Discworld....The Clicki...

TheSegal

New member
Discworld....The Clicki...

אני לא יודעת אם שאלו את זה כאן או לא אז אני אשאל בכל זאת... אם הייתם יכולים להפוך את אחד מספרי עולם הדיסק לסרט... 1. איזה ספר הייתם בוחרים ? 2. את מי הייתם מלהקים לדמויות הראשיות ?

Greebo

New member
סידרת המישמר...

עם כל הכבוד לסידרות האחרות, סידרת המישמר לא רק שולטת בכולם (מבחינת סוג ההומור והדמויות) אלא גם ניתן להפוך אותה לסידרה\סרט ביתר קלות... אגב...לא מזמן ראיתי סרט באחד מערוצי סינמה עם כריסטופר לויד, הוא שיחק זומבי... ואלוהים כל מה שיכולתי לחשוב כשראיתי את הסרט הזה היה "הוא חייב לשחק את רג שוו, הוא חייב לשחק את רג שוו, הוא חייב לשחק את רג שוו". הוא פשוט כל כך מושלם לתפקיד שזה מדהים... לאלו ממכם שלא מזהים את השם, זה הבנאדם ששיחק את הפרופסור בבחזרה לעתיד ואת דוד פסטר במישפחת אדמס...

TheSegal

New member
והוא השחקן הראשון שזכה להתאפר

באיפור של קלינגוני !!! בסדרת star trek המקורית הקלינגונים עוטרו בזקנים וככה זיהו אותם...בסרטים החליטו על האיפור....

Greebo

New member
באמת? הוא שיחק שם?

*מרגיש בור* טוב נו...אני טראקי בכל מיקרה...סתם רואה מדי פעם..

TheSegal

New member
בסרט השלישי....אבל התפקיד הכי גדול

שלו....הוא ב"מי הפליל את רוג'ר רביט" בתור השופט הרשע והמשוגע...

Greebo

New member
דווקא אני תמיד יזכור אותו בתור הדוק

מבחזרה לעתיד... פשוט יש לי את המהדורה המיוחדת בדי וי די.. ואני לא מפסיק לראות אותה כל הזמן P: טרילוגייה מעולה... אבל כן...רוג'ר רבט זה סרט אדיר...היה לי אותו בוידיאו פעם.. אגב...הידעתם שהוא אחד ממפיקי "תהרוג אותי וזהו"? אם אני לא טועה... יתכן שאני טועה...כי הפרק היחיד שהיסתכלתי על הכתוביות בו היה בסביבות ה4 לפנות בוקר P: הכל מיקרה שחקן שולט...אגב התפקיד הכי גדול שלו (אם לא הכי זכור שלו) היה בתור אחד מהמשוגעים ב"קן הקוקיה" (שגם הביא לנו את הגמדון הנהדר דני דה ויטו^_^)

ויימס

New member
אם מישהו מכיר את חצי המנשה,

אז אליקום הכוהן= סתמרוח. (זה השחקן ששיחק את האבא בקופיקו, אבל שם הוא לא דומה, רק בחצי המנשה) אני רוצה את אור מופלא כי זה ספר שכשאני קוראת אותו אני ממש מרגישה כאילו אני רואה סרט. גם עם מורט זה ככה. אבל בעקרון, כל עוד יהיה סרט והוא אשכרה יהיה טוב, זה יהיה מצויין. תמיד דמיינתי את קונינה בתור זינה, אף על פי שלפי התיאור היא לא אמורה להיראות ככה. איכשהו זה לא נראה לי אמין, לדעתי טרי משקר אותנו. קונינה אמורה להיות ג'ברית, לא איזה ילדה קטנה וחמודה, באמת... אה, וקריאוסוט= סאלמוניוס.

TheSegal

New member
אני מסכימה....הוא יכול להיות מושלם

לתפקיד !!! האמת שעכשיו חשבתי על אופציה נחמדה ל"נני אוג"....חנה מירון או ליה קניג...הם ממש מגניבות לתפקיד...במיוחד אחרי שרואים את חנה מירון מדברת לעציצים ב"שכנים שכנים"...

Greebo

New member
היי!

עכשיו שמתי לב שזה המוות מהמישחק קוואסט השני.. מישחק שולט... מישהו יודע אם מתוכננים עוד מישחקי עולם הדיסק? כלומר, אני יודע שהחברה פשטה רגל וכל זה...אבל הזכויות נימצאות אצל מישהו, לא?

ויימס

New member
חנה מירון= נני אוג!!!

סצינות הדיבור לעציצים אכן היו משובחות. אה, והתכוונת להגיד קרובים קרובים.

The Mad Hatter

New member
מורט..!

כריסטופר לי בתור הקול של מוות, שני צעירים אלמונימים (שיהפכו לדבר הגדול הבא, אלא מה) בתפקידי מורט-איזבל (בעצם, יש הרבה שחקניות צעירות שיכולות להתאים לאיזבל. אז שיהיה תורה בירץ', כי אני אוהבת אותה..*_*). אנתוני הופקינס בתפקיד אלברט ובתפקיד סתמרוח-ארמ..בחיי שאין לי מושג. האבא בקופיקו באמת יכול להיות מתאים בדרך מעוותת ביותר..ושושנה השכנה (זה היה השם שלה?) בתפקיד הספרן.

Greebo

New member
אנטוני הופקינס בתור אלברט?

למה פשוט לא ללכת על כל קופת האירוניה ולתת את התפקיד לשחקן ששיחק את אלפרד בכל סירטי באטמן?

TheSegal

New member
האמת שבסרט באטמן החדש (5)

שמצלמים עכשיו או עומדים לצלם...מייקל קיין ישחק את אלברט...

Athaclena

New member
זה הbutler שלו

תמיד בחליפה מגוהצת ועם נימוסין מושלמים... לפחות ככה זה בקומיקס, גם אני לא ראיתי את הסרטים.

למעלה