשקפיים, או בעובדה שעל שתיהן אני לא "מת" לאחר שמיעה ראשונית של שני אלבומים, או בזה ששתיהם באו מבריטניה, אבל זהו.

New member
תגיד בנאדם

אני טועה או שיכול להיות שאתה אוהב את Mansun?

למעלה