course

New member
אתה לא צריך להתבייש ../images/Emo34.gif

גם אני גאה להגיד שאני מחבב אותם פלוס.

*Jeane*

New member
גם אני!

(אם עוד לא הבנתם....) מ א ו ד בעד MANSUN קראתי פעם שאת SIX -האלבום המופתי- הם עשו כשהיו מסטולים לגמרי......... *^< Joni Mitchell _ Big Yellow Taxi >^*

Superunknown1

New member
___

מנסאן- קודם כל, ליכלכת. אני כן שמעתי מנסאן, ואני לא סתם מדבר שטויות. כמו שכבר אמרת, וצדקת, זה עניין של טעם, וכמו כן- גאוניות אין שם. לפני כחצי שנה קניתי איזה אלבום שלהם, שחכתי את שמו- עם עטיפה כחולה. היום אתה יכול למצוא אותו על מדפי "חור בשחור"- אם הוא עוד לא נחטף משם. גם אותם- לא אהבתי. אני מעדיף את אואזיס- שגם הם לא משהו מיוחד. תביאו לי מיוז.

הרי גם הוא, משהו מיוחד

אני מניח שאתה מתכוון לattack of the grey latern של Mansun. אלבום רוק טוב מאוד, לדעתי. בריטפופ אפל אלטרנטיבי עם כל מיני נגיעות הומוריסטיות ציניות קטנות. יש שם את השירים wide open space וshe makes my nose bleed שכיכבו בMtv בין היתר, וחוץ מזה, הם גם שירים טובים. הHidden track גם כן, מאוד חביב עלי. Six לעומת זאת, הוא אלבום פשוט גאוני. מבחינת מילים, מבחינת מוסיקה, מבחינת הקונספט שבין המילים לבין העטיפה, פשוט מושלם. אלבום מאוד לא צפוי ולא קונבציונלי, שירים ארוכים ומשתנים ויוצאים מהסולם, הפקה לעתים אלקטרונית מדהימה, פתאום שיר אופרה באמצע החיים, שיר עם סימפול ממפצח האגוזים, ועוד הפתעות רבות.

Superunknown1

New member
דווקא מתוך six,

יש להם שיר אחד שאני אוהב. stripper vicar, לא גאוני, לא מורכב, בלי קלאסיקות למיניהן ובטח שלא יציאה מן הסולם. הייתי משוכנע שהוא של אואזיס בפעם הראשונה ששמעתי אותו, אבל ניחא. שיר קליל, אני אוהב אותו.

דווקא Stipper vicar

הוא מתוך attack of the grey latern, האלבום הראשון. אבל לא נורא. אני גם לא כזה בטוח שאין שם יציאה מהסולם, בקטנה.

Superunknown1

New member
סליחה, טעות שלי.

ואני דיי בטוח. נסה לשמוע אותו. נשמעים כמו שילוב של סאם 41 ואואזיס

שמעתי אותו פעמים אין ספור

ואף ניגנתי אותו בעבר. יש שם מעין ריפים עם אקורדים משתנים על אותו בס, שמהווה ליציאה קלה מהסולם.

בכל מקרה

שיר מזניב למדי.http://www.thetabworld.com/Mansun__Stripper_Vicar_guitar_tab_20294/showtab.jsp למי שרוצה לנגן קצת. חוץ מזה, לשים את Sum41 באותו משפט עם מנסאן או אואזיס, זהו פשוט ביזיון שאי כמוהו, כמו כן לציין להקה כזאת באופן כלל בפורום רדיוהד.

Superunknown1

New member
תתפלא- אבל לא.

שמעתי פעם, שמעתי פעמיים. עד הסוף, בלי לדלג על הבית השני בכל שיר. שמעתי גם את האחרון שלהם- וגם הוא לא גרוע. אני לא אמרתי שהם גרועים, חלילה. ואם הבנתם את זה מההודעה שלי- אז אני מצטער. להקה טובה, אלבום טוב, אבל אני לא מבין על מה הבהלה. אצלי הוא לא היה נכנס אפילו לטופ-30. זה לא אומר שהוא גרוע, לפי דעתי, אבל הוא גם לא כזה טוב, |דגש|לדעתי.... אפשר להתווכח על זה בעוד אלף הודעות, הריי שאין כאן עניין של צודק וטועה, אלא עניין של טעם. אני לא התלהבתי ממנו כמו כל העולם. נקודה.

kibutzit

New member
אתה צודק

ראיתי היום שוב והתפלאתי עד כמה זכרוני קצר.. תיקון אוריי זה מקום 11 דה בנדס עדיין מקום שישי

למעלה