Errrrrrrrrraser!

vegetable man

New member
../images/Emo49.gif

אגב שאלתי לפני כמה ימים באיזשהי חנות מפורסמת, והמוכרת גמגמה שזה יצא בארץ היום, אבל אני בספק. בכל אופן אם מישהו רואה את זה, שיודיע
ומזל טוב לת'ום

Roy1232

New member
המחק

זה הרבה יותר יפה בעברית
בכל אופן מזלט לת'ום, שייהנה, מן הסתם שילב רדיו לא מכוון עם תופים והקול המצמרר שלו
יש לו יציאות מוזרות, אבל בכל זאת אני אוריד את האלבום אם האימיול שלי יתחיל להגיב
ותוך כדי גם את HTTT

libro

New member
ג'וני באמת אמר את זה?

("אחרי שרדיוהד גנבו את כל הרעיונות מהפיקסיז, כבר לא היה יותר מה לחדש בגיטרות אז עברנו לאלקטרוניקה") חח.... איזה גאון. אי אפשר לצפות מאמן ליותר מזה..

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gif

אמ.. ברעננה בטאוור רקורדס אמרו שזה אמור להגיע היום, וגם בצליל אמרו שדזה אמור להגיע היום, אז כנראה זה ככה בכל הארץ..

dresner

New member
קניתי אותו היום.

85 שקלים ב-"צליל", ועוד אחרי שנתנו לי הנחה לחיילים...המחיר סביר אתם חושבים?

צבגניב

New member
כנ"ל.

קניתי היום, 85 ש"ח (93 ללא מנוי ב"צליל"). לא מחיר הוגן במיוחד, אבל בהחלט שווה את זה (ועוד לא הקשבתי לאלבום).

לא רק מחיר לא הוגן....זו הרשת הכי

מגעילה ביקום כולו. הייתי משלם גם 150 שקל רק לא קונה את זה בצליל.

צבגניב

New member
עדיף טוואר?

ואני מצטער אם אין לי כוח לנסוע ל"מוזיקה-נטו" או להשד-יודע-איפה בכל פעם.

אפשר לומר שזה בגלל

הצביון המוסיקאלי/עסקי הרעוע עליו החנות בנויה. שיטת דחיפת הסחורה ללא כל התחשבות באיכות השירות ואיכות המוסיקה. העיקר שתצא עם חשבון כמה שיותר גדול, וזה בכלל לא משנה אם תחזור או לא... לפחות בטוואר עוזבים את הלקוח בשקט... מידע פנימי....

צבגניב

New member
מידע פנימי?

לא ממש מעניין אותי "מידע פנימי", אני יודע שבתור לקוח אני לא אחשוב אפילו על לקנות בטוואר רקורדס. ה"שקט" שאתה מקבל שם זו תוצאה של חוסר שירות, המוכרים שם לא מבינים במוזיקה, המבחר עלוב ועוד ועוד...

ועל זה נאמר, זבש"ך...../images/Emo8.gif

שאלת למה, עניתי, זכותך לבחור מה שתרצה.... אחרי הכל זה רק עניין של דעות...אחרי שראיתי מאיפה נובע ה "יחס" שנותנים בצליל, אני מעדיף שיזרקו אותי לבור נחשים ויכבו את האור.. ואגב, גם הם לא מבינים במוסיקה (ולראיה, להמליץ לי על האוסף האחרון של מוסיקת עולם כשאני קונה רדיוהד זה קצת אטימות מוסיקאלית). בכל אופן, אף אחת מהרשתות לא בדיוק עושה לי את זה. בזמנו הייתה בחיפה חנות בשם "הג'אנק". שם יכולת לקבל שירות טוב מבחורה עם ידע מוסיקאלי שהמילה נרחב לא מתחילה לתאר, במחירים מצחיקים ובמבחר עצום. מה לעשות שהבחורה עזבה, והחנות נסגרה...ועכשיו אני נאלץ לבחור בין טאוור, צליל, והאוזן. והאמת כשזה מגיע לשורה התחתונה, אני כבר מעדיף לקנות באינטרנט...

lifahead

New member
אני יודעת למי אתה מתכוון!!!1!

היה שם גם בחור נחמד עם טעם טוב...אוי חבל על הג'אנק..:{

da1boy

New member
אחי 85 שקל זה כמעט רבע מהמשכורת

שלנו, איך אני אקנה את זה?????
אני הולך לפתוח אגודה למען דיסקים לחיילים...

da1boy

New member
*שליש מהמשכורת, אני כבר שכחתי

לעשות חשבון מרוב שאין לי כסף

למעלה