Discworld....The Clicki...

Greebo

New member
!!!

אף אחד מסירטי בטמן? זה כמו לומר שלא ראית אף אחד מסירטי מלחמת הכוכבים\בחזרה לעתיד\הנוסע השמיני! (אני מכיר כמה אנשים כאלה אגב...ואחד מהם עוד מעיז לקרא לעצמו חובב קולנוע..). אה...וזה אלפרד לא אלברט o_O שמות דומים...

The Mad Hatter

New member
גג..אהה..

מה שכן, אף פעם לא קראתי לעצמי חובבת-קולנוע. אני פשוט חובבת סרטים מסוימים. למשל-אני די מכורה לסרטים של פרד אסטייר וג'ינג'ר רוג'רס.. אהמ. >_<

Athaclena

New member
מתוך כל הנ"ל ראיתי אך ורק

את מלחמת הכוכבים. ואת זה רק כשזה יצא לקולנוע בפעם השניה, כי ההורים שלי לקחו את כולנו (תעשו את החישוב: 7 נפשות * 3 סרטים * מחיר כרטיס = חור בכיס!). את השאר לא ראיתי. וגם לא את טרמינטור. וגם לא את רוב סרטי הקולנוע בעולם... דוקא את הנסיכה הקסומה כן ראיתי, אבל בגיל 20 בערך כי מישהו בצבא הכריח אותי. חור בהשכלה אמרנו?

limilu

New member
מה רע בנסיכה הקסומה?

טוב, אני שיחדתי את שיר לראות את בורות. את בורות ראית?

ויימס

New member
תורה בירץ' לא כל כך נראית לי.

איזבל צריכה להיות יותר גדולה ופחות שברירית. כמו... כמו... כמו מי? אוף, אין לי דוגמא טובה. מי שכן יכולה להיות תורה בירץ' זו קלי. ואולי אני מתבלבלת עם שחקנית אחרת? א-הה! יש לי איזבל! אלינור אהרון!! הא- הא! אנתוני הופקינס לא מספיק זקן-קטן-רזה-כפוף-מעורר-רחמים בשביל להיות אלברט. יש לי אלברט- האיש שהיה פייגין באוליבר טוויסט. הוא אמור להיות מת כבר, אבל כך גם אלברט. אסקרינה- הילדה מלרכב על הלוויתן. ונכון האבא בקופיקו? אז תדמייני אותו עם זקן קטן וגלימות וכובע מחודד ותביני למה אני מתכוונת. הוא גם היה מניאק חמוד כזה. הוא היה עושה כסף מכל מיני חלטורות ודופק אנשים. הוא ממש אהב לאכול ותמיד היו משחדים אותו באמצעות סטייקים וכאלה... פעם הוא אמר: "אלוהים? כאן אליקומי-קומי קורא לך. פעם אחת, אני מתחנן. איזה נס. איזה אות. איזה בורקס. לא! תשכח מהבורקס!" ועכשיו הוא עושה פרסומות לחיתולים!
אתמול ראיתי הפיג'מות, עכשיו, היה שם את בעל הבית של אלונה, ואני כזה: "זוגפרח!!" למרות שהוא גבוה מדי, יש לו פרצוף מתאים. אם מישהו יודע על מה אני מדברת. נייג'ל- ג'וקסר מזינה. שני אידיוטים שמנסים להיות גיבורים.

The Mad Hatter

New member
היא דווקא יכולה להתאים..

ב"העולם שבפנים" היא היתה "קצת יותר גדולה ופחות שברירית" ועם שיער לבן היא יכולה להתאים.. על שחקנית בשביל קלי אני דווקא לא יכולה לחשוב. אולי זו ששיחקה איתה ב"העולם שבפנים" ועכשיו כל הזמן מדברים עליה. סקרלט משהו. היתה גם ב"אבודים בטוקיו". מי זו אלינור אהרון? * כשאת מנסחת את זה ככה, אני מתחילה לחשוב שאבא-קופיקו יכול להתאים לתפקיד הגזבר, לא? * פרסומת לאיזו חברת חיתולים?

Lord bigfoot

New member
נדמה לי שזה דורון נשר?

והפרסומת היא "אתם אומרים הדובי, מגזים!". ואיזבל, אמורה להיות די שמנמונת כמדומני?

The Mad Hatter

New member
דורון נשר..?

המ. השם מוכר. אני צריכה לתפוס את הפרסומת בהזדמנות. * ואני עומדת על דעתי שתורה בירץ' ב"העולם שבפנים" מינוס משקפיים ופלוס שיער לבן יכולה להתאים לתפקיד איזבל. (הייתי מוסיפה תמונה, אבל משום מה תמונות מimdb לא עולות לי, אז אתם יכולים לקפוץ לביקור ב- http://www.imdb.com/gallery/ss/0162346 אם יש לכם זמן מיותר..:))

ויימס

New member
לא הגזבר,

הוא יותר מדי גדול. אבל הוא מושלם בשביל סתמרוח. אין לי מושג לאיזו חברת טיטולים, אני מנסה להתכחש לזה, ולא יודעת איך קוראים לו.

ויימס

New member
נכון???

אני מה זה שמחה שמישהו מבין על מה אני מדברת לשם שינוי!

The Mad Hatter

New member
רק שתדעי-

שהיום בבוקר ישבתי לראות בגללך את הפיג'מות. הבעיה היא שנזכרתי טיפה מאוחר מידי. אני לא בטוחה אם זההפרק שהתכוונת אליו ואם בעל הבית של אלונה הוא מה שחשבתי שהוא. בכל מקרה, אם זה מי שאני חושבת-הוא טיפה מזכיר את התמונה של זוגפרח שהיתה לי בראש. אבל הוא לא טיפה...אה, מבוגר מידי?

ויימס

New member
בצבע הכשף זוגפרח לא ממש צעיר.

סתמרוח אמור להיות יותר צעיר ממנו. תיזכרי שאנחנו מדברים על מישהו שהיה סוכן ביטוח כמה וכמה שנים טובות, ואז חטף איזה משהו כמו משבר אמצע החיים והחליט לחצות את האוקיינוס. בכל אופן, כמה שנים יותר או פחות זאת לא הנקודה, זה הרעיון הכללי. אה, ואני שמחה שישבת לראות הפיג'מות בגללי!

The Mad Hatter

New member
:/

תמיד זוגפרח היה נראה לי יותר צעיר מסתמרוח (גיל מנטלי..>_<) ומוזר לי לחשוב על זוגפרח מקומט עם שיער מאפיר.. חוץ מזה-בקומיקס ציירו אותו כמו ילד קטן וחשבתי שהציור מאד מתאים לדרך בה דמיינתי אותו..

Greebo

New member
נידמה לי שבדיסקוולד טיים ליין

רשום שרינסוויד היה בן 20 בתחילת הספררים...או בסביבות לפחות... בגלל זה תמיד הפריע לי לראות אותו עם זקן על הכריכות P: במישחקים הוא ניראה יותר טוב..

ויימס

New member
זה נכון, הוא באמת אמור להיות בגיל

הזה. אבל עדיין יש לו זקן, זה לא קשור. הבעיה היא שבכריכות כל המכשפים נראים בדיוק אותו הדבר, חוץ מחיתוכטוב שאכן נראה דומה לאיך שהוא אמור להיראות (לדעתי לפחות). ובקומיקס זוגפרח נראה כמו רוצח סדרתי.

Death of Rats

New member
בשביל איזבל דווקא חשבתי על...

קלי אוסבורן. תורה בירץ' יפה מדי
לוידעת, ראיתי תמונה של קלי אוסבורן עם תלתלים ושמלה כאילו-גותית כזו ופתאום "היי, תראו. איזבל".

Athaclena

New member
לומר את האמת

די בא לי לראות את המפלצות ממימדי הצינוק (נו, the dungeon dimensions, you know) ולא רק לדמיין אותם. מצד שני יש את הפחד האיום שמישהו יעשה סרט אבל ידפוק אותו לגמרי... נראה לי שהייתי הולכת על אלים קטנים או ראינוע (לא בגלל שאני אוהבת אותו אלא כי זה כל כך מתאים...) או איש הקציר או אנשים חמושים (men at arms - אני לא זוכרת איך זה בעברית). אני מניחה שגם תרועת מוות או שומרים שומרים יתאימו... מלהקים? אין לי מושג. באמת, אפילו לא שמץ. אני לא חושבת ככה בכלל

למעלה