Discworld....The Clicki...

whitem

New member
מה גבי סרט אנימציה?|גליל סרטים ישן|

אבל עדיין צריך מדבבים

whitem

New member
הכוונה לסרט באורך מלא,לא סדרת ילדים

ואפשר גם אנימציה ממוחשבת ->מפלצת סגולה עם 800 עיניים בתלת מימד על מסך קולנוע ענק<-

Greebo

New member
אנימה של עולם הדיסק!

זה יכול להיות גדול... רק צריכים להביא את הבמאי של spirited away (לרוץ לסיפריית וידאו אם לא ראיתם! הסרט המצוייר הכי טוב שראיתי בחיים שלי...הצליח להביא לי גל נוסטלגייה ענקי לסרטים כגון הסיפור שלא ניגמר ודומיהם...פשוט סרט ענק..). אה...זה יצא בישראל תחת השם (המופלץ) "המסע המופלא".

limilu

New member
אוי, ראיתי את זה!

זה סרט כל כך מדהים! רק חבל שהייתי צריכה לראות את זה בעברית.
ועוד עם אח שלי?!

Greebo

New member
קחי את זה בדיוידי באנגלית...

זה כל כך שולט... אני כל הזמן שוכח את השם של הבמאי הזה... הוא עושה סרטים מצויירים כל כך שולטים.. אה...וגם הנסיכה מונונוקי שולט... ^_^

The Mad Hatter

New member
"הנסיכה מונונוקי" נחמד ביותר..

ונראה לי שניל גיימן היה מעורב בו איכשהו, לא? כל הדיבורים האלה על סרטי אנימציה יפניים גורמים לי לתהות איפה אור..P:

Greebo

New member
לא שאני יודע P :

אררג.. לגבי מעורבותו של גיימן כלומר...

Death of Rats

New member
אור פה ../images/Emo13.gif

פשוט לא ראיתי את החלק הזה של השרשור. אז ככה: לבמאי של ספיריטד אוואי (סרט מצוין, אגב. אבל את "הנסיכה מונונוקי" אני מאוד מאוד לא אוהבת. עלילה טובה- סרט מגעיל
) קוראים הייאו מיאזאקי. לדעתי הוא בכלל לא מתאים לביים משהו בסגנון של עולם הדיסק. האמת היא שנראה לי שעולמה בתור אנימה לא יהיה טוב. זה פשוט לא הסגנון. הסגנון של עולם הדיסק מתאים להיות מצויר בסגנון של "שלישיית בולוויל" או הסגנון של הקטע "רפסודיה בכחול" מפנטזיה. קריקטוריסטי יותר, כמו של הכריכות. עוד דבר בקשר לספיריטד אוואי, limilu: הדיבוב העברי מצוין. לא לזלזל. אני מאוד לא אוהבת דיבוב השונה משפת המקור. במיוחד לא ביפנית (ב99% מהמקרים, המדבבים היפניים מצוינים) אבל בספיריטד אוואי (שאגב, ביפנית קוראים לו "המסע המופלא של צ'יהירו" ופסיריטד אוואי, שהוא שם יותר יפה ^^;, זה השם האנגלי) הדיבוב העברי מצוין ולדעתי יותר טוב מהיפנית. את האנגלית לא שמעתי במלואו אבל מהקצת ששמעתי, אני חושבת שהעברית יותר טוב וממליצה עליו בהחלט
. ואם יש לך אותו בDVD: יש שם גם אפשרות ליפנית עם כתוביות בעברית. מה שכן הייתי עושה כאנימה זה את בשורות טובות. כלומר, כל הדמויות לדעתי ממש מתאימות להיות מנגה ו.... אין, זו באמת תהיה אנימה מצוינת. הייתי לוקחת את מעצב הדמויות של סקראפד פרינסס (דמויות לדוגמה משמאל
) ואת הבמאי של נארוטו ^^;

ויימס

New member
זאת לא סדרת ילדים!!!

כמו שהספרים הם לא ספרי ילדים, אוקיי??? יש גם את ננסי המשאית. זה לא ממש אנימציה, אבל זה קרוב... היי, רוצים שבמפגש פורום מי שיש לו ת'קלטות של הסדרות יביא, ואז נלך לראות אותן בבית של מי שגר הכי קרוב? (מודעת לעובדה שאין מצב שזה יהיה הבית שלי
) אנימה של עולם הדיסק? לא רעיון כל כך טוב... דמיינו את סבתא רוח שעווה מנגאית. או את רידקולי. מצמרר. הנסיכה מונונוקי זה סרט ממש טוב. אני אפילו בכיתי שם ("אפילו בכיתי", כאילו שאני לא בוכה בכל שיר/ סרט/ ספר/ טקס שיש בו קטע עצוב... לא משנה...)

Greebo

New member
באיזה קטע ניתן לבכות בנסיכהמונונוקי

? הממממ....... אני הולך לבדוק אם הם ניראים טוב...מכיר אחת שמצייר מנגה ממש ממש טוב... ניראה... אה...ובאוזן השלישית יש את שתי הסדרות בדיוידי ווידאו...סתם שתדעו...וגם את ננסי המשאית...

ויימס

New member
../images/Emo58.gif הנסיכה מונונוקי

לקראת הסוף, כשהם הורגים את הnight walker ואז הוא מחריב דברים. נדמה לי לפחות.

limilu

New member
לי יש!

לפחות את מה שהצלחתי להקליט. מתי באמת המפגש? יש לי חופשה של חמישה ימים בשבועות...

Greebo

New member
אבל רוב האנשים כאן סיימו תיכון לא?

וגם אם לא, יש חופש בגרויות...שהיא די כמו חופש...

ויימס

New member
בגלל שרוב האנשים סיימו תיכון,

אין להם חופש בכלל, אז זה לא משנה להם מתי. ואלה שלא סיימו, זה כן משנה להם.

למעלה