צליליתה1
Well-known member
מהיכרותי עם נשים רבות ממגזרים שונים ומגוונים לא כולן נהנות מהטרדה מינית/אונס.צץ לו זן של נשים שהחליטו שהן תהיינה הקובעות ===> הפמיניסטיות.
ואלה שכן נהנות, אז נו טוב, גם בעידן ה pc יש מספיק מזה לכולן.
מהיכרותי עם נשים רבות ממגזרים שונים ומגוונים לא כולן נהנות מהטרדה מינית/אונס.צץ לו זן של נשים שהחליטו שהן תהיינה הקובעות ===> הפמיניסטיות.
לרבע לא אמרתי או אפילו רמזתי שנשים אמורות ליהנות מזה. ממש לא.מהיכרותי עם נשים רבות ממגזרים שונים ומגוונים לא כולן נהנות מהטרדה מינית/אונס.
ואלה שכן נהנות, אז נו טוב, גם בעידן ה pc יש מספיק מזה לכולן.
לרבע לא אמרתי או אפילו רמזתי שנשים אמורות ליהנות מזה. לא אמרת.רק רמזת-וזה מספיק לי!
החיבה שלי לבדיחות מהסוג הזה היא בין השאר מפני שהן בדיחות אבא. את זו אני ממש זוכרת שסיפר. לא שהזכרון שלי מיוחד, הוא היה חוזר עליהן בהזדמנויות שונות ותמיד צוחק מחדש.נו באמת... הגברת הקשישה באה למשטרה וזעקה: "אנשו אותי! אנשו אותי!" והחוקרת שאלה: "ב-ש' או ב-ס'"? והקשישה השיבה "ב-ז'". "ומתי זה היה"? תהתה החוקרת. "לפני 48 שנים" השיבה הקשישה. "אז למה את מגיעה רק עכשיו"? תהתה החוקרת. "נעים להיזכר" השיבה הקשישה.
אז אאם בא לך להתפלפל עת השורה שכתבתי, זו תשובתי אלייך. צר לי. אין לי טובה ממנה.
וואלה. וביום בהיר אחד עוד נגלה שאביך ואני בני אותו גיל... [יש מצב].החיבה שלי לבדיחות מהסוג הזה היא בין השאר מפני שהן בדיחות אבא. את זו אני ממש זוכרת שסיפר. לא שהזכרון שלי מיוחד, הוא היה חוזר עליהן בהזדמנויות שונות ותמיד צוחק מחדש.
הוא היה אמור להיות היום מעל 80 . אתה נשמע הרבה יותר צעירוואלה. וביום בהיר אחד עוד נגלה שאביך ואני בני אותו גיל... [יש מצב].
נו.. לא הסתרתי את שנת הלידה שלי. אין צורך לנחש, ככה שיש לך עוד כמה שנים "לגדול" כדי להשוות..הוא היה אמור להיות היום מעל 80 . אתה נשמע הרבה יותר צעיר![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.