Dark Chest
Wonders

skipp

New member
40% אבל היו דברים שאני לא בטוח אז לא סימנתי

A bit of evil lurks in your heart, but you hide it well In some ways, you are the most dangerous kind of evil. אגב... ברור לי שאני עלול לצאת דביל, אבל למה הכוונה שאומרים שם have you ever called someone the "c" word ?

A Hilit

New member
הא אני הייתי בטוחה שזה cow

חח מה זה משנה? מימלא יצא לי להגיד הרבה פעמים את שתי הקללות

The Cat Woman

New member
../images/Emo6.gif אני דווקא סימנתי את זה...

כי זה לא משנה מה זה אומר, בטוח אמרתי את זה....

Super Alonit

New member
46%.

You are evil, but you haven't yet mastered the dark side. Fear not though - you are on your way to world domination. בני בליעל, מעלילים עלילות שווא! הם טועים! אני ילדה קטנה ותמימה!

Eagleheart

New member
You Are 38% Evil

" A bit of evil lurks in your heart, but you hide it well. In some ways, you are the most dangerous kind of evil. " עוד ישו היה לו את זה ?

METALHEART1

New member
סוף סוף אלבום בדרך לאור !!!

שלום לכם חברים, אני שמח להודיע כי אנחנו, להקת The Afterlife סיימנו את הפקת האלבום הבכורה "Insanity". אלבום הוקלט והופק ב Metal Sound Studio ע"י מאסטר מיקו הארוניאן (הפיק את אלבומים של Solitary, Winterhorde, Aeba, Lafrontera וכו'). מי שלא מכיר, פעם,שם של הלהקה היה Splash. כרגע אנחנו בחיפוש אחר לייבל שייתן מענה לצרכים שלנו ובינתיים שיחררנו שיר אחד מהאלבום להתרשמות בעמוד המייספייס של הלהקה. כמו כן, גם אתר הלהקה בדרך לעלות. www.myspace.com/afterlifeisr מי שקשה לא עם מייספייס יכול להוריד את השיר כאן

למעלה